Tenshi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Η τάπα νομίζω οτι πρέπει να κοιτάει προς τα πάνω.Το L που υπάρχει εκεί,θα συγκεντρώσει και όλες τις φυσαλίδες αέρα (όντας το πιο ψηλό σημείο της υδρόψυξης). Οι αυξομειώσεις στην θερμοκρασία μπορεί να είναι οτιδήποτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Οπότε το αλλάζω αύριο γιατι βαριέμαι τώρα.Το γκλου γκλου μειώθηκε πάντως.Βάζω και 3 φώτο 2 σημερινές και μια παλιά Τελικά τα φανάκια ακούγονται αρκετά παρότι είναι στις 850 στροφές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Το κουλό της υπόθεσης.Χθες δούλεψε κανονικά.Σήμερα δεν ξεκινάει με τίποτα γαμώτο.Και το γύρισα κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μα για όνομα...τι άλλο θα πάει στραβά σε αυτό το build Τσεκάρε όλες τις συνδέσεις στο hub.Απο εκεί τραβάει ρεύμα τόσο η αντλία όσο και οι ανεμιστήρες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Είπα να βάλω υδρόψυξη και γα@@@@κε ο δίας.Το hub που μπαίνουν πάνω η αντλία και τα φανάκια παίρνουν ρεύμα από sata βυσμα.Αλλαξα και το ψυγείο με το L πάνω Δεν παίζει ρόλό που έχω βάλει την αντλία απο την ανάποδη μερια.Δηλαδή το σηματάκι κάτω δεξιά μπήκε πάνω αριστερά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Το υπόλοιπο σύστημα τραβάει ρεύμα;Οι ανεμιστήρες γυρίζουν; Αν δέν ακούγεται η αντλία,μπορεί κάποια φυσαλίδα αέρα να την έχει μπλοκάρει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 ναι όλα δουλεύουν κομπλέ τα άλλα.Το μεσημέρι δοκιμές πάλι διότι είμαι στην δουλειά τώρα.Θα δοκιμάσω και καλώδι sata to molex Το υπόλοιπο σύστημα τραβάει ρεύμα;Οι ανεμιστήρες γυρίζουν; Αν δέν ακούγεται η αντλία,μπορεί κάποια φυσαλίδα αέρα να την έχει μπλοκάρει! Μπορεί μια φυσαλίδα να μπλοκάρει το σύστημα!!!!Ωιμέεεεεεεεεεεεεεεεε έχω πολλά να μάθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μπορεί μια φυσαλίδα να μπλοκάρει το σύστημα!!!!Ωιμέεεεεεεεεεεεεεεεε έχω πολλά να μάθω Welcome to watercooling hell. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δεν παιρνει η αντλια ρευμα με τιποτα. Τα φανακια δουλευουν αλλα η αντλια αρνειται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Αν είσαι σίγουρος οτι δέν είναι πρόβλημα συνδεσμολογίας και η αντλία αρνείται πεισματικά να πάρει μπρός,ακόμα και μετά απο χτύπημα/κούνημα...πολύ φοβάμαι οτι ήσουν (ξανά) άτυχος. Είναι συχνό φαινόμενο με τις Η220.Μίλησε με τον πωλητή και ρώτησέ τον για υπόλοιπο εγγύησης ή την δυνατότητα επιστροφής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Θα προσπαθήσω και πάλι το βράδυ για τελευταία φορά.Εχω την απόδειξη που την είχε πάρει το παλικάρι έχει ακόμη 2 χρόνια.Ιούνιο του 14 την πήρε.Θα ανεβάσω και φώτο απο την συνδεοσμολογία μπας και.....Εχω βάλει το 4πινο της αντλίας πάνω στο hub και το άλλο καλώδιο του hub το 4πινο στην μητρική και το sata με το sata. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Shit shit shit shit.Μιλησα και με κάποιο παλικαρι στο φορουμ της swifteck του ειπα τι συμβαίνει έκανα αυτά που μου είπε τα ίδια με σένα @Tenshi αλλα τζίφος.Αύριο θα μιλήσω με το e-shop και ο θεός βοηθός.To παλικάρι μου είπε πως αν δεν γίνει τίποτα με e-shop να πω σε αυτόν ώστε να γίνει το rma διαφορετικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Η H220 έχει αποσυρθεί πλέον απο την αγορά,οπότε απο Ελλάδα μεριά μόνο σε refund μπορείς να ελπίζεις. Αν μίλησες με τον Bryan,που φαντάζομαι οτι αυτός είναι γιατί έχει πάρει επ'ώμου όλο το support,έχεις μια καλή πιθανότητα να βρεθείς με μια H220-X!Στην χειρότερη,να σου στείλει μια ανασκευασμένη Η220 με αντλία MCP30 (αυτή της H220X). Δέν είν' κακό...δέν είν' κακό...άλλα το RMA θα αργήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Αυτό φοβάμαι ότι θα αργήσει και πολύ.Ναι με τον Bryan μίλησα.Μου φαίνεται δεν θα κάνω τον κόπο να μιλήσω με e-shop και θα μιλήσω και πάλι με τον Bryan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Με την H220-X θα μπορώ να βάλω και την κάρτα γραφικών στο loop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα