intelarios84 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 γεια σε ολους...θελω να με βοηθησετε για μια αγορα μεταχειρισμενου. μπορω να διαθεσω περιπου μεχρι 10 χιλιαρικα .... αυριο θα κανω κ μια βολτα βουλγαρια στις μαντρες να δω αυτα που θα μου προτεινετε γιατι ειχα δει μια μερα οτι εχει χαμηλες τιμες και μεθαυριο ελλαδα....λοιπον θελω κατι κατα προτιμηση μεχρι 1400 και σκευτικα για το αλφα ρομεο μιτο qv αλλα ακουσα για αυξημενη καταναλωση εχω σαν εναλακτηκη το 135myltiair.... και τελος σκευτομαι για οπελ gtc sport αν και δε ξερω πολλα γιαυτο..Αυτα πειτε μου αν θελετε προτασεις και σεις η πειτε μου πιο να επιλεξω απο τα 3?
thephotoshoped Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Με 10.000 παιρνεις καινουργιο αυτοκινητο. Γιατι να ρισκαρεις τοσα χρηματα σε μαντραδες (ειδικα απο Βουλγαρια μερια αλλα και Ελλαδα τη στιγμη που θα μπορεις να εχεις το κεφαλι σου ησυχο; 3
intelarios84 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 καινουριο που να συγκρινετε μαυτα? και αν συγκρινετε με 1400 και πανω απο 130 αλογα? ανεφερε μου καποιο και ισως το κοιταξω.σιγουρα θα ταν το ιδανικο.Απλα εγω απο οσα εχω ψαξει για να βρω κατι με λιγα κυβικα και πανω απο 130 αλογα δεν βρηκα κατι .μαρεσει και το οπελ opc αλλα ειναι 1600 και με χουν βαλει κατι ιδεες οπως τσαμπα φοροι παραπανω κ διαφορα τετοια... δε γνωριζω πολλα γιαυτο μπηκα να μου δωσετε τα φωτα σας...
thephotoshoped Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ακριβως στα 10k συμφωνω πως δε θα βρεις σε αυτες τις απαιτησεις ακριβως. Θα χρειαστεις περιπου 4 χιλιαρικα για να φτασεις σε κατι αντιστοιχο. Ομως εγω μιλωντας απο προσωπικη αποψη θα προτιμουσα να χαμηλωσω τις απαιτησεις μου παρα να παιξω κορωνα γραμματα τοσα χρηματα.
Tenshi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Βασικά να αποφασίσει πρώτα ο OP τι αμάξι θέλει (και την χρήση του),γιατί απο την μία μιλάει για supermini και απο την άλλη για μικρομεσαίο hatch.Το μόνο κοινό σημείο αναφοράς είναι οι 3 θύρες...
intelarios84 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 γενικα δε κανω τρελα χιλιομετρα.. και αυτο που θελω ειναι ενα μικρο ουσιαστικα οπως μιτο οπσ φιεστα γενικα τετοια μεγεθοι..απο κει και περα δε θελω να καιει τα εντερα του γιαυτα που προσφερει.αυτα πιστευω δε σας μπερδευω με κατι..ειμαι ξεκαθαρος στο τι ζηταω. απλα ανεφερα και το opc γιατι ειναι μικρο γκαζατο και μαρεσει... αλλα θα προτιμουσα 1.4.επισης ανεφερα τη βουλγαρια γιατι εκει πχ ενα μιτο qv υπαρχει περιπτωση να το βρω και στα 10 χιλιαρικα ισως και πιο κατω..ενω στην ελλαδα με τπιοτα κατω απο 11 χιλιαρικα...απλα ακουσα οτι καιει αρκετα γιαυτα που προσφερει και το σκευτομαι λιγακι. αν θελετε και υπαρχουν αλλες επιλογες θα χαρω να ακουσω
Tenshi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Mito Grande Punto Ibiza FR POLO GTI/Ibiza Cupra/Fabia RS Με μιά μικρή υπέρβαση στα κυβικά: Colt CZT (1500cc)
intelarios84 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 πιο πιστευεις οτι εχει την πιο καλη καταναλωση σε σχεση μαυτα που προσφερει?και πιο θα με πηγαινει λιγοτερο βολτες στα συνεργεια?
Tenshi Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Mito+Punto μοιράζονται τα ίδια μηχανικά μέρη.Tο ίδιο ισχύει και για τα Ibiza/Polo/Skoda που ανήκουν στο VAG group.Για τα τελευταία έχουν ακουστεί διάφορα (χοντρά) θέματα ελέω turbo+compressor,αν και προσωπικά πιστεύω οτι το αμάξι είναι λαχείο. Για το CZT έχω δεί αναφορές για δύστροπο συμπλέκτη μόνο...
intelarios84 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 θα δω μερικα απο αυτα αυριο να δω πως μου φαινοντε στην οδηγηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα