AlonzStyle Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας ψαχνω μια κεραια wifi αλλα πολυ δυνατη και πανω απο 5 χιλιομτρα αν ξερει καποιος να μου πει γιατι επειγομαι
jkoukos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Θα πρέπει απαραίτητα και η άλλη θέση να έχει αντίστοιχη δυνατότητα, διαφορετικά δεν θα καταφέρεις κάτι. Οι προϋποθέσεις για ασύρματη σύνδεση σε τέτοιες αποστάσεις είναι: α. Καλή οπτική επαφή χωρίς ενδιάμεσα φυσικά εμπόδια. β. Εξωτερικό ΑΡ με κατευθυντική κεραία και στις 2 θέσεις. γ. Αν η περιοχή έχει πολλά άλλα ασύρματα δίκτυα που πιθανόν να δημιουργούν παρεμβολές, θα πάτε στους 5GHz, διαφορετικά μένετε και στους 2.4GHz. Ενδεικτικά Ubiquiti AirGrid, Nanobridge, Nanobeam, Routerboard SXT. 1
vaios_lar Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Σε αυτή την απόσταση θα κοιτάξεις μόνο κατευθυντικές κεραίες στα 5GHz. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η απροβλημάτιστη οπτική επαφή μεταξύ των 2 σημείων. (Δέντρα κλπ. θα κάνουν το σύνδεση σου σχεδόν αδύνατη). Προφανώς και δεν δίνεις αρκετές πληροφορίες για το τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Εγώ σου απαντώ για διασύνδεση 2 σημείων, που σημαίνει ότι θα χρειαστείς 2 κεραίες του ίδιου τύπου. Προτείνω τη σειρά Site: Nanobeam και Site: Powerbeam της Ubiquiti. 1
AlonzStyle Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Θελα να συνδεθω και με αλλα wifi πζ κοποιον φιλο.μου να μιραστουμε την συνεση του ή να πιασω απο το.μαγαζι μου
jkoukos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Καλή οπτική επαφή υπάρχει μεταξύ των 2 θέσεων; Χωρίς αυτό για μεγάλες αποστάσεις, σταματάμε εδώ οποιαδήποτε ανάλυση.
AlonzStyle Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Οχι φιλε δεν εχω καθολου οπτικη επαφη
arc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Ε τότε ξέχνα το.. Αυτό. Χωρίς καλή οπτική επαφή μεταξύ δυο σημείων, ειναι αδύνατη η ζευξη.
rfc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Εκτος και αν μπορεις να ενωσεις 2 ή 3,4,5 σημεια μεταξυ τους αλλα εκει μπλεκεις με προυποθεσεις μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα