Προς το περιεχόμενο

Forza Motorsport 6 [Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα tokens δεν είναι κάτι που σε υποχρεώνουν να αγοράσεις για να κάνεις πρόοδο. Εκτός αν το in-game currency μετά τους αγώνες είναι τόσο λίγο που δεν μπορείς να πάρεις εύκολα νέα αυτοκίνητα. Θα το δούμε αυτό...

Όσο αναφορά τα dlc (που είναι πλέον στάνταρ σε όλα τα παιχνίδια) ξέρουμε πόσα αυτοκίνητα είναι διαθέσιμα στη βασική έκδοση?

Παίζοντας το demo πάντως, τεχνικά το παιχνίδι είναι αυτό που θα έπρεπε να είναι το Forza 5. Ενώ τα γραφικά για 1080p60 είναι ωραία, η παντελώς έλλειψη AA και Anisotropic Filtering κάνουν μεγάλη ζημιά στην ποιότητα εικόνας. Σε screenshots φένεται υπέροχο, σε κίνηση όχι και τόσο... 

Δημοσ.

Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό είναι το τίμημα του κλειστού συστήματος. Η κονσόλα με το fixed hardware που διαθέτει είναι ικανή για συγκεκριμένα πράγματα, που σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν παραχωρήσεις σε ορισμένους τομείς για να επωφεληθούν άλλοι. Θέλω να πιστεύω ότι στην περίπτωση του Forza 6 οι περιορισμοί αυτοί έγιναν διότι υπήρξαν άλλες προτεραιότητες.

Προσωπικά, προβλήματα τύπου chromatic aberration, aliasing, έλλειψη AF, ψεύτικα particle effects τα θεωρώ δευτερεύοντα προβλήματα στα games σε σημείο που να τα παραβλέπω και να μην κάνουν αίσθηση μετά από λίγη ώρα παιχνιδιού (η καθόλου). Το frame stuttering και τις συχνές αυξομειώσεις στο frame rate είναι αυτά που δεν μπορώ να αγνοήσω με τίποτα. 

• Like 2
Δημοσ.

ΑΑ χωρίς ΑΑ, AF χωρίς AF αυτό που μετράει είναι ότι πετύχανε το locked 60. Αυτό βοηθάει το gameplay σημαντικά, αν είχα X1 τώρα σίγουρα θα το αγόραζα το Forza 6 γιατί από gameplay δείχνει ότι σκίζει.

Το μονο που θα ήθελα για το Forza 7 είναι δυναμικά καιρικά φαινόμενα και time of day, αλλα νομίζω και η ίδια η T10 το ξέρει και θα δουλέψει πάνω σε αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι κι εγώ συμφωνώ ότι είναι παιχνιδάρα και σίγουρα το πιο πλήρες racing αυτή τη στιγμή. Τεχνικά σίγουρα δεν είναι άσχημο, μέχρι και light scattering είδα όταν περνάς κάτω από τις χρωματιστές σημαίες στην πίστα της Βραζιλίας. Απλά εαν είχε και τα δυο πραγματάκια που ανέφερα πιο πάνω, θα είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό. 

Το σημαντικότερο πάντως είναι ότι το παιχνίδι είναι όντως κλειδωμένο στα 60fps ακόμα και με βροχή. Μόνο ένα ελαφρό stutter υπάρχει όταν αμέσως μετά από ένα rewind επιστρέφεις στο gameplay. 

Θα πω περισσότερα πράγματα μόλις βγει. Έχω προπαραγγείλει την ultimate digital έκδοση η οποία σαν μπόνους ξεκλειδώνει αύριο 10 του μήνα.

Δημοσ.

Ναι κι εγώ συμφωνώ ότι είναι παιχνιδάρα και σίγουρα το πιο πλήρες racing αυτή τη στιγμή. Τεχνικά σίγουρα δεν είναι άσχημο, μέχρι και light scattering είδα όταν περνάς κάτω από τις χρωματιστές σημαίες στην πίστα της Βραζιλίας. Απλά εαν είχε και τα δυο πραγματάκια που ανέφερα πιο πάνω, θα είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό. 

Το σημαντικότερο πάντως είναι ότι το παιχνίδι είναι όντως κλειδωμένο στα 60fps ακόμα και με βροχή. Μόνο ένα ελαφρό stutter υπάρχει όταν αμέσως μετά από ένα rewind επιστρέφεις στο gameplay. 

Θα πω περισσότερα πράγματα μόλις βγει. Έχω προπαραγγείλει την ultimate digital έκδοση η οποία σαν μπόνους ξεκλειδώνει αύριο 10 του μήνα.

Έχω κανά 3ωρο που το λιώνω.Όντως η έλλειψη ΑΑ & AF κάνει λίγη ζημιά, αλλά πιστεύω μετά θα έχαναν σε FPS ή μπορεί και να ήταν και χειρότερα τα πράγματα λόγω HW.Το παιχνίδι κατά την γνώμη μου έχει ανέβει σε άλλο επίπεδο.Φοβερή δουλειά έγινε στο μοντέλο του καιρού.Οδήγηση στο BrandsHatch με βροχή, απόλαυση για μένα μιας και είναι απο τις αγαπημένες μου πίστες.Συγκριτικά με το Project Cars στην ίδια πίστα μπορώ να πω ότι είναι πάρα πολύ κοντά σε επίπεδο simulation.Απο εκεί και πέρα, με το καλησπέρα, γέμισα με αυτοκίνητα και Credits λόγω της ασχολίας μου με όλη την σειρά και επιπλέον με το Car Pass πιστεύω θα μας δοθεί πολύ περιεχόμενο όπως έγινε και στο Horizon 2.Το μόνο που δεν μου ήρθε μέχρι στιγμής είναι το δωρεάν Ford GT...

Δημοσ.

Το φορντ είναι σε μεσσατζ, δεν είναι σαν τα υπόλοιπα που ειναι δωρεαν στο μαγαζι με τα αμαξια

Το ξέρω, απλά δεν μου ήρθε ακόμη...

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχασα και τη Veyron Supersport που είχα κερδίσει στον κουλοχέρη του demo λόγω του bug που έπρεπε να κάνεις ξανά install το παιχνίδι για να τρέξει. Σας έτυχε αυτό εσάς εχθές;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...