Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εδω και περιπου ενα χρονο το lg g2 το πηρα απο birdphone σε σχετικα χαμηλη τιμη. Υπαρχει καποιος τροπος να εξακριβωσω αν ειναι γνησιο και αχρησιμοποιητο γιατι εχω μερικες υποψιες οτι κατι δε παει καλα?? Το πιο περιεργο απολα ειναι οτι εβαλα το imei στη σελιδα imei.info και μου βγαζει μοντελο d800! ενω στο πισω καλυμμα του κινητου λεει οτι ειναι το d802..

Διαβαζω διαφορα οτι μερικα μαγαζια πουλανε φτιαγμενα κινητα που ειχαν εργοστασιακο προβλημα το οποιο καλυπτε η εγγυηση και εχω αρχισει να ανησυχω

Δημοσ.

To συγκεκριμενο καταστημα το θεωρω αρκετα αξιολογο. Δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να 'χεις fake συσκευη. Τι σε κανει να πιστευεις οτι μπορει να ισχυει κατι τετοιο?

Δημοσ.

δεν ειναι μουφα αν εννοεις αυτό
όντως μπορεί να ειναι απο προβληματική παρτίδα
και όντως μπορει να μην καλύπτεται απο την ελληνική εγγύηση

Δημοσ.

Ειναι λιγο δυσκολο να το εξηγησω. Κοντα στις ακρες της οθονης το δικο μου ειναι καπως πιο επιπεδο απο του φιλου μου και φαινεται η διαφορα στο ματι. Το μοντελο ειναι ευρωπαικο και οχι Ελληνικο..  Πως μπορω να διαπιστωσω οτι ειναι γνησιο κινητο απο την Lg?

post-325831-0-19598700-1421154092_thumb.png

Δημοσ.

Ειναι λιγο δυσκολο να το εξηγησω. Κοντα στις ακρες της οθονης το δικο μου ειναι καπως πιο επιπεδο απο του φιλου μου και φαινεται η διαφορα στο ματι. Το μοντελο ειναι ευρωπαικο και οχι Ελληνικο..  Πως μπορω να διαπιστωσω οτι ειναι γνησιο κινητο απο την Lg?

Αυθεντικό είναι -> http://www.computerbase.de/bildstrecke/52068/3/

Δημοσ.

Αριστερα το δικο μου. Η περιοχη γυρω απο το ακουστικο δειτε με προσοχη. Η διαφορα φαινεται και στο απειρο ματι...

Ακομα και στην αφη η συγκεκριμενη περιοχη ειναι πολυ διαφορετικη οταν περνας το δαχτυλο απο πανω ειναι πολυ περιεργο...

post-325831-0-68285800-1421156013_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...