therock Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Στην παρουσα φαση αξιζει η επενδυση σε ενα τετοιο προιον ή ειναι νωρις και τα προιοντα ειναι ακριβα και ανωριμα?
highpriest Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Αν δεν το πάρεις για εμπορική χρήση (να φτιάχνεις κουκλάκια ξέρω 'γω, που θα τα πουλάς), όχι δεν αξίζει ακόμη. Αν το πάρεις για εμπορική χρήση φρόντισε να πάρεις κάποιο καλό και όχι το πιο φθηνό που θα βρεις. Ένα μικρό ψάξιμο που έκανα όταν ενδιαφέρθηκα, είδα ότι ακόμη είναι πολύ ευαίσθητα τα φθηνά μοντέλα.
dobro Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Οικιακός 3D εκτυπωτής από Έλληνα μαθητή MOD-t ο 3D printer
therock Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Εχει δουλεψει κανεις εδω μεσα μοντελα να πει εντυπωσεις? Κοστος απο αναλωσιμα και ζημιες?
papazaf Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 και εγω ενδιαφερομαι, κοιταω ταDIY , μπας και μπορεσω να στησω εναν σιγα σιγα, αλλα για να πω την αληθεια εχω χαθει με τα μοντελα και τις παραλαγες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα