Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Δεν έχω ήχο από τα ακουστικά μου ούτε στο youtube ούτε στο xbmx μόνο στην ομιλία.Ακούω δηλαδή τον περιβάλλοντα ήχο π.χ στις ταινίες την μουσική υπόκρουση η όλα τα άλλα π.χ όταν μετακινείτε ένα αντικείμενο στην ταινία π.χ καρέκλα τα αυτοκίνητα όλους δηλαδή γενικά τους ήχους αλλά δεν ακούω τις ομιλίες των πρωταγωνιστών.Επίσης στο youtube πάντα πριν από ένα βίντεο ακούω την διαφήμιση που προηγείται αλλά όχι το κυρίως θέμα του βίντεο η του τραγουδιού.Τα ακουστικά τα πήρα 5 μέρες πριν δούλευαν κανονικά.όλοι οι οδηγοί είναι ενημερωμένοι στην τελευταίας τους έκδοση.Εδώ να πω ότι όταν τραβάω το βύσμα λίγο εκτός είτε από την προέκταση που έχω είτε απευθείας δουλεύει κανονικά.Έχω δοκιμάσει και στο μπροστινό πάνελ και στο πίσω.Όλοι οι ήχοι παίζουν κανονικά ακόμα και οι ήχοι των εφέ των windows μόνο στην ομιλία υπάρχει το πρόβλημα.Αναμφίβολα είναι κάτι κουφό ωστόσο αν έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίσει θα ήμουν υπόχρεος για την όποια βοήθεια.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αυτό θα γίνει που θα γίνει αλλά απλά αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να παίζουν όλοι οι ήχοι εκτός από την ομιλία.Θα τσεκάρω και κάτι άλλα παλιά που είχα ακουστικά να βεβαιωθώ!

Δημοσ.

Turbo-X είναι βρε. Αυτοί έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ σε παραγωγή αποτυχημένων προϊόντων. Καλά δε διαβάζεις το φόρουμ; ΠΟΤΕ TUVLO-X. Το λένε και οι ίδιοι Think Think Think Think Think Think Think! Σκέψου όχι TURBO-X

• Like 7
Δημοσ.

Χαχαχαχα και γω είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν το έφτιαξα. Έφυγες για πλαίσιο με εγγύηση. Και καλά επιχρυσωμένο βύσμα αλλά τι να το κάνεις άμα δεν δουλεύει;

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Το επιχρυσωμένο βύσμα είναι μια μούφα, να ήταν όλο απο χρυσό να πω ναι, επιχρυσωμένο πάει να πει πως υπάρχει καλύτερη αγωγιμότητα σε όλη αυτή τη διαδρομή που θα κάνει το ρεύμα στην επίχρωση!

Δημοσ.

Εμένα δε μου φαίνεται καθόλου περίεργο να παίζουν επιλεκτικά οι ήχοι. Και σε κινητά συμβαίνει αν δεν μπει το βύσμα καλά στην υποδοχή (εντελώς μέσα) ή αν προφανώς δε κάνει κάτι καλά επαφή. Χαλασμένο το βύσμα θα είναι να το πας πίσω και να μη ξαναπάρεις τουβλα βασικα :P

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο γινεται μονο αν δεν υπαρχει αλλο και του κοψουν πιστωτικο,αλλιως παλι Turbo X θα παρει.Βλεπεις δεν εχει και μεγαλη ποικιλια το Πλαισιο σε ακουστικα.

• Like 1
Δημοσ.

κούφιο δυστυχώς ψηλε δεν ειναι το πρόβλημα αλλα εσυυυυυ θα γίνεις κουφός με τέτοια ακουστικά...

κάδο και πήγαινε σε καποιο σοβαρό κομμάτι

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο γινεται μονο αν δεν υπαρχει αλλο και του κοψουν πιστωτικο,αλλιως παλι Turbo X θα παρει.Βλεπεις δεν εχει και μεγαλη ποικιλια το Πλαισιο σε ακουστικα.

Αυτό γίνεται όταν δε γνωρίζεις και τα δικαιώματα σου για τις επιστροφές ειδικά ελλατωματικών προϊόντων ;)

Θα μπορούσε επίσης να ζητήσει αλλαγή εφόσον έχει και DOA, θα πάρει το νέο το οποίο θα είναι σφραγισμένο και να ζητήσει τα χρήματα πίσω. Δε μπορούν να αρνηθούν για σφραγισμένο προϊόν, άσχετα που βαριούνται να μπλέκουν με επιστροφές χρημάτων... Τα πιστωτικά είναι μπούρδες και δεν αναφέρονται σε κανέναν νόμο.

• Like 1
Δημοσ.

δεν μας λες τι ακουστικα ειναι 2® 5.1(LR SR SL C)?  Πως συνδεονται σε αναλογικές εξόδους  usb? ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ CENTER  ΚΑΝΑΛΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΣΟΥ...αν ειναι 5.1 είτε αν ειναι 2(LR) καπου δεν γινεται σωστο mapping  των καναλιων......ειτε αν πας αναλογικα εχεις βαλει αλλου για αλλου τα βυσματα...

Δημοσ.

Σίγουρα είναι το πρόβλημα με το βίσμα. Μου έχει τύχει και μένα όταν δεν μπαίνει καλά το βίσμα ή οταν έχει χαλάσει το βίσμα, όπως προανέφερε παραπάνω και ένας φίλος. Εννοείται πας για εγγύηση με την απόδειξη αγοράς και να σου γίνει μάθημα να μην ξανααγοράσεις οτιδήποτε Turbo-x. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...