dolph Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 εγω παλι σε ενα spin πηρα 1 μυριο credits....Ετυχε σε κανεναν? Εγώ πέτυχα για 2η φορά την bugatti veyron, οπότε (επειδή την είχα) μου έδωσε το εκατομμυριάκι. Τώρα περιμένω τον Τσακαλώτο να έρθει να εισπράξει το μερίδιό του από τα credits μου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zarzonis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Το 1.000.000 το πέτυχα κι εγώ. Ξέρει κανείς αν θα μεταφερθεί στην full έκδοση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ πέτυχα για 2η φορά την bugatti veyron, οπότε (επειδή την είχα) μου έδωσε το εκατομμυριάκι. Τώρα περιμένω τον Τσακαλώτο να έρθει να εισπράξει το μερίδιό του από τα credits μου. Το εκατομμύριο θα του δώσεις ή την Bugatti? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dolph Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Το εκατομμύριο θα του δώσεις ή την Bugatti? Το κακό με τον Έλληνα είναι ότι χρησιμοποιεί την διάζευξη στην φορολόγηση, ενώ το καλό μας κράτος χρησιμοποιεί την σύζευξη: Και το εκατομμύριο θα του δώσω και την Bugatti. Και μετά θα με αφήσει με εκείνο το Trueno που έχω στο γκαράζ μου και δεν ξέρω τί να το κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Aνάλυση απο NX gamer 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Το bonus του demo μήπως ξέρει κανείς πως θα μεταφερθεί στην full έκδοση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Αν εννοείς για χρήματα, Veyron, κλπ. δεν μεταφέρονται φίλε μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μα γραφει οτι εγινε unlocked Ford GT και Βugaτti πέρα από τα αρχικά αυτοκίνητα . Μονό που δεν τα βρίσκω . Ούτε εκατομμύριο ούτε Bugatti ....Κοινός los poulos πάλι από την M$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=WGSKC-TuzM4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=WGSKC-TuzM4 Και αυτό θα δώσουν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panos848484 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ξέρει κανείς αν το Fast Furious Car Pack του Forza 6 μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο Career Mode? Αν δηλαδή γίνεται να αφαιρέσω τις αναβαθμίσεις στα αυτοκίνητα και να μπορώ να τα κάνω "νόμιμα"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1988panos2171 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λόγω του ότι είναι στο Gold το έχω ξεκινήσει και μάλιστα το λιώνω. Επειδή όμως δεν προβλέπεται να το βγάλω σε κανένα 2μηνο που λήγει η συνδρομή μου αξίζει πλέον να το πάρω στα 14€ ή να πάω κατευθείαν στο 7?. Δυστυχώς ο μ....... δεν είχα πάρει πρέφα ότι δίνανε όλα τα DLC με 5€ ειδάλλως δε θα το σκεφτόμουν καν. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2019 από 1988panos2171 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choutas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Πας στο 7 χωρίς πολύ σκέψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1988panos2171 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 To 7 εννοείται ότι είναι στη λίστα απλά δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος πρώτα να ασχοληθώ και με το 6. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα