Προς το περιεχόμενο

Ποιο 1440p monitor?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Update : επιστρέφω την πρώτη στην  , γίνεται αντικατάσταση και η defter έρχεται με γρατζουνιές στα bezel και το display port να μην λειτουργεί , εικόνα δίνει μονο μέσω HDMI. Από εμενα μακρυά από προϊόντα Dell. Έλεος δηλαδή.

Δηλαδη την δευτερη δεν στην εχουν αλλαξει???

• Απαντ. 617
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το εχω ψησει ήδη σου λέω.Απλά δεν ξέρω τι γίνεται σε περιπτωση προβλήματος αν σε καλυπτει η dell hellas.

Η οθονη για την τιμή της πρεπει να είναι απίστευτη

Την περιμένω να ερθει με καπέλο +80 ευρω ελλαδα τουλαχιστον

Δημοσ.

Το εχω ψησει ήδη σου λέω.Απλά δεν ξέρω τι γίνεται σε περιπτωση προβλήματος αν σε καλυπτει η dell hellas.

Η οθονη για την τιμή της πρεπει να είναι απίστευτη

Την περιμένω να ερθει με καπέλο +80 ευρω ελλαδα τουλαχιστον

και εγω προβληματιζομαι...

επισης, pics

http://imgur.com/a/SEOxE

Δημοσ.

Πώς είναι η εργασία σε 27άρι 4Κ σε Windows; Είναι πολύ μεγάλη ανάλυση για αυτή τη διάσταση, οπότε τι scaling χρησιμοποιείς και γενικά τι θέματα έχεις αντιμετωπίσει;

H εργασια στα Windows ειναι πολυ βολικη και τα παντα ειναι crystal clear!

Δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα μεχρι τωρα ουτε με software ουτε με game, το scale που χρησιμοποιω ειναι 150%.

Normal 

image.jpg

150% Scale

image.jpg

H ποιοτητα των φωτογραφιων δεν ειναι τοσο καλη διοτι το δωματιο ηταν σκοτεινο!

βασικα αυτο μπηκα να ρωτησω. Βασικα, δουλευεις Lightroom?

Οχι  :)

• Like 1
Δημοσ.

Ολα τα third party programs γινονται upscaled ειτε αυτοματα απο τα windows ειτε απο μονα τους! 

Παιζει να υπαρχουν και software με προβλημα στο scaling αλλα ειναι αρκετα σπανιο, δεν εχω πετυχει καποιο μεχρι τωρα.

20150124_015318.jpg

20150124_015621.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή σκέφτομαι και γω για αγορά της 2515, θα ήθελα μία χάρη αν μπορείς pabou13 μιας και βλέπω είσαι ο μόνος κάτοχος που παρακολουθεί το νήμα.

Επειδή λόγο κάρτας γραφικών (onboad hd3000) θα μπορώ να έχω μόλις 55hz αν σου είναι εύκολο κατέβασε λίγο το ρυθμό ανανέωσης να μου πεις αν μπορεί να παίξει η οθονη σε διάφορα προφίλ χωρίς να τρεμοπαίζει.

288 ευρώ η οθόνη από Γερμανία βγαίνει οπότε θεωρώ ότι είναι ευκαιρία αν και διαβάζω συνέχεια για θεματάκια με τα κουμπιά της.

Δημοσ.

Επειδή σκέφτομαι και γω για αγορά της 2515, θα ήθελα μία χάρη αν μπορείς pabou13 μιας και βλέπω είσαι ο μόνος κάτοχος που παρακολουθεί το νήμα.

Επειδή λόγο κάρτας γραφικών (onboad hd3000) θα μπορώ να έχω μόλις 55hz αν σου είναι εύκολο κατέβασε λίγο το ρυθμό ανανέωσης να μου πεις αν μπορεί να παίξει η οθονη σε διάφορα προφίλ χωρίς να τρεμοπαίζει.

288 ευρώ η οθόνη από Γερμανία βγαίνει οπότε θεωρώ ότι είναι ευκαιρία αν και διαβάζω συνέχεια για θεματάκια με τα κουμπιά της.

Την p2715q εχει...

Δημοσ.

Δίκιο έχεις τώρα ξανακοίταξα την υπογραφή του.

Χμμμ, δίκοπο μαχαίρι τώρα. Θα παίξει άραγε στα 55hz η 2515?

Δημοσ.

Παιδια, μηπως 1440p σε 25αρι monitor ειναι λιγο "overkill"?  

Μου φαινετε μικρο το μεγεθος της οθονης για τετοια αναλυση, νομιζω οι 2-3 ιντσες διαφορα (δηλαδη 27αρι το λιγοτερο) θα εχουν σημασια..

Κατι σε 1920χ1200 μηπως θα ηταν καλυτερο (νομιζω οτι μιλατε για εργασια και οχι τοσο για gaming)?  

Δημοσ.

Κοιτα να δεις το μεγαλο +της υποθεση ειναι τα χρηματα που φενεται να ειναι αρκετα φθηνοτερη.Βεβαια και παλι οι 27ιντσες ειναι 27ιντσες.Και δεν ειναι τρελοι εκει στην Dell να κοστολογουν την 2715 στα 510ευρω και την 2525 μολις στα 300 κατι θα ξερουν.

Δημοσ.

Παιδια, μηπως 1440p σε 25αρι monitor ειναι λιγο "overkill"?  

Μου φαινετε μικρο το μεγεθος της οθονης για τετοια αναλυση, νομιζω οι 2-3 ιντσες διαφορα (δηλαδη 27αρι το λιγοτερο) θα εχουν σημασια..

Κατι σε 1920χ1200 μηπως θα ηταν καλυτερο (νομιζω οτι μιλατε για εργασια και οχι τοσο για gaming)?  

καποιοι λενε πως ναι

http://hardforum.com/showthread.php?t=1838790

αλλα μολις πας στα 2.5Κ, δεν ξαναγυρνας στα 1080p...

Δημοσ.

27αρα 1440p, οτιδηποτε λιγοτερο ειναι συμβιβασμος! 

1080p και σε 24αρα ειναι οριακα. Αντεχεται μεν, αλλα τα γραμματα και γενικως το ui ειναι εμφανες οτι πασχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...