Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα μία αναβάθμιση και μαζί format το pc μετά απο πολύ καιρό.Έτσι θα ήθελα τώρα να μου πείτε κάποια πρόγραμματα που πρέπει να έχω στο pc μου για να κυλάει ομαλά και μην μου βγάζει προβλήματα,άν μπορείτε και λίνκ μαζί θα βοήθαγε!

Δημοσ.

Να μην σου βγαζει προβληματα ειναι υποκειμενικο. Με ενα τυπικο antivirus πχ avast και με λιγο προσοχη το τι προγραμματα βαζεις, θα εισαι μια χαρα. Αντε και το ccleaner για να καθαριζεις αχρηστα αρχεια. ΠΡΟΣΟΧΗ μην κανεις καθαρισμο μητρωου, μονο τον καθαρισμο αρχειων θα χρησιμοποιεις. Επισης μια στο τοσο να κανεις μια ανασυγκροτηση τον δισκο. Δεν χρειαζεται κατι αλλο.

Δημοσ.

μπερδεύτηκες λίγο..δεν με απασχολεί το antivirus αλλά προγράμματα όπως java,flash η ξέρω γώ τι χρειάζεται να έχω στο pc μου για να μην έχω διάφορα προβλήμα η χρήσιμα που θα έπρεπε να έχω.απλά δεν είχα δώσει βάση παλιά και κατέβαζα ότι μου φαινότανε χρήσιμο και τώρα δεν θυμάμαι τι χρειάζεται να έχω.

Δημοσ.

Το java χρειαζεται οπως επισης και το flash. Drivers καρτας γραφικων, ηχου κτλ κτλ. Εννοειται ολα τα updates των windows. Το directx end user runtime για να εγκατασταθουν καποια dll αρχεια. Προσωπικα δεν μου ερχεται κατι αλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...