Προς το περιεχόμενο

Power PC vs PC

Ansravar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Alhtheia tha allazate apo Pc se Mac???

To skefthkate pote? Ti pleonekthmata kai ti meionekthmata

exei kaneis apo mia tetoia allagh?

Prosopika skeftomai to 2004 na allaksw se Mac. ama tyxon bgei Powerbook me G5 tha to agorasw me thn mia. Pleonekthmata opos pio stathero systhma, 64-bit leitourgiko(Panther) kai processor me kanoun kai to skeftomai poly sobara. Nai tha mou peite oti tha bgei kai o AMD 64 bit alla kai pali h ekdosh XP pou tha bgei 64 bit na ton ypostiriksh hdh akougetai oti de tha einai kai oti oloi perimenoun.Tha exei polla problhmata kai asymbatothtes. Tipota tetoio den exei akoustei gia to MacOS. Tha mporei na treksei kai 32-bit software xwris patches.

Den isxyei to idio gia ta XP 64.

Gia to thema statherothtas systhmatos exw mia empeiria. Enas filos mou exei ena G4 sxedon 2 xronia kai de to exei kanei format katholou apo toe.De tou exei parousiash katholou problhmata. Skefteite oute ena crasharisma.Tipota apolytos. Poses fores omos mas bgalane problems ta windows??Polles. :roll:

Anyway, apla tha hthela na akousw kai alles apopseis gia to thema.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

dokimasa prin kairo na stiso tcp se ena mac me OS 8.5 i 9 kati an 8imame kala

kai anakalipsa oti xreiazomouna mia disketa... (i dikia tou eixe xtipisi).

Ekana loipon to la8os kai pira tilefono tin rainbow (ipostirixi gar)... e loipon mono pou den me dirane oi tipoi.

Nai loipon exoun auto to something ta mac alla an sou tixi kamia stravi...

Δημοσ.

Ansravar mh fovasai ka8olou thn allagh. Kai gw Mac G5 exw kai ka8e mera xairomai olo kai pio poly gia th epilogh mou. Einai tromero mhxanhma kai de mou exei leipsei ka8olou to pc pou eixa prin. Bebaia ayth einai h gnwmh mou. Den yparxei provlhma symbatothtas me kamia efarmogh logo epe3ergasth. File mou teopasxal prepei na sou pw pws exoun alla3ei "ligo" ta pragmata apo to OS 9. MACOSX ---> UNIX. Telos file HexStatic prepei na sou pw pws pote de 8a edina 5000 euro gia pc ....

Δημοσ.
Telos file HexStatic prepei na sou pw pws pote de 8a edina 5000 euro gia pc ....

Nai alla edwses kapou sta 2000 an den kanw lathos.Its still 2 much.Ase pou anefera pio panw oti tha ekana kati tetio mono an mou periseuane. :)

Δημοσ.

Nai kapou tosa kai ligo perissotera edwsa file mou alla epanalambanw pws den yparxei mera pou na to metaniwsa. Exw koryfaies epidoseis (epitelous mporw na kanw 2+ encode taytoxrona), koimamai yshxos xwris na nomizw pws pernaei treno mesa apo to spiti, kai de milaw gia to eswteriko tou Arxitektoniko aristourgima. Oute ena kalwdio de fainetai.

Δημοσ.

den mporei na pei kaneis koubenta gia tin arxitektoniki ton mac,oute gia tin ilopoiisi tous sto kouti,oute gia tin taxitita kai statherotita pou exoun.

mporoun omos na poune polloi gia ta panakriba hardware antallaktika (poso kanei px ena drive?,enas skliros?,ena aplo floppy disk?)

episis to software den akolouthei ta version ton windows kai einai arketa pio piso.

Δημοσ.

Higher price = better quality

De tha htan periergo ena fiat na kostize parapanw apo ferrari???

De nomizw pos einai sosto na krinei kaneis taxythtes, symbatothtes kai asymbatothtes me kritirio to xrhma. De mporeis na to pareis giati den exeis dekto kai dikaiwma sou. Alla oxi kai na xrisimopoieis ayto to kritirio gia na les oti o Mac einai gia diakosmhsh , gia gkomenes kai ta loipa. De tous brisko logous na agorasw ena pc. Kai sto katw kato ekei pou enas me pentiium h athlon kratane 1-2 xronia me to na trexoun programmata kala ton Mac ton exeis 4 kai ta trexei akoma grhgora kai sto full. Pane 3-4 xronia apo ton g4 kai akoma poulane G3.

Kai sto katw katw otan o G4 xrhdsimopoiouse 2mb L3 cache h intel kai h amd den kserane kan ti einai.Kai oute akoma kseroune.Mono o prescott tha to exei.Skepsou, meta apo 4 xronia. :)

Δημοσ.

Sotiri nai exeis dikio legontas oti oi Mac exoun akriba antallaktika alla skepsou ligo ama prota xalane. Kai ama etyxe se kapoion einai enas stous tosous. Episis mpes se kanena forum kseno kai diabase ligo gia ta leitourgika tou Mac.Mallon ekei exeis meinei ligo pisw(macOs 9). Edw bgainei kainourgio 64 bit se mia bdomada. Episis demporeis na les oti ta windows einai kalytera apo MacOs. Pisteyo einai fimismena arketa gia ta problems kai ta incompatibility.

Δημοσ.

Re paidia parte xampari pws exoun alla3ei ta pragmata apo tote pou pigaines na pareis ena aplo modem gia mac kai edines 50000. Etsi thn eixa pathsei kai gw afou to prwto mhxanhma mou htan ena power pc 4400. Twra pia yparxei sxedon symbatothta se olo to hardware. Px... o skliros diskos tous mac einai enas serial ata 160 gb opote opoiodhpote serial ata pareis mporeis na ton syndeseis kanonika. An de 8es na baleis serial ata pairneis enan e3wteriko firewire kai kaneis aneta th douleia sou. To leitourgiko mporeis na to exeis ston e3wteriko disko kai na mpoutareis apo kei. To drive tou mac einai ena pioneer 106 .....To mono pou allazei einai to firmware to opoio to vriskeis amesws etsi wste opoiodhpote drive kai na pareis to metatrepeis se mac edition.... Kati paromoio isxyei kai me thn karta grafikwn. Oson afora tis mnhmes ekei exoyme plhrh symfwnia me ta pc. DDR PC3200 (400Mhz) se zeygh ;)

Pantws de polykatalaba ti 8es na peis SoTiRiS gia to software. Egw to software pou exoun oi mac to vrisko koryfaio.

Δημοσ.
Egw to software pou exoun oi mac to vrisko koryfaio.

erotisi (erotisi asxetou, den thelo na to paikso eksipnos kai den to leo eironika):

korifaio to briskeis....... tzampa to briskeis? :|

Δημοσ.

Nai re paidia oti symbainei sta pc to idio symbainei kai sta mac. Prwta ap'ola to leitourgiko sto dinei h apple kai an 8es neotero me 130 euro to exeis se dvd spiti sou, akoma mh 3exname kai to ilife pou einai mia souita efarmogwn dwrean pou apoteleitai to imovie, iphoto, idvd, itunes, ical, ta opoia kalyptoun aneta ena meso xrhsth gia na asxolh8ei. Gia to ypoloipo software mesw gnwstwn !!!! .... bebaia de 8a breis kai pollous geitones pou na exoun mac wste na kaneis antallagh soft alla to kalo einai pws oi xrhstes mac einai poly organwmenoi ....... (De mporw na pw kai perissotera, sorry)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...