Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Μετα απο πολλα χρονια πηρα την αποφαση να αγορασω και εγω ενα antivirus για να ξεμπερδεψω με το καθημερινο (ψαξε κλειδι γιατι ελειξε) αντε ξανα τα ιδια και ου το καθεξης.τωρα αυτο που με ενδιαφερει να μαθω ειναι οτι πχ. αγορασα σημερα το πακετο και το ενεργοποιησα (1 χρονος για 1 Η/Υ) και αποφασισω μετα απο 2 μηνες να κανω φορματ στον Η/Υ μου,θα μπορω δηλαδη μετα το φορματ να ενεργοποιησω την ιδια αδεια δηλαδη για τους επομενους 10 μηνες η το κλειδι μου ειναι πλεον αχρηστο;;;

Δημοσ.

φυσικα και μπορεις να χρησιμοποιησεις το κλειδι , οσες φορες κανεις φορματ ,μεχρι την ημερομηνια ληξης του αντιικου

• Like 1
Δημοσ.

ισως βγαινω λιγο offtopic ομως ο συνδυσμος 2 free προγραμματων antivirus , antispyware εχουν πολυ καλα αποτελεσματα , χωρις να χρειαστει να πληρωσεις . ενδεικτικα η χρηση https://www.avast.com/el-gr/indexhttp://www.safer-networking.org/private/ σε καλυπτει σε χρηση home using

Δημοσ.
panagiwths1987

σε καμια περιπτωση δεν προστατευουν οπως ενα internet security που εχει τον καθολικο ελεγχο του του τειχους προστασιας δηλαδη της ασπιδας κατα την πλοηγηση,οπου μολυνονται οι υπολογιστες στο μεγαλυτερο ποσοστο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν καταλαβα καλα εννοεις την υπαρξη firewall?

εννοω την υπαρξη ενος εξυπνου firewall,να ενημερωνεται συνεχως ανα λιγα λεπτα(η και λιγα δευτερολεπτα) με ορισμους καθε φορα νεους και οχι απαρχαιωμενους καθε μηνα μεσω windows update στο defender

-ισως δεν καταλαβες τι εγραψα παραπανω ,οι δυνητικα καταστροφικοι ιοι προερχονται απο την πλοηγηση και συνηθως απο χχχ sites!

οποτε ενας απλος χρηστης θα μπει σε σελιδες τετοιες και επομενως θα εχει προβλημα οπως εγραψες ''home using''αυτοι ειναι οι πρωτοι στη λιστα  :-) 

παρατηρησα μεσω internet security norton,kis,bitdefender,trendmicro σε δοκιμαστικες εκδοσεις να αποτρεπουν εισβολες,επισης παρατηρησα free οπως το avg,avast,avira να ειναι σαν να μην ειναι στην εποπτεια του συστηματος(ανυπαρκτα)

καθε δοκιμη απο εσενα με εποδειξεις δεκτη στα free!

**το καθε ενα το δοκιμασα σε δοκιμαστικη εκδοση 30ημερων**

ποσο πολυ αντεχει ενα free αντιικο σε μια συλλογη ιων ; Link.png Site: vxheavens δοκιμασε απλα!

πες μου αν το avast θα σε σταματησει οπως το kis v65d2x.jpg

Επεξ/σία από G1O

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...