Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για 1 χρονο ημουν στην HOL κι ειχα παρει ενα D-Link DAP 1320 wireless extender http://www.e-shop.gr/d-link-dap-1320-wireless-n300-range-extender-p-PER.614647 για να εχει και το πανω σπιτι ιντερνετ.

Ολα καλα μεχρι πριν 2 μηνες που εφυγα για την Cyta.

H Cyta μου εδωσε ενα ρουτερ ΖΤΕ ZXV10 κι απο τοτε δεν μπορω να συνδεσω το extender με το ρουτερ.Το εστειλα στο σερβις νομιζοντας οτι εχει χαλασει,με τα πολλα μου δωσανε καινουριο αλλα και παλι τιποτα.Σε αλλο ρουτερ ενος γειτονα συνδεθηκε κανονικα,αλλα στο ΖΤΕ με τιποτα.

Προφανως και μετα απο απαντηση της D-Link μου ειπαν οτι πιθανο να μην συνεργαζονται (εκει τα πηρα στο κρανιο με την αδιαφορια τους).

Τωρα υπαρχει τροπος να το συνδεσω;Αν αγορασω καποιο αλλο extender αλλης μαρκας θα συνδεθει ή θα παει στα σκουπιδια κι αυτο;Κι αν ναι ποιο;

Εχει αλλος συνδεσει extender με το ΖΤΕ της Cyta;Να παρω τηλεφωνο να μου φερουν αλλο ρουτερ;

Εχω απελπιστει,2 μηνες βασανιζομαι με αυτο...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αν δεν θες την τηλεφωνια πετα το zte και βαλε κατι αλλο.αν θες την τηλεφωνια ρωτησε τους αν εχουν κατι αλλο περα απο zte.κακη επιλογη η cyta Λογω οτι δινει voip τηλεφωνια και σε υποχρεωνει να παιξεις με το ρουτερ που σου δινουν.δες για firmware update για το d link ή δες με αλλο κλειδωμα αν θα παιξει ή με αλλο καναλι στο zte.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...