spirosR7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Εχω εδω και περιπου ενα χρονο το lg g2 το πηρα απο birdphone σε σχετικα χαμηλη τιμη. Υπαρχει καποιος τροπος να εξακριβωσω αν ειναι γνησιο και αχρησιμοποιητο γιατι εχω μερικες υποψιες οτι κατι δε παει καλα?? Το πιο περιεργο απολα ειναι οτι εβαλα το imei στη σελιδα imei.info και μου βγαζει μοντελο d800! ενω στο πισω καλυμμα του κινητου λεει οτι ειναι το d802.. Διαβαζω διαφορα οτι μερικα μαγαζια πουλανε φτιαγμενα κινητα που ειχαν εργοστασιακο προβλημα το οποιο καλυπτε η εγγυηση και εχω αρχισει να ανησυχω
Σαϊνόμπι Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 To συγκεκριμενο καταστημα το θεωρω αρκετα αξιολογο. Δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να 'χεις fake συσκευη. Τι σε κανει να πιστευεις οτι μπορει να ισχυει κατι τετοιο?
elenit24 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 δεν ειναι μουφα αν εννοεις αυτόόντως μπορεί να ειναι απο προβληματική παρτίδακαι όντως μπορει να μην καλύπτεται απο την ελληνική εγγύηση
spirosR7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Ειναι λιγο δυσκολο να το εξηγησω. Κοντα στις ακρες της οθονης το δικο μου ειναι καπως πιο επιπεδο απο του φιλου μου και φαινεται η διαφορα στο ματι. Το μοντελο ειναι ευρωπαικο και οχι Ελληνικο.. Πως μπορω να διαπιστωσω οτι ειναι γνησιο κινητο απο την Lg?
maddoctor Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Ειναι λιγο δυσκολο να το εξηγησω. Κοντα στις ακρες της οθονης το δικο μου ειναι καπως πιο επιπεδο απο του φιλου μου και φαινεται η διαφορα στο ματι. Το μοντελο ειναι ευρωπαικο και οχι Ελληνικο.. Πως μπορω να διαπιστωσω οτι ειναι γνησιο κινητο απο την Lg? Αυθεντικό είναι -> http://www.computerbase.de/bildstrecke/52068/3/
spirosR7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Αριστερα το δικο μου. Η περιοχη γυρω απο το ακουστικο δειτε με προσοχη. Η διαφορα φαινεται και στο απειρο ματι... Ακομα και στην αφη η συγκεκριμενη περιοχη ειναι πολυ διαφορετικη οταν περνας το δαχτυλο απο πανω ειναι πολυ περιεργο...
GianniSM Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 κατέβασε My LG phone from, από το play store και θα σου δώσει ότι πληροφορία θες
maddoctor Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μπορείς να δοκιμάσεις και αυτό, είναι εξίσου αξιόπιστο και δεν το κοροϊδεύουν οι κλώνοι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dama.hardwareinfo&hl=el
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Available as:LG G2 D800 for AT&TLG G2 D802 for EuropeLG G2 D802TA for AustraliaLG G2 D803 for CanadaLG G2 VS980 for VerizonLG G2 LS980 for Sprint
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα