Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι μου...μετά απο 2 χρόνια ψάχνω για νέο κινητό τηλέφωνο και χρειάζομαι την άποψή σας!!! Βασική μου απαίτηση είναι η ύπαρξη μιας πολύ καλής ανάλυσης της κάμερας, και το να μπορεί να τρέχει ικανοποιητικά κάποιες καθημερινές εφαρμογές, όπως σερφάρισμα στο ιντερνετ, viber και skype... έτσι προσανατολίζομαι μεταξύ των samsung s4, lg g2, nexus 5 και sony z1.. Ακούω τις απόψεις σας!!!

Δημοσ.

Lg G2 (και εγώ το πήρα πριν λίγο καιρό μετα απο πολύ ψάξιμο) είναι τρομερό κινητό παντελώς α-Lag-άριστο και θα πάρει και την Lollipop android 5.0 σε κανα μήνα. Μπορώ να σου βεβαιώσω ότι με τα 2 gb Ram δεν θα το κολλήσεις! Έχει ακόμα πολύ καλή μπαταρία,πολύ καλή κάμερα (13άρα) και Οθονάρα :) Mακριά απο s4 το είχα πιο πριν και το άλλαξα. Το nexus καλό αλλά μικρή μπαταρία και χειρότερη κάμερα. Για το z1 δεν έχω γνώμη αν και προσωπικά δεν μου αρέσουν τα sony. Έτσι μεταξύ αυτών G2!

Δημοσ.

Το εχει ενας φιλος μου το z1 συγκρινα τις καμερες (εχω g2) και του z1 ειναι πολυ χειροτερη. Και γενικα το g2 ειναι πολυ καλυτερο

Δημοσ.

Αν βρεις σε προσιτή τιμή το s4 9506 πας γι αυτό. Καλύτερη κάμερα, αποσπομενη μπαταρία και sd card, πράγματα που λείπουν από το g2.

An η διάφορα τιμής είναι μεγάλη, το g2 θα σε καλύψει απόλυτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...