alldaynews Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα Insomniacs.Πως έχει το story.Χθές πήρα από ένα παλικάρι απο εδώ την swiftech h220.Ευχαριστημένος που είχα μια ΑΙΟ υδρόψυξη που μπορεί να γίνει και custom ξεκινάω να την στήσω.Αφού βίδωσα το ψυγείο πάνω στο κουτί έρχεται η σειρά του μπλοκ.Εκεί τα βρήκα ομολογώ σκούρα.Δεν μπορούσα να το κουμπώσω με τίποτα και αναρωτιέμαι πρέπει να βγεί η μητρική τελείως????Αφου κάπως το έβαλα τελικά μάλλον δεν ακουμπούσε κάν στον επεξεργαστή γιατι μόλις άνοιγα το pc μετά από λίγο έκλεινε γιατι ανέβαζε θερμοκρασίες.Δεν έχω βρεί και κανένα βίντεο με instalation σε amd ώστε να δω τι κάνω λάθος.Το βράδυ μετά την δουλειά θα ξαναδοκιμάσω αλλα δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος και είχα την εντύπωση πως είναι εύκολο!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 RTFM! Πιστευω οτι εχεις βαλει λαθος standoff και το block καθεται στον αερα, ανεβασε μια φωτο αν μπορεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Οτι κάθεται στον αέρα είναι σίγουρο αλλα από την πίσω μεριά βάζω το backpate της παλιάς ψυχτρα που έχω αλλιώς δεν βιδώνει πουθενά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Για τσέκαρε εδώ και εδώ τις φώτος. Τα έχει όλα όσα χρειάζονται? Βιβλιαράκι με οδηγίες δεν έχει? EDIT: Οι φώτος είναι από την Η220-Χ δεν ξέρω τι διαφορές έχει. Δες καλύτερα αυτό το video. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Αυτά ακριβώς έχει.Backplate για amd δεν δίνει μαζί αλλα βάζω από την παλιά ψύχτρα γιατι δεν βιδώνει αλλιώς.Βιβλιαράκι έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) alldaynews μπορείς να ανεβάσεις μερικές φωτό με το πρόβλημα; Έχω την Η220-Χ άλλα νομίζω οτι έχουν ακριβώς ίδιο mounting system. Τους αντάπτορες για AM3 τους έχεις βάλει,σωστά; Και για backplate κρατάς το stock της μητρικής Διαδικασία για να βγάλεις τις βίδες (παράδειγμα με lga2011) Μετά βιδώνεις τους δύο adapters για ΑΜ3 http://www.swiftech.org/Installation_guides/H220-INSTALLATION_GUIDE.pdf (σελίδα 4) Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2015 από Tenshi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Η μητρική δεν είχε!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Πλάκα με κάνς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δι σι κάνου πλάκα.Που το χω βάλει γαμώτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη. Τις βίδες με τα ελατήρια που είχε από την αρχή τις άλλαξες με άλλες??? Πειράζει αν βαλω το ψυγείο με την τάπα προς τα κάτω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δι σι κάνου πλάκα.Που το χω βάλει γαμώτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη. Να του βρειές Τις βίδες με τα ελατήρια που είχε από την αρχή τις άλλαξες με άλλες??? Ναι.Μέσα στην συσκευασία βρίσκεις τα δύο πρόσθετα με βίδες για εγκατάσταση σε AM3.Δέν είχα δεί το video τοτε και μου βγήκε η πίστη για να τις αλλάξω. Η Η220 έρχεται με προεγκατεστημένες τις βίδες για lga1150/1155 επειδή είναι πιο δημοφιλές socket. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Τελικά μετά απο 2 ώρες που πάλευα να βάλω το μπλόκ και πάλι τζίφος.Μετα από αρκετά μηχανήματα που έχω φτιάξει πρώτη φορά τέτοιο ζορί και με τέτοιο κουτί.Τι να πώ.Τώρα κρέμονται 2 σωλήνες και ένα μπλοκ μέσα στο 900D.Το backplate δεν μπόρεσα να το βρώ και παιδευόμουν με το backplate της XIGMATEK AEGIR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Λοιπόν αυτό είναι το backplate που έχω με την αερόψυχτρα αλλα πάνω σε αυτό δεν βιδώνει το μπλοκ με τις βίδες για amd αλλα βιδώνει με αυτές που έχει προεγκατεστημένες και είναι για Intel αλλα το μπλοκ δεν ακουμπάει καλά πάνω στον επεξεργαστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Λοιπόν τελικά βρήκα backplate απο τον υπολογιστή του μαγαζιού.Εβαλα κανονικά την swifteck.Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πως κάνει θόρυβο η αντλία και ελπίζω βέβαια να στρώσει στην πορεία.Ακούγεται πολύ έντονα να τρέχει νερό στις σωλήνες κάποιες στιγμές λές και έχει αέρα μέσα.Από θερμοκρασίες αρκετά καλές σε σχέση με την αερόψυχτρα που είχα.Σε λίγο θα βάλω και θερμοκρασίες.Εχω βάλει τα φανάκια να ρίχνουν αέρα προς τα μέσα στο κουτί.Αύριο θα δοκιμάσω να να βγάζουν αέρα προς τα έξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Λογικά θα στρώσει σε λίγα λεπτά.Αν παρ όλα αυτά συνεχίσει το γκλού-γκλού και οι λοιποί απόκοσμοι ήχοι,ξεβίδωσε το ψυγείο απο το κουτί και κούνησέ το ενώ η αντλία λειτουργεί.Worst case scenario,θα πρέπει να ανοίξεις το ψυγείο και να συμπληρώσεις μερικά ml αποσταγμένο (προσοχή,όχι απιονισμένο) νερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Πειράζει που έχω βάλει το ψυγείο με την ταπα να κοιτάει προς τα κάτω και όχι προς τα πάνω??Εκεί που δείχνει το hwmonitor 22 βαθμούς κάνει ένα μπραφ και δείχνει 30 και κατεβαίνει πάλι.Τα φανάκια δουλεύουν στις 850 στροφές αλλα ακούγεται πολύ η αντλία ρε γαμώτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα