Conan2046 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Για σας, ένα ανιψάκι μου (Πέμπτη Δημοτικού πάει) απέκτησε πρόσφατα υπολογιστή, είναι i-core 3 χωρίς ανεξάρτητη κάρτα γραφικών και 4 gb ram. Θέλω να του πάω μερικά παιχνίδια από διάφορες κατηγορίες. 1.Ποδόσφαιρο και άλλα σπορ 2. Racing 3. Fighting 4. RPG και ότι άλλο ενδιαφέρον. Οπότε ψάχνω παιχνίδια ας είναι και παλαιότερα που να παίζουν χωρίς πρόβλημα στον υπολογιστή αυτό, να μην απαιτούν ίντερνετ και να είναι φυσικά ενδιαφέροντα, Μπορεί κάποιος να μου κάνει μερικές προτάσεις;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Αποκλειστικα χωρις internet ετσι? Minecraft ισως? Για τι γενιας i3 μιλαμε?
Conan2046 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δεν έχω πάει να τον δω αλλά νομίζω ότι είναι 3ης γενιάς μάλλον ο 3225. Χωρίς ίντερνετ ναι.
brotrainer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Να διαβάσει βιβλία, αν θέλει games πάρτου ένα PSP
Sakiz105 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Για σας, ένα ανιψάκι μου (Πέμπτη Δημοτικού πάει) απέκτησε πρόσφατα υπολογιστή, είναι i-core 3 χωρίς ανεξάρτητη κάρτα γραφικών και 4 gb ram. Θέλω να του πάω μερικά παιχνίδια από διάφορες κατηγορίες. 1.Ποδόσφαιρο και άλλα σπορ 2. Racing 3. Fighting 4. RPG και ότι άλλο ενδιαφέρον. Οπότε ψάχνω παιχνίδια ας είναι και παλαιότερα που να παίζουν χωρίς πρόβλημα στον υπολογιστή αυτό, να μην απαιτούν ίντερνετ και να είναι φυσικά ενδιαφέροντα, Μπορεί κάποιος να μου κάνει μερικές προτάσεις; Racing το nfs most wanted του 2006 ειναι τρομερο. Ποδοσφαιρο καποιο pro θα παιζει λογικα το 2013 η το 2012? Δεν ξερω και ποιον i3 εχει ακριβως Απο rpg το fallout 3 και new vegar ειναι απιστευτα,επισης υπαρχουν neverwinter nights 2,oblivion που λογικα ολα θα παιζουν (ισως οχι ηλικιακα? δεν ξερω εγω στην ηλικια του επαιζα monster hunter και resident evil στο ps2 xD) Απο fighting δεν εχω ασχοληθει στο pc Να διαβάσει βιβλία, αν θέλει games πάρτου ένα PSP Μπορει να τα κανει και τα δυο αν θελει.Ενα σωστο βιβλιο ειναι εξισου καλο με εναν κοσμο σε ενα game
Σαϊνόμπι Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Εγω θα του περνουσα ολο το Mame32 και emulators & roms για SNES, N64, PSX. Επειτα με ενα gamepad του στυλ Play Station μπορει να λιωσει ατελειωτα. 1
Conan2046 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Να διαβάσει βιβλία, αν θέλει games πάρτου ένα PSP Του παίρνω διάφορα να διαβάσει. PSP και άλλα συναφή δεν πρόκειται να του πάρω γιατί δεν είμαι ο πατέρας του και ο πατέρας του δεν θέλει, αλλά αφού βρήκαν υπολογιστή ένα παιχνίδι θα μπορεί να το παίζει. 1
looproll Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Πολλά παιχνίδια 10ετίας και πίσω, που μπορεις να τα βρείς με το γνωστό τρόπο........με haswell celeron 1840 tvn 34 euro παραπάνω απο πλαυαβλε είναι -nfs most wanted -mafia the city of lost haven -Gta san andreas -nfs hot pusuit -nfs underground 1 kai 2 nba 2k14 με λογικές παραφωρήσεις επίσης grid autosport αν και απαίσιο 1
Conan2046 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Ωραία σας ευχαριστώ, Σκέφτομαι απ' αυτά που είπατε τα: nfs most wanted mafia the city of lost haven pro evolution 10 και το fallout 3 να δω αν του αρέσει κάτι τέτοιο. και ίσως αργότερα του πάω και κανένα strategy, Ότι άλλη πρόταση έχετε ευχαρίστως να την ακούσω. 1
Liakos10 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 νομιζω το san andreas που ειπε looproll ειναι must και πρεπει να το προσθεσεις στην λιστα. επισης αν το fallout δεν το γουσταρισει δες και κατι σε diablo 2 στυλ ή το dragon age origins για rpg.
Runner25 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 το μαφια το 1 ειναι φανταστικο επισης must ειναι το deus x 1 επος αν καταφερει και το τερματισει need for speed underground 2 νομιζω το τελευταιο παιρνεις ολα τα καλα αυτοκινητα και σε κυνηγαει η αστυνομια το grid πολυ καλο αλλα τραβαει πολυ serius sam βαλε ειναι πολυ καλα alien colonial marines νομιζω θα παιζει ειναι ελαφρυ ωραιο παιχνιδι τα fear το far cry το πρωτο
Conan2046 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Ωραία στον δεύτερο γύρο αν δεν αποκτήσει δικά του γούστα εν τω μεταξύ θα έχω στην λίστα το san andreas, diablo, σκεφτόμουν και κανένα Civilization..
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Mafia 1 και GTA San andreas και far cry και deus x 1 για παιδί 11 χρονών?? Εσείς που τα προτείνατε είσαστε σοβαροί? 2
Tmark Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Σωστα θα γινει εγκληματιας... Όχι, είναι ότι πρέπει για ένα παιδί 11 χρονών αυτά τα παιχνίδια. Εκπαιδευτικότατα.. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα