Προς το περιεχόμενο

Ποιο 1440p monitor?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 617
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το φθηνοτερο Ips 27ρι της Ελληνικης αγορας. Παντως απο οτι βλεπω στο Site της Digi dell το δειχνει στα 498 και οχι στα 399 που δειχνει στο Skroutz. Αν κοστιζει 500ευρω δεν αξιζει αν κοστιζει 400ειναι καλη ευκαιρια.

Δημοσ.

Το φθηνοτερο Ips 27ρι της Ελληνικης αγορας. Παντως απο οτι βλεπω στο Site της Digi dell το δειχνει στα 498 και οχι στα 399 που δειχνει στο Skroutz. Αν κοστιζει 500ευρω δεν αξιζει αν κοστιζει 400ειναι καλη ευκαιρια.

Ωχ, έμεινα στο skroutz και δεν έκανα κλικ στο site...

Δημοσ.

Έκανα κλικ στο site και γραφει 399...

Δημοσ.

μιας και μιλαμε ακομα για 1440, τι γνωμη εχετε για αυτο το μονιτορ?

BenQ GW2765HT

Δείχνει εξαιρετικο για τα λεφτα του

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/benq_gw2765ht.htm

Δημοσ.

Ήρθε και η U2715H στα μέρη μας, από 515 ευρώ.

Τσιμπισα μια , μου ηρθε με απογοητευτικο backlight bleed , κατα τα αλλα ειναι οτι καλιτερο απο οθονη εχει πεσει στα χερια μου , γρηγορο pixel responde και καθολου input lag. Θα την στειλω για αντικατασταση βεβαια λογω backlight bleed αλλα ειμαι πολυ ευχαριστιμενος με τα χαρακτιριστικα της. 

fI4n3xs.jpg

Δημοσ.

Bleeding θεωρειται αυτο και μαλιστα πολυ κακο.Πληροφοριακά θα σου πω οτι μεγαλο ποσοστο U2715 ερχονται ετσι και θεωρειται acceptable το bleed απο τη dell και αντε να στο αλλαξουνε 1 φορα που μπορει να εχεις και χειροτερο(αν δεν πιστευεις ψαξε στα support forums της dell να δεις ποσα θεματα εχουν για την 2715).Κανε προσευχη να σου τυχει καλο κομματι

Δημοσ.

Bleeding θεωρειται αυτο και μαλιστα πολυ κακο.Πληροφοριακά θα σου πω οτι μεγαλο ποσοστο U2715 ερχονται ετσι και θεωρειται acceptable το bleed απο τη dell και αντε να στο αλλαξουνε 1 φορα που μπορει να εχεις και χειροτερο(αν δεν πιστευεις ψαξε στα support forums της dell να δεις ποσα θεματα εχουν για την 2715).Κανε προσευχη να σου τυχει καλο κομματι

Κοιτα , μπορω να ζησω με backlight bleed  , αυτο που με ενοχλει ειναι πρασινη αποχροση που εχει στο κατω μερος η οθονη , αν και η δευτερη ερθει ετσι , θα ζητησω λεφτα πισω η τριτη αλλαγη. 

Δημοσ.

Αν σου ερθουν ολες ελλατωματικες και παρεις τα λεφτα σου πισω checkare και αυτη που δεν εχει τετοια προβληματα

http://www.skroutz.gr/s/4513505/AOC-q2770Pqu.html?keyphrase=aoc+q2770pqu

Μπορει να μην εχει backlight bleed αλλα εχει ενα καρο αλλα :P http://www.tftcentral.co.uk/reviews/aoc_q2770pqu.htm

Δημοσ.

Και ξαναλέω, βεβαιώσου ότι δεν είναι ips glow αυτό το πράγμα γιατί δε φαίνεται από τη φωτό καθαρά και τουλάχιστον δε φαίνεται για bleeding.Ανέβασέ μας αν θέλεις μια πιο ποιοτική.

Δημοσ.

Τσιμπισα μια , μου ηρθε με απογοητευτικο backlight bleed , κατα τα αλλα ειναι οτι καλιτερο απο οθονη εχει πεσει στα χερια μου , γρηγορο pixel responde και καθολου input lag. Θα την στειλω για αντικατασταση βεβαια λογω backlight bleed αλλα ειμαι πολυ ευχαριστιμενος με τα χαρακτιριστικα της. 

fI4n3xs.jpg

Αν αυτό δεν το έχει τονίσει η φωτογραφική και πράγματι φαίνεται έτσι, η οθόνη δεν είναι ούτε για πέταμα.

Αμέσως για αντικατάσταση εκτός και αν στα τεχνικά χαρακτηριστικά αναφέρει ότι δεν μπορεί να απεικονίσει το μαύρο και τις αποχρώσεις του. Έλεος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...