Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βαλε ενα καινουργιο HDD αλλης εταιρειας,ετσι για αλλαγη γιατι μπορει να εχεις πεσει σε προβληματικη παρτιδα καθως και ενα PSU αξιολογο!

http://www.e-shop.gr/hdd-seagate-st1000dm003-1tb-barracuda-720014-sata3-p-PER.301911

http://www.e-shop.gr/psu-thermaltake-sps-530mpcbeu-smart-se-series-530w-cm-87--p-PER.640644

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ok, πραγματικα εχω εκνευριστει οσο δεν παει! Πηγα τον σκληρο για αλλαγη. Κλασσικα "ημουνα ατυχος". Τους ζητησα να μου δωσουν αλλη μαρκα αλλα αρνηθηκαν. Μου εδωσαν τον ιδιο δισκο. Δεν τον εβαλα επανω, αλλα πρωτα πηρα ενα καινουριο τροφοδοτικο (XFX TS550W Bronze) αλλαζοντας το παλιο μου (ενα σαπιο Recom 550 Plus...). Το σκληρο τον συνδεσα στο pc και εκανα και format, βαζοντας τα windows σε αυτον και οχι στον 2o που εχει το μηχανημα μου (ο δευτερος ειναι ενας 160GB WD). Ολα καλα και ανθηρα. Για να ειμαι σιγουρος, τσεκαρα και το hardware του pc (μνημες + καρτα γραφικων + θερμοκρασιες + ελεγξα και τη μητρικη για κανενα "περιεργο" σημειο) και ολα ηταν οκ. Εκανα και ενα bios update στην τελευταια διαθεσιμη εκδοση. Ολα καλα και ωραι...οχι!

Ανοιγω σημερα το pc και το βλεπω λιγο αργουτσικο. Ανοιγω το hard disk sentinel και...

jMTbPlW.jpg

Τι στα κορακια??? Τι στο καλο???? Τι θα κανω???? :P

Βοηθηστε με γιατι θα το πεταξω απ το παραθυρο!

Δημοσ.

Αφού και αυτός βγήκε προβληματικός, πήγαινε τον πίσω και ζήτα άλλη μάρκα.

Δημοσ.

Να παίζει θέμα καλωδίων sata δε νομίζω αφού έβαλα καινούργια. Και άντε και τον αλλάζω (τρίτη φορά!) ποιος μου εγγυάται ότι δε θα χω πάλι το ίδιο γαϊτανάκι...αν φταίει κάτι στο hardware μου η στα ρεύματα μου η αν απλά έχω καποια μακρυνη συγγενεια με τον επίτιμο ΠΡΕΠΕΙ να το βρω :(

Δημοσ.

Σου έδωσαν τον 'ίδιο' δίσκο, άρα είναι προβληματική η παρτίδα.

Δημοσ.

Σκέψου σταδιακά να πας σε καλό ssd για boot, και raid διατάξεις για τα data σου,

Γενικά μπορεί ως τώρα να σου έχουν σκάσει μόνο 2-3 δίσκοι, στην επόμενη δεκαετία πόσοι θα σου σκάσουν ?

Προσοχή πάντα με τα backup!

Δημοσ.

Παιζει να ειναι με καποιο τροπο η μητρικη μου?? Να εχει πειραχτει κατι επανω της? Να μην κανουν καλη επαφη τα καλωδια?

Πως μπορω να τεσταρω τι δινει η πριζα μου? (εχω πολυμετρο απλα τι πρεπει να τεσταρω). Το τροφοδοτικο μου υποτιθεται οτι περιοριζει το ripple κλπ στα ανεκτα ορια...

Σκέψου σταδιακά να πας σε καλό ssd για boot, και raid διατάξεις για τα data σου,

Γενικά μπορεί ως τώρα να σου έχουν σκάσει μόνο 2-3 δίσκοι, στην επόμενη δεκαετία πόσοι θα σου σκάσουν ?

Προσοχή πάντα με τα backup!

Στο πλαισιο αρνουνται κατηγορηματικα να μου δωσουν αλλη μαρκα σκληρου η ακομα και την ιδια μαρκα αλλα αλλη σειρα...Αρνουνται οτι μπορει να ειναι ελλατωματικη η παρτιδα "γιατι εχει περασει καιρος, θα ειχαμε παραπονα κι απο αλλους". Τι να κανω? Να ζητησω τα λεφτα μου πισω και να παρω καποιον αλλο δισκο? Εχετε καμμια προταση? :cry:

Δημοσ.

Update: Πήγα σήμερα το σκληρό και τον έλεγξαν και συμφώνησαν ότι έχει πρόβλημα. Αρνήθηκαν να εκδώσουν πιστωτικό και φυσικά ούτε λόγος για επιστροφή χρημάτων...επρεπε καλά και σώνει είτε να πάρω τον ίδιο είτε να διαλέξω κάποιο άλλο από αυτούς που είχαν εκεί...ολοι οι δίσκοι που είχαν όμως, είχαν διαφορα 30€ απ το δικό μου εκτός απο έναν Toshiba που είχε...μόλις 10€ παραπάνω. Πλήρωσα τη διαφορά κι έφυγα σιχτιριζοντας. .

• Like 1
Δημοσ.

Update: Πήγα σήμερα το σκληρό και τον έλεγξαν και συμφώνησαν ότι έχει πρόβλημα. Αρνήθηκαν να εκδώσουν πιστωτικό και φυσικά ούτε λόγος για επιστροφή χρημάτων...επρεπε καλά και σώνει είτε να πάρω τον ίδιο είτε να διαλέξω κάποιο άλλο από αυτούς που είχαν εκεί...ολοι οι δίσκοι που είχαν όμως, είχαν διαφορα 30€ απ το δικό μου εκτός απο έναν Toshiba που είχε...μόλις 10€ παραπάνω. Πλήρωσα τη διαφορά κι έφυγα σιχτιριζοντας. .

Κακώς δέχτηκες, εγώ θα ήμουν ακόμα εκεί, από τη στιγμή που σου έδωσαν προβληματικό δίσκο (και όχι μία φορά μόνο) όφειλαν είτε να σου αντικαταστήσουν με άλλον με παρόμοια χαρακτηριστικά χωρίς επιπλέον χρέωση είτε να σου εκδώσουν πιστωτικό είτε τα λεφτά σου πίσω, το να σε υποχρεώσουν με το ζόρι να πάρεις κάποιον δεν είναι καν συζητήσιμο, γιατί ψωνίζετε ακόμα από τέτοια καταστήματα; Τα έχει και όλα πανάκριβα...

Δημοσ.

Κακώς δέχτηκες, εγώ θα ήμουν ακόμα εκεί, από τη στιγμή που σου έδωσαν προβληματικό δίσκο (και όχι μία φορά μόνο) όφειλαν είτε να σου αντικαταστήσουν με άλλον με παρόμοια χαρακτηριστικά χωρίς επιπλέον χρέωση είτε να σου εκδώσουν πιστωτικό είτε τα λεφτά σου πίσω, το να σε υποχρεώσουν με το ζόρι να πάρεις κάποιον δεν είναι καν συζητήσιμο, γιατί ψωνίζετε ακόμα από τέτοια καταστήματα; Τα έχει και όλα πανάκριβα...

Το λάθος ήταν να που ψωνισα από εκεί εξ αρχής...ουσιαστικα δεν ψωνισα απλά μου πήραν δώρο το σκληρό απο εκεί...τωρα γιατί δέχτηκα είναι άλλο θέμα ...θα πω ότι ώρες ώρες ειμαι ευγενικός στα όρια της βλακειας :( οποτε μόνο εγώ φταίω που δεν έκανα φασαρία. Τώρα ελπίζω να μην το πληρώσω με μια ακόμα απώλεια δεδομένων & ταλαιπωρία...

Δημοσ.

Το λάθος ήταν να που ψωνισα από εκεί εξ αρχής...ουσιαστικα δεν ψωνισα απλά μου πήραν δώρο το σκληρό απο εκεί...τωρα γιατί δέχτηκα είναι άλλο θέμα ...θα πω ότι ώρες ώρες ειμαι ευγενικός στα όρια της βλακειας :( οποτε μόνο εγώ φταίω που δεν έκανα φασαρία. Τώρα ελπίζω να μην το πληρώσω με μια ακόμα απώλεια δεδομένων & ταλαιπωρία...

Δε νομίζω, πρέπει να έπεσες σε ελαττωματική παρτίδα, εκτός αν δε σου έδιναν καινούριους αλλά ανακατασκευασμένους δίσκους, που για αυτούς είναι σύνηθες να βγάζουν τέτοια προβλήματα...

Δημοσ.

wrong

@gazp είσαι απαράδεκτος. Για ποιο λόγο δεν πήρες πιστωτικό? Δεν ήταν στην εγγύηση?

Σου πούλησαν παπά και εσύ το δέχτηκες? 

Έχω πάθει την ίδια ιστορία με σκληρό από το πλαισιο και πήρα πιστωτικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...