Προς το περιεχόμενο

Ποιο 1440p monitor?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 617
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δείχνει καλη φάση η 2515 (ειδικά για εμένα που θελω παραπάνω απο μια) αλλα δεν παίζουν αρκετα reviews...

:(

Δημοσ.

Απορία,γιατί στο amazon.de τα ίδια καταστήμα πωλούν ακριβότερα απο ότι στο φυσικό τους site όπως φαίνεται απο το idealo?

Επειδή το Amazon έχει προμήθεια.

Also

Σκέφτομαι να τους ρωτήσω αν κάνουν grey imports αλλά φοβάμαι ότι θα μου ριξουν το email & την παραγγελία στα spam

:)

Δημοσ.

Την οθόνη την πήρα από το hardwareversand.de 

και τελική τιμή με τα μεταφορικά και λοιπές χρεώσεις (3% λόγο πληρωμής μέσω paypal, το ίδιο χρεώνουν αν πληρώσεις και visa) μου βγήκε €296.07

Και ως αναφορά αυτό το κατάστημα μπορείς να γυρίσεις τη γλώσσα στα αγγλικά από επάνω δεξιά

Αν κάποιος τη βιάζεται βλέπω ότι το computeruniverse.net την έχει άμεσα διαθέσιμη

Δημοσ.

Την οθόνη την πήρα από το hardwareversand.de 

και τελική τιμή με τα μεταφορικά και λοιπές χρεώσεις (3% λόγο πληρωμής μέσω paypal, το ίδιο χρεώνουν αν πληρώσεις και visa) μου βγήκε €296.07

Και ως αναφορά αυτό το κατάστημα μπορείς να γυρίσεις τη γλώσσα στα αγγλικά από επάνω δεξιά

Αν κάποιος τη βιάζεται βλέπω ότι το computeruniverse.net την έχει άμεσα διαθέσιμη

Στο site την έχει 283+20 ευρώ μεταφορικά για Ελλάδα όπως γράφει στο κόστος αποστολής=303 ευρω.

Δημοσ.

Προχθές που την αγόρασα εγώ

Price per unit:      275,81 €

Shipping costs by UPS-Standard   + 11,99 €

Charge PayPal (3 % of basket value)   + 8,27 €

Τώρα αν κάνετε κατάθεση στο λογαριασμό τους γλιτώνετε το 3% που χρεώνουν αλλά και το έμβασμα θα έχει ένα κόστος.

Δημοσ.

Η δικιά μου 2715. Μου φαίνεται ότι το κάτω μέρος της οθόνης είναι

πιο σκοτεινό από το πάνω.

Πέστε και σεις καμμιά γνώμη.

post-262702-0-36352200-1422476002_thumb.jpg

post-262702-0-03465000-1422476031_thumb.jpg

Δημοσ.

Παιδες οπως ανεφερα παραπανω εχω εντωπυσει στην κατω μερια ενα ασπρο Dead pixel στην U2713hm.Εχω εγγυηση μεχρι τελη του χρονου,με καλυπτει για αλλαγη και αξιζει ??

Δημοσ.

η 2713 δεν αξίζει πλέον imho...

Για την 2715 έλεγα, αλλά είδα το θέμα φίλου εδώ που την πήρε και έχει πρόβλημα και γενικά η συγκεκριμένη ίσως επειδή είναι νέα έχει αρκετά RMA :fear:  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...