SPANK Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Κανονικά έπρεπε να το ειχαν κανει μονοι τους απο την πρώτη στιγμή και οχι να ταλαιπωρούν τον πελάτη , ορισμένες φορές δυστηχώς αμα δεν πιέσεις / τσακωθείς κτλπ δεν βρίσκεις το δίκιο σου. Τέλος καλο ολα καλά λοιπόν κοίτα να το χαρείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulJ Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου Στις 10/5/2015 στις 12:36 ΠΜ, karakatt είπε Καλησπέρα, Να ενημερώσω ότι τελικά μου αντικατέστησαν τον υπολογιστή, έπειτα από αρκετά τηλεφωνήματα όπου επέμενα να μου στείλουν αναφορά ή log file από τον τεχνικό έλεγχο που υποτίθεται ότι έκαναν, απειλές για προώθηση του θέματος στη Toshiba Europe και για καταγγελία στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και, τέλος, κοινοποίηση του περιστατικού στις σελίδες των Ideal, Toshiba Greece και Toshiba Europe στο fb. Νομίζω ότι το τελευταίο έπαιξε καθοριστικό ρόλο - μου απάντησαν στη δημοσίευση την ίδια ημέρα και με πήρε τηλέφωνο κάποιος από την Ideal την επόμενη εργάσιμη ημέρα για να κανονίσουμε την αντικατάσταση. Πλέον έχω στα χέρια μου ένα Toshiba Satellite P70-B-10C - ελπίζω μόνο να μην μου βγει ελαττωματικό όπως το Qosmio. Προς το παρόν, πετάει! Πάλι καλά που είμαι Τεχνικός Η/Υ και δεν εμπιστέυομαι κανέναν, μπορώ να πάρω ένα Toshiba Qosmio απο το eBay και να το κάνω να πετάει να πάει σφαίρα, οπως το Toshiba Qosmio X300 Toshiba Qosmio G50 Toshiba Qosmio X500, παρόλα αυτά η TOSHIBA έκανε λαπτοπάρες, πως πάει το Toshiba Satellite P70-B-10C μετά απο 9 χρόνια χρήσεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PadPoet Δημοσ. 25 Αυγούστου Share Δημοσ. 25 Αυγούστου On 15/08/2024 at 21:25, paulJ said: Πάλι καλά που είμαι Τεχνικός Η/Υ και δεν εμπιστέυομαι κανέναν, μπορώ να πάρω ένα Toshiba Qosmio απο το eBay και να το κάνω να πετάει να πάει σφαίρα, οπως το Toshiba Qosmio X300 Toshiba Qosmio G50 Toshiba Qosmio X500, παρόλα αυτά η TOSHIBA έκανε λαπτοπάρες, πως πάει το Toshiba Satellite P70-B-10C μετά απο 9 χρόνια χρήσεις ; Όσο και να τα tweakάρεις αυτά και όσο upgrade και να τα κάνεις, έχουν αρχαία CPU και εκτός και αν μιλάμε για απλό internet browsing - που και πάλι σηκώνει συζήτηση με τα κενά ασφαλείας αυτών των CPU κλπ - θα σέρνονται σε οποιαδήποτε σημερινή εφαρμογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα