Liakos10 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Πρωτα απο ολα παιζουμε για διασκεδαση, τωρα αν καποιο game προσφερει εκπαιδευση κ γνωσεις εχει καλως. Αλλα ξεχασα οτι ολοι εδω μεγαλωσαμε με εκπαιδευτικοτατα games.. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Ξέρετε πόσο ευαισθητη είναι η ψυχούλα ενός 11 χρονου παιδιου; Ξέρετε με τι τρόμο αντιλαμβάνεται η ψυχούλα του 11 χρονου όταν παίρνει ένα εικονικό όπλο και σκοτώνει και βλέπει άιματα ή τον κυνηγάνε οι εικονικοί εχθροί να τον σκοτώσουν; Δεν το ξέρετε. Γιατί μπορεί να μην έχει την ίδια επίδραση σε όλους. Αλλά στα περισσότερα παιδιά έχει αρνητική επίδραση. Του δημιουργούνται ψυχικά τραύματα. Μπορεί να μην γινει εγκληματίας αλλά μπορεί να πάθει κάποια ψύχωση ή να πάθει μανιοκατάθλιψη αργότερα στη ζωή του. 1
Liakos10 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 δεν τα πιστευω αυτα ολα αλλα οκ δεν χρειαζεται να συνεχιστει ολο αυτο.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δεν τα πιστεύεις γιατί προφανώς δεν τα ένιωσες, δεν είπε κανεις ότι υπάρχει περίπτωση για κάτι σοβαρό αλλα το να μην μπορεί να κοιμηθεί και να βλέπει εφιάλτες είναι αρκετό.
looproll Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 OK, εγώ που δεν είμαι σοβαρός κάτσε να θυμηθώ έκτός απο δεν έπαιζα κάτι άλλο, μια χαρά μεγάλωσα σπούδασα και εκανα οικογένεια, επίσης αν θυμάμαι η τηλεόραση έδειχνε freaky friday, tales from the crypt, και υπήρχε και το vhs, δεν απέκτησα κάποιο ψυχολογικο ούτε δυσκολεύτικα στον ύπνο μόνο αν είχα παραφάει, σε τελική αγόρι είναι θα έρθει σε επαφή και με αυτά και ΑΝ ΕΣΥ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ του τα απαγορέψεις κλείνωντας την τηλεόραση και απαγορεύοντας τον υπολογιστή ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ του, ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ και τους φίλους του τότε μην έχεις απορία αν πάει 35 και ντρέπεται να μιλήσει σε κοπέλα και βαράει 8αωρα στο facebooki, αντε με την υποκρισια πια αν κάποιος έχει πρόβλημα πηγαίνει στον ψυχολόγο, συζητά βρίσκει λύσεις ΔΕΝ κλειδώνεται στο σπίτι και κατηγορεί τηλεόραση, pc, ιντερνετ, αμα είναι έτσι να ανάβουμε φως με λαμπα πετρελαίου και λαρδί 4
Liakos10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 προφανως και δεν το ενιωσα και απορω εσεις το νιωσατε δηλαδη; ξεφυγε το θεμα. κριμα παντως γιατι νομιζα οτι ολοι συμφωνουμε οτι τα pegi και λοιπα ειναι ενας παραλογισμος που υπαρχει για να μην γκρινιαζουν οι μαναδες. 1
mathsrule Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Εγώ πάντως θυμάμαι στο Star Wars The Phantom Menace στο PSX όταν ήμουν μικρός να έτρεμα ολόκληρος από τον τρόμο όταν ήξερα πως αφού έστριβα θα έβρισκα το AAT Battle Tank. Πραγματικός τρόμος, ε; Και δεν ήταν κανένα παιχνίδι τρόμου να πούμε πως το δικαιολογούμε. Το παιχνίδι, πάντως, συνέχιζα να το λιώνω γιατί ήμουν/είμαι φανατικός οπαδός των Star Wars. Γενικά, όντως δεν ξέρετε πως μπορεί να αντιδράσει ένα παιδί σε τέτοια παιχνίδια. Κατ' εμέ βάλ' του PSX emulator και πέρνα του μέσα Pac-Man World, κάτι ωραία με τον Ντάφι Ντακ, Ταρζάν και πολλά άλλα της Ντίσνεϋ και τέτοια που έπαιζα μικρός στην ηλικία του και τα λάτρευα (όταν οι φίλοι μου έπαιζαν San Andreas όπου δεν μπορούσα να βρω νόημα στο να κλέβεις αυτοκίνητα και να σκοτώνεις κόσμο). Παρεμπιπτόντως, όποτε έρχονταν σπίτι μου ζήλευαν αυτά τα παιχνίδια που μου έφερνε ο θείος μου.
Fulgore Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δηλαδη συγνωμη αλλα οντως η βια του San Adreas ειναι οτι πρεπει για παιδι τετοιας ηλικιας???Τι παμε να μιμηθουμε τους αμερικανους σε κατι τετοια??? Να λεγατε πχ κανενα pro,fifa,nba κλπ να πω οκ ή κανενα Rpg που ειδικα τα παλια τα σπανε αλλα απο ολα τα παιχνιδια San Adreas??? 1
SOADNICK Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Αν βαλεις psx emulator, δες και kingdom hearts
Fulgore Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Αν βαλεις psx emulator, δες και kingdom hearts Kingdom hearts ειναι παιχνιδι του Ps2 παντως
SOADNICK Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Kingdom hearts ειναι παιχνιδι του Ps2 παντως Indeed, λαθος ονομα για το emulator εδωσα, pcsx2 λεγεται του ps2. Δε ξερω ομως τι απαιτησεις εχει απο cpu/gpu Και pokemon μπορει να δει σε gb emulator
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα