Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Τον τελευταίο καιρό βρέθηκα να ασχολούμαι αρκετά με games στο pc, από κει που έπαιζα ελάχιστα.

Έχω κάποια χρήματα να διαθέσω για αναβάθμιση (200 ευρώ στο τέλος του μήνα), θα ήθελα να μου πείτε τι χρήζει αναβάθμισης επειδή είμαι αρκετά άσχετος σε θέματα hardware.

Το σύστημά μου είναι το εξής:

MB: Asus M4A785-M

CPU: AMD Phenom II x6 1075t

GPU: AMD Radeon 4890 1gb DDR5 OC

RAM: 4x 2gb Kingston (σόρρυ δε ξέρω μοντέλο)

SSD: Kingston v300 120gb

Τροφοδοσία: Ms-tech N750-VAL

Case: Coolermaster k380

θα ξόδευα τα λεφτά μου σε κάνα keyboard/headset, αλλά δε ξέρω αν είναι καλή επιλογή - αλλά το pc μου αυτή τη στιγμή σηκώνει τα παιχνίδια που παίζω (DayZ, Smite, CS:GO).

είναι κάτι όμως που χρήζει άμεσης αναβάθμισης στο setup μου?

Δημοσ.

νομιζω και εγω μια καρτα γραφικων θελεις και εισαι μια χαρα. Θα ηθελα ομως να μασ πεις και τι οθονη εχεις;; 

Samsung Syncmaster T200

Δημοσ.

Παιδιά, νομίζω οτι ο άνθρωπος ζήτησε να του πείτε αν χρειάζεται κάτι άμεσα αντικατάσταση, οχι να του φτιάξετε καινούργιο pc.

Κάρτα γραφικών πχ θα χρειαστεί μόνο αν θελήσει να παίξει κάτι που απαιτεί αποκλειστικά dx11, αλλιώς η 4890 σε 1050p μια χαρά κρατάει.

Η οθόνη πάλι, είναι θέμα υποκειμενικό αν θέλει να την αλλάξει..δεν είναι αναγκαίο. Ως προς το τροφοδοτικό, τα mstech είναι Γερμανικά και αρκετά καλής ποιότητας. Εγώ φίλε πιστεύω οτι άμεσα δεν χρειάζεσαι κάτι. Αν θα συνεχίσεις να επεκτείνεσαι και σε άλλα παιχνίδια, βλέπεις τότε τι κάνεις. Οσο για το θέμα των περιφερειακών (keyboard,headset κλπ) και πάλι θέμα υποκειμενικό είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...