Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λόγω έλειψης χώρου στο tower και επειδή ο ssd είναι 120gb, και τα παιχνίδια είναι πλέον πολυ μεγαλα στην εγκατάσταση τους δοκίμασα να πειραματιστώ με μία ανόητη ιδέα όπως νόμιζα στην αρχή, έτσι πέρασα στο backup Μου εξωτερικό δισκο wd green 2tb παιχνίδια για να δοκιμάσω πώς παίζουν μέσα απο το "αργο" usb.2.0, Και έτσι μένωντας έκπληκτος είδα

το crysis 3 1920*1080 (very high) ston ssd 45-130 fps, με τον usb 2.0 42-100 δηλαδή το ΙΔΙΟ

το bf 4        1920*1080 (ulta)         ston ssd 50-140 fps  με τον usb  to ΙΔΙΟ

με το Far Cry 4  ultra 1920*1080 παραμένει το πρόβλημα με το crossfire εκτός με την μία ρ9 270 37-50 fps, απο τον θσβ 2.0 δεν εκκίνησε καθόλου απλά έβγαλε error στην αρχή, και επίσης asseto corsa 50-70 fps ακριβώς το ίδιο με τον usb, ;όπως και το cod ghosts.

Περίμενα να δω lag, να φορτώνει απο το δίσκο λόγω του ργού usb κλπ., Τελικά ΕΙΧΑ ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις δεν το συστήνω ούτε μπορώ να πώ οτι είναι η λύση για οποιονδήποτε πάντως εμένα με βόλεψε απο αλεπάληλα uninstalls και έτσι μπορώ να έχω τα παιχνίδια που παίζω πάντα διαθέσιμα

• Moderators
Δημοσ.

Νομίζω πως είναι λογικό να μην βλέπεις διαφορά στα FPS, γιατί για αυτά ευθύνονται κυρίως η GPU και η CPU (...).

Το πιο πιθανό είναι να παρατηρήσεις αισθητή διαφορά σε αρχικά loading times ή όπου γενικά χρειάζεται το παιχνίδι να διαβάσει κάτι από το δίσκο για να το (ξανα)περάσει σε κάποια γρηγορότερη μνήμη (τη μνήμη της κάρτας γραφικών, την RAM που έχεις στην motherboard, κάποια cache) ή όποτε χρειάζεται να γράψει κάτι (πχ save game - αν τα save games του παιχνιδιού είναι μεγάλα αρχεία).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...