Προς το περιεχόμενο

Αξίζουν τα 10;

frozex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ το forum, θα ήθελα να μάθω τη γνώμη σας για τα Windows 10. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα καινούργιο desktop computer και θέλω να μάθω αν αξίζει να περιμένω να βγουν τα 10 ή να βάλω τα 7 που με έχουν βολέψει μέχρι τώρα; Λέτε να το αγοράσω τώρα με τα 7 μέσα και μετά να βάλω τα 10; Υπάρχει περίπτωση να έχω προβλήματα με τα χαρακτηριστικά και τις απαιτήσεις;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το αν αξιζουν η οχι δεν νμζ οτι υπαρχει κατι να συζητηθει πανω σε αυτο μιας και αφορα το κανε χρηστη συγκεκριμενα.Οπως και με τα 8,καποιοι τα λατρεψαν καποιοι τα σιχαθηκαν.Γιατι δεν βαζεις κανα 7αρι απο θειο να βολευτεις προς το παρον και οταν βγουν τα 10 και τα δοκιμασεις τα αγοραζεις και εισαι κομπλε.

Οσο για τα χαρακτηριστικα αν εχεις υπολογιστη της τελευταιας 5ετιας και βαλε δεν νμζ οτι θα εχεις προβληματα.

εγω δεν τρελαθηκα. ειναι κατι ενδιάμεσο. σαν να πηγαν να σωσουν τα 8 με στοιχεια απο τα 7.

παντως το multitasking αν δουλευεις πολλα προγραμματα αξιζει, ασχετα που το ανακαλυψανε στην μαικροσοφτ μερικα χρονια μετα απο τα linux. 

εγώ λέω να βάλεις linux και όταν βγουν τα 10 δες τα σε κάνα review και άμα σου αρέσουν πάρε άμα όχι μείνε με linux :D (εγώ προσωπικά έχω linux και win 8).

Τα σπανε τα 10, αλλα δεν ειναι λογος να περιμενεις να παρεις pc αυτος, δεν ειναι οτι δεν μπορεις να τα βαλεις και μετα... Η ερωτηση θα ειχε νοημα αμα εβγαζε η intel νεα γενια επεξεργαστων, για λειτουργικο δεν εχει.

απο πια αποψη? για δωσε λεπτομεριες

Virtual desktops, ειναι αποδοτικα, που να σπατε το κεφαλι σας να τα υποστηριζετε, τα 8 ητανε το αντιθετο του αποδοτικου. 

( Το καλυτερο παραδειγμα για μενα για το ποσο κακια ιδεα ητανε τα 8 ητανε οταν εγκαθιστουσες ενα νεο προγραμμα και ηθελες να το βρεις στην λιστα προγραμματων και να το τρεξεις. Απλα αποκρουστικο αμα ηξερες το ονομα της εγκαταστασεις την εφαρμογης, τεσπα. )

Τα 10 ειναι η πιο εντυπωσιακη αναβαθμιση των windows για μενα μετα τα 95 θαρρω. Μηλαω καθαρα σε δυνατοτητες που περιμενα απο τα windows και GUI μονο, οχι σε αλλαγες under the hood ουτε οσον αφορα stability, performance.  

Και προφανος, προσωπικη μου αποψη ειναι παντα.

Virtual desktops, ειναι αποδοτικα, που να σπατε το κεφαλι σας να τα υποστηριζετε, τα 8 ητανε το αντιθετο του αποδοτικου. 

( Το καλυτερο παραδειγμα για μενα για το ποσο κακια ιδεα ητανε τα 8 ητανε οταν εγκαθιστουσες ενα νεο προγραμμα και ηθελες να το βρεις στην λιστα προγραμματων και να το τρεξεις. Απλα αποκρουστικο αμα ηξερες το ονομα της εγκαταστασεις την εφαρμογης, τεσπα. )

Τα 10 ειναι η πιο εντυπωσιακη αναβαθμιση των windows για μενα μετα τα 95 θαρρω. Μηλαω καθαρα σε δυνατοτητες που περιμενα απο τα windows και GUI μονο, οχι σε αλλαγες under the hood ουτε οσον αφορα stability, performance.  

Και προφανος, προσωπικη μου αποψη ειναι παντα.

αν σου πω οτι εβαλα τα office στα 10 και παλι δεν μπορουσα να τα βρω στα προγραμματα? βεβαια ειναι ακομα beta εκδοση και ελπιζω να το διορθωσουν, παντως ειναι τραγικο να λεμε οτι κανανε κατι σημαντικο με τα virtual desktops οταν στα αλλα λειτουργικα υπαρχει για πανω απο μια δεκατια

αν σου πω οτι εβαλα τα office στα 10 και παλι δεν μπορουσα να τα βρω στα προγραμματα? βεβαια ειναι ακομα beta εκδοση και ελπιζω να το διορθωσουν, παντως ειναι τραγικο να λεμε οτι κανανε κατι σημαντικο με τα virtual desktops οταν στα αλλα λειτουργικα υπαρχει για πανω απο μια δεκατια

Τι σχεση εχει αυτο; Με τα προηγουμενα λειτουργικα συγκρινεις τα windows 10, οχι με λινυξ και μακ, οι διαφορες τους ειναι γνωστες και οσες βελτιωσεις να εχεις καποιο απο τα τρια το κοινο του λιγο πολυ παραμενει ιδιο. 

Τι σχεση εχει αυτο; Με τα προηγουμενα λειτουργικα συγκρινεις τα windows 10, οχι με λινυξ και μακ, οι διαφορες τους ειναι γνωστες και οσες βελτιωσεις να εχεις καποιο απο τα τρια το κοινο του λιγο πολυ παραμενει ιδιο. 

βρε δεν αντιλεγω απλα αυτο "τα σπανε" δεν αντιληφθηκα και λεω μηπως δεν επεσε στην αντιληψη μου κατι αλλο που να τα κανει τοσο διαφορετικα απο τα 7

[...]

παντως το multitasking αν δουλευεις πολλα προγραμματα αξιζει, ασχετα που το ανακαλυψανε στην μαικροσοφτ μερικα χρονια μετα απο τα linux. 

Πάντως, όταν η apple εμφάνισε το 84 γραφικό περιβάλλον με ποντίκι και η amiga είχε preemptive multitasking kernel (και γραφικό περιβάλλον με ποντίκι επίσης) το 85, η ms έπαιζε μπάλα με windows 1 και 2 (που ήταν στην ουσία gui για το dos και παντελώς άγνωστα στο κοινό) και αργότερα το 93 τα 3.11 (τα πρώτα πιο γνωστά win, επίσης dos gui) και το unix είχε να δείξει το x11 (λίγο καλύτερο από τα win 1 και 2).

Αυτό που φοβάμαι είναι μην βγουν κάτι σαν τα Vista με χαρακτηριστικά απο τα 8.

Κοιτα.

Τα 7 ειναι τα vista διορθωμενα,τα 8 ειναι τα 7 χωρις το κλασσικο start menu και το metro UI και τα 10 ειναι τα 8 με επιστροφη του start menu.

Με αλλα λογια τα 10 ειναι τα 7(vista διορθωμενα) και τα 8(+ metroUI)=ναι τα 10 ειναι τα (διορθομενα) vista με χαρακτηρηστικα του 8!!! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...