Socratis_g Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 γύρω στα 56 ευρώ. https://www.skroutz.gr/s/6406605/Forza-Motorsport-6-XBOX-ONE.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικα παει η Veyron ηταν το τυρακι για να μας πιασουν στη φακα των microtransaction . Ποσο σας κόστισε το pre order ; Αφου δεν υπαρχουν microtransaction μεσα στο παιχνιδι πια τα καταργησαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Εξαιρετικό: 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Φανταστικα γραφικα , αλλα ρε γαμ@το αυτο το συστημα με τα drivatars δεν το παω . Αλλο πολυ ευκολο , αλλο πολυ δυσκολο . Ασε τα κουλα που κανουν φρενάροντας στην ευθεία.Το επισημαίνει και εδω http://www.gamesradar.com/forza-motorsport-6-review. Btw εχω ολα τα αλλα Forza απο το 1 , στο 5 εχει βγει η complete edition ; H πρεπει να παρω (φτου) season pass ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Φανταστικα γραφικα , αλλα ρε γαμ@το αυτο το συστημα με τα drivatars δεν το παω . Αλλο πολυ ευκολο , αλλο πολυ δυσκολο . Ασε τα κουλα που κανουν φρενάροντας στην ευθεία. Εν το μεταξύ εγώ αυτή τη μανία με το να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα αυτοκίνητα ταυτόχρονα σε μια πίστα δεν την καταλαβαίνω. Στην πρώτη στροφή μετά την εκκίνηση γίνεται πάντα χάος με συγκρουόμενα. Μετά τους προσπερνάς και συνήθως τρέχεις τις υπόλοιπες laps με άλλους 2-3 για τον τερματισμό. Θα μπορούσαν όλους αυτούς τους πόρους να τους χρησιμοποιήσουν κάλλιστα αλλού. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hollow_83 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Τα drivatars βασίζονται σε αλλους πραγματικους οδηγους.Θεωρω οτι επειδη ειναι νωρις και αυτα ειναι ακομα αμπαλα και με τον καιρο θα βελτιωθουν. Αν επιλεξει καποιος ποιο μεγαλη δυσκολια επιλεγει απο αυτους που ειναι γενικα καλοι οδηγοι. Θεωρω οτι γενικα ειναι καλή η συμπεριφορα τους στο δρομο. Ουτε τελεια ουτε χαλια. Ανα περισταση ειναι κομπλε. Πιεζεις κανουν λαθοι. Σε πιεζουν, γενικα δεν εχω καποιο παραπονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellraiser76 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ολα μια χαρα με το Forza αλλα αυτο το linear και τη γκομενα να στα εξηγει λες και εισαι 5 χρονων δεν παλευεται!!! Πραγματικα καταφερανε να το κανουν ακομα χειροτερο σε αυτον τον τομεα και απο το αθλιο 5!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ολα μια χαρα με το Forza αλλα αυτο το linear και τη γκομενα να στα εξηγει λες και εισαι 5 χρονων δεν παλευεται!!! Εν το μεταξύ η εν λόγω γκόμενα είναι και ολίγον... tsivdi ή μου φένεται? Σαν να θουθουνίζει λίγο. Κάτι πήρε το αυτί μου για "ρέιθινγκ". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dolph Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Και γκαμώ τα παιχνίδια Μήπως ξέρει κανείς πώς παίρνουμε αυτό το Ford GT cover car; Το έχω από το Σάββατο και δεν μου το έχει δώσει gift, όπως υποτίθεται θα το παίρναμε (ή μήπως όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 εμένα το είχε μέσα στο γκαράζ. είχα πάρει την day 1 edition και μου είχε μέσα κωδικό για 7-8 αυτοκίνητα. ασχετα με το ford gt. Αυτό παίζει να βρέθηκε μέσα στο γκαράζ μου απο τα rewards που βρίσκεις μέσα στα μυνήματα κάπου στο μενού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Και γκαμώ τα παιχνίδια Μήπως ξέρει κανείς πώς παίρνουμε αυτό το Ford GT cover car; Το έχω από το Σάββατο και δεν μου το έχει δώσει gift, όπως υποτίθεται θα το παίρναμε (ή μήπως όχι Κατεβασε την εφαρμογη forza hub μεσα απο το one!!!μηπως και στο δωσει και απο εκει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zarzonis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Καλησπέρα. Αυτή τη στιγμή παίζω το demo και κέρδισα με τα spin το 1.000.000 credits. Αν αγοράσω το παιχνίδι, θα περαστούν αυτά;</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Και γκαμώ τα παιχνίδια Μήπως ξέρει κανείς πώς παίρνουμε αυτό το Ford GT cover car; Το έχω από το Σάββατο και δεν μου το έχει δώσει gift, όπως υποτίθεται θα το παίρναμε (ή μήπως όχι Απ' όσο ξέρω, το Ford GT το παίρνεις εφόσον είχες παίξει το Demo, πριν την κυκλοφορία ή είχες κάνει pre-order. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dolph Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δυστυχώς δεν μου το έχει δώσει, αν και στα μηνύματα λέει ότι μου το δίνει ως gift. Γράφτηκα και στο Hub και πήρα κάτι credits, αλλά τίποτα σπουδαίο. Εν πάση περιπτώσει, 250.000 κάνει, θα το πάρουμε εύκολα με τους τσιγκούνηδες που δεν μας το δίνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 εγω παλι σε ενα spin πηρα 1 μυριο credits....Ετυχε σε κανεναν? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα