Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα ρούτερ από τον οτέ, το οποίο πήρα με την σύνδεσή μου. Στα χαρτιά του οτέ έχω 8mbps. Από ένα speedtest που έκανα είδα ότι παίρνω μόνο 4mbps. Φταίει το ρούτερ; Υπάρχει περίπτωση να φταίει η συσκευή με την οποία κάνεις το τεστ; Αλλάζει τίποτα από wifi σε ethernet σε σχέση με τα αποτελέσματα της μέτρησης;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Τι εννοείς "στα χαρτιά έχεις 8Mbps";

Ποια στοιχεία δείχνει το modem/router για τον συγχρονισμό;

Σίγουρα υπάρχει διαφορά μεταξύ ενσύρματης και ασύρματης σύνδεσης. Η ενσύρματη είναι πάντα καλύτερη.

Δημοσ.

Φανταζομαι θα εννοεις τις μετρησεις του τεχνικου, με το μηχανημα του, γιατι προγραμμα ADSL του οτε στα 8mbps δεν υπαρχει.. Αν ειναι ετσι τοτε, εχε υπ οψην σου:

1. Οι μετρησεις σε τετοια site δεν ειναι ακριβης... Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να κατεβασεις ενα αρχειο απο ενα ftp server και να δεις με ποση ταχυτητα κατεβαζεις.

2. Σε ποια μπριζα εκανε την μετρηση? Αν την εκανε στην κυρια μπριζα του σπιτιου, τοτε μπορει εκει που εχεις συνδεσει το ρουτερ να εχει θεμα με την καλωδιωση και να πεφτει η ταχυτητα σου.

3. Εχεις βαλει φιλτρο σε ολες τις συσκευες, πλην του ρουτερ? (ακομα και σε συναγερμο)

4. Δοκιμασε και με αλλο ρουτερ, για να δεις τα αποτελεσματα.

5. Δημοσιευσε εδω την σελιδα του ρουτερ σου με τα στοιχεια της γραμμης οπως ειπε και ο φιλος ο jkoukos.. (SNR margin, Line att. κτλ)

Δημοσ.

Αν δεν παρέχει ο οτέ 8 τότε θα είναι δικο μου λάθος. Υπάρχει όμως περίπτωση να έχω 24mbps και να παίρνω μόνο τα 4 ( το είχα το πρόβλημα παλιά);

Δημοσ.

Ναι υπαρχει αυτη η περιπτωση, αν η γραμμη σου ειναι κακη... Εχεις δηλαδη υψηλο attenuation, ή/και χαμηλο snr margin... Γι αυτο σου λεμε να ανεβασεις τα στοιχεια της γραμμης, για να δουμε αν εισαι στο 24αρι προγραμμα, ή στο 4αρι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...