Προς το περιεχόμενο

I AM GOD!**#***Έχω κάνει 65348792 posts!*** &^%??

CrackMetal (century)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πω και εγώ την άποψή μου επί του θέματος? - ναι, επί αυτού που συζητούσαμε πριν ακουστεί το όνομα της συμπαθέστατης κυρίας Belluci.

Λοιπόν, παρατηρώ κι εγώ το φαινόμενο των ανούσιων post με σκοπό την αύξηση του συνολικού αριθμού από αρκετά μέλη. ΌΧΙ όμως από τα παλιά, αλλά από τα νεότερα, που δείχνουν μιά επιθυμία να postάρουν λες και είναι αυτοσκοπός εδώ μέσα το να γράψεις... Όπως είχε απαντήσει και κάποιος άλλος "παλιός" προ ημερών - και συμφωνώ μαζί του - "...εγώ είχα περάσει έξι μήνες ως spectator στο forum, πριν κάνω το πρώτο post μου...". Βλέπω περιπτώσεις που με ενοχλούν - για να μην πω άλλη λέξη - όπως το να ρωτάω για σοβαρή απάντηση σε hardware πρόβλημα και να παίρνω απάντηση "κάνε flash στο bios", άτομα με 2 μέρες εγγραφή να ανοίγουν ανούσια thread ή άτομα με 20 post να "την λένε" σε άτομα με 2 post για το "πώς πρεπει να συμπεριφέρεστε στο forum μας". Αυτά τα ολίγα από εμένα.

ΥΓ: ο αριθμός των post πρέπει να παραμείνει, αφενός μεν γιατί είναι θεμελιώδες χαρακτηριστικό τως απανταχού fora, αφετέρου επειδή εγώ προσωπικά όταν έκανα τα πρώτα μου βήματα στην Insomnia, ήθελα να ξέρω κάτι παραπάνω απο το username για αυτόν που μου απαντούσε στα ερωτήματα που έθετα. Δεν είναι "ρατσιστική" (λάθος λέξη, αλλά δεν μου έρχεται άλλη :D ) αντιμετώπιση, αλλά απλά μία ορθολογικότερη θεώρηση των πραγμάτων...

Δημοσ.

ο αριθμος τον post πρεπει να μεινει, σε γενικες γραμμες συμφωνο με τον Μαρκο παραπανω,ολα τ'αλλα προκαλεσαν ανταγωνισμο,ψευτικα account με σκοπο το ψηφισμα του εαυτου τους και αλλα τετοια γελοια φαινομενα.

εξαλλου ποσα ανουσια ποστ να κανεις ποια? καποια στιγμη βαριεσαι και εσυ ο ιδιος να γραφεις μαλακιες και σταματας.

Δημοσ.

Μπα μην το λες. Είχαμε κατα καιρούς συναντήσει και άτομα που ήταν τέρατα απφασιστικότητας και υπομονής. The sky is the limit.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
εμένα μου φαίνεται τελείως γκει πάντως αυτό το pooh bah. έχω βάλει πλώρη για carpal tunnel για να τελειώνουμε

dld pooh-bah=gavros? :lol:

Δημοσ.

Τ γκούχου

Ο γκούχου

Μ γκούχου

Α γκούχου

Η γκούχου

Α γκούχου

Λ γκούχου

Λ γκούχου

Ο γκούχου

Σ γκούχου

Θ γκούχου

Α γκούχου

Γ γκούχου

Ε γκούχου

Λ γκούχου

Α γκούχου

Ε γκούχου

Ι γκούχου

Δημοσ.

Ίγκουχ

Σγκουχ

Ωγκουχ

Σγκουχ

Αγκουχ

Λγκουχ

Λγκουχ

Αγκουχ

Τγκουχ

Ωγκουχ

Ργκουχ

Αγκουχ

Ογκουχ

Ιγκουχ

Pγκουχ

ογκουχ

ογκουχ

hγκουχ

bγκουχ

aγκουχ

hγκουχ

Κγκουχ

Λγκουχ

Αγκουχ

Ιγκουχ

Νγκουχ

Εγκουχ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...