Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας, ένα ανιψάκι μου (Πέμπτη Δημοτικού πάει) απέκτησε πρόσφατα υπολογιστή, είναι i-core 3 χωρίς ανεξάρτητη κάρτα γραφικών και 4 gb ram.

Θέλω να του πάω μερικά παιχνίδια από διάφορες κατηγορίες.

1.Ποδόσφαιρο και άλλα σπορ

2. Racing

3. Fighting

4. RPG

και ότι άλλο ενδιαφέρον. 

Οπότε ψάχνω παιχνίδια ας είναι και παλαιότερα που να παίζουν χωρίς πρόβλημα στον υπολογιστή αυτό, να μην απαιτούν ίντερνετ και να είναι φυσικά ενδιαφέροντα,

Μπορεί κάποιος να μου κάνει μερικές προτάσεις;

Δημοσ.

Για σας, ένα ανιψάκι μου (Πέμπτη Δημοτικού πάει) απέκτησε πρόσφατα υπολογιστή, είναι i-core 3 χωρίς ανεξάρτητη κάρτα γραφικών και 4 gb ram.

Θέλω να του πάω μερικά παιχνίδια από διάφορες κατηγορίες.

1.Ποδόσφαιρο και άλλα σπορ

2. Racing

3. Fighting

4. RPG

και ότι άλλο ενδιαφέρον. 

Οπότε ψάχνω παιχνίδια ας είναι και παλαιότερα που να παίζουν χωρίς πρόβλημα στον υπολογιστή αυτό, να μην απαιτούν ίντερνετ και να είναι φυσικά ενδιαφέροντα,

Μπορεί κάποιος να μου κάνει μερικές προτάσεις;

Racing το nfs most wanted του 2006 ειναι τρομερο.

Ποδοσφαιρο καποιο pro θα παιζει λογικα το 2013 η το 2012? Δεν ξερω και ποιον  i3 εχει ακριβως

Απο rpg το fallout 3 και new vegar ειναι απιστευτα,επισης υπαρχουν neverwinter nights 2,oblivion που λογικα ολα θα παιζουν (ισως οχι ηλικιακα? :P δεν ξερω εγω στην ηλικια του επαιζα monster hunter και resident evil στο ps2  xD)

Απο fighting δεν εχω ασχοληθει στο pc

Να διαβάσει βιβλία, αν θέλει games πάρτου ένα PSP 

Μπορει να τα κανει και τα δυο αν θελει.Ενα σωστο βιβλιο ειναι εξισου καλο με εναν κοσμο σε ενα game

Δημοσ.

Να διαβάσει βιβλία, αν θέλει games πάρτου ένα PSP 

Του παίρνω διάφορα να διαβάσει. PSP και άλλα συναφή δεν πρόκειται να του πάρω γιατί δεν είμαι ο πατέρας του και ο πατέρας του δεν θέλει, αλλά αφού βρήκαν υπολογιστή ένα παιχνίδι θα μπορεί να το παίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Πολλά παιχνίδια 10ετίας και πίσω, που μπορεις να τα βρείς με το γνωστό τρόπο........με haswell celeron 1840 tvn 34 euro παραπάνω απο πλαυαβλε είναι

-nfs most wanted

-mafia the city of lost haven

-Gta san andreas

-nfs hot pusuit

-nfs underground 1 kai 2

nba 2k14 με λογικές παραφωρήσεις

επίσης grid autosport αν και απαίσιο

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία σας ευχαριστώ,

Σκέφτομαι απ' αυτά που είπατε τα:

nfs most wanted

mafia the city of lost haven

pro evolution 10 

και το fallout 3 να δω αν του αρέσει κάτι τέτοιο.

και ίσως αργότερα του πάω και κανένα strategy, Ότι άλλη πρόταση έχετε ευχαρίστως να την ακούσω.

• Like 1
Δημοσ.

νομιζω το san andreas που ειπε looproll ειναι must και πρεπει να το προσθεσεις στην λιστα. επισης αν το fallout δεν το γουσταρισει δες και κατι σε diablo 2 στυλ ή το dragon age origins για rpg.

Δημοσ.

το μαφια το 1 ειναι φανταστικο επισης must ειναι το deus x 1 επος αν καταφερει και το τερματισει need for speed underground 2 νομιζω το τελευταιο παιρνεις ολα τα καλα αυτοκινητα και σε κυνηγαει η αστυνομια το grid πολυ καλο αλλα τραβαει πολυ serius sam βαλε ειναι πολυ καλα alien colonial marines νομιζω θα παιζει ειναι ελαφρυ ωραιο παιχνιδι τα fear το far cry το πρωτο 

Δημοσ.

Ωραία στον δεύτερο γύρο αν δεν αποκτήσει δικά του γούστα εν τω μεταξύ θα έχω στην λίστα το san andreas, diablo, σκεφτόμουν και κανένα Civilization..

Δημοσ.

Σωστα θα γινει εγκληματιας...

Όχι, είναι ότι πρέπει για ένα παιδί 11 χρονών αυτά τα παιχνίδια. Εκπαιδευτικότατα..

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...