Προς το περιεχόμενο

Ποιο 1440p monitor?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι και τώρα θα μου στείλουν και τρίτη...δεν έχω που να τις βάλω, ειδικα τα κουτιά τους. Ανεβάζω φωτογραφίες σε λίγο με το cross hatching issue το οποίο εμφανίζουν και οι δυο οθόνες σε μεγάλο βαθμό.

• Απαντ. 617
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Kraken, τι σου ειπανε απο την Dell τελικα? Προκειται να βγαλουν καινουργιο revision? (Αν και δεν πιστευω να ξερουνε..)

Κοιτα να δεις ρε παιδι μου, πανω που ειχα "ζεσταθει" και θα την εκανα την ατασθαλια μου B)

Δημοσ.

Μου ειπαν οτι δε τους έχουν ενημερώσει για κάτι τέτοιο απο τα κεντρικά και οτι η παραγωγή θα συνεχιστεί κανονικά. Όσον αφορά τη περίπτωση μου με συμβούλεψαν να πάρω τηλέφωνο απο το κατάστημα που την πήρα και να συνεννοηθώ για πιστωτικό, γιατί εγω θέλω να πάρω τα λεφτά μου πίσω και όχι να μου δώσουν επιταγή που θα μπορώ να πάρω κάτι μόνο απο το δικό τους κατάστημα. Αν αύριο μου πουν οτι θα μου δώσουν το ποσό σε μετρητά όλα οκ, αλλιώς συνεχίζω με dell και προχωρώ σε τρίτη αντικατάσταση μέχρι να πετύχω σε σωστό πανελ. Ελπίζω να μη ξαναχρειαστεί τέταρτη γιατί περιμένω για 15 μέρες κάθε φορά και θα έχω γεμίσει ήδη 3 κουτιά απο οθόνες σπίτι μου και το χειρότερο δεν έχω ακόμα αξιόλογο μονιτορ. Επίσης να διευκρινήσω οτι αν γίνει και τρίτη αντικατάσταση δεν δικαιούμαι τα χρήματα μου πίσω απο το κατάστημα σε οποιαδήποτε μορφή. Αύριο μάλλον θα ανεβάσω και φωτογραφίες απο τα μονιτορ γιατί δεν βρίσκομαι σπίτι. Με συγχωρείτε για την αναμονή, ξέρω οτι κάποιοι είστε έτοιμοι να τη πάρετε αλλά γνώμη μου είναι να περιμένετε λίγο ακόμα γιατί το μονιτορ είναι καινούργιο και δεν υπάρχει αρκετό community άρα αν έχει θεματάκια δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστα. Είμαι και εγω λίγο απογοητευμένος με τη dell αλλά όχι απο θέμα εξυπηρέτησης αλλά απο τα quality τεστ που κάνουν. Δε γίνεται τώρα καινούργια οθόνη π μόλις βγήκε απο παραγωγή να έχει χτυπήματα και ξεφλουδίσματα, ας μη μιλήσω για ποιότητα εικόνας του τελευταίου που ήρθε.

• Like 1
Δημοσ.

Στην επίσημη σελίδα του Asus MG279Q λένε πως προσπαθούν να κάνουν το μόνιτορ να έχει προδιαγραφή 144Hz αντί για 120, μακάρι να το πετύχουν. Επίσης λένε πως βρίσκεται σε final testing και όπου να 'ναι θα βγει. Άντε να βγει δεν μπορώ άλλο με TN panel..

• Like 1
Δημοσ.

Στην επίσημη σελίδα του Asus MG279Q λένε πως προσπαθούν να κάνουν το μόνιτορ να έχει προδιαγραφή 144Hz αντί για 120, μακάρι να το πετύχουν. Επίσης λένε πως βρίσκεται σε final testing και όπου να 'ναι θα βγει. Άντε να βγει δεν μπορώ άλλο με TN panel..

Πόσο πιστεύεις οτι θα μας τη καπελώσουν στο Ελλαδιστάν;

Δημοσ.

Δεδομένου ότι το ROG στο εξωτερικό έχει 780$ και 'δω το βρίσκεις 765 ευρώ, άρα και το MG θα έχει ~600 ευρώ, εκτός και αν πουν άλλη τιμή τελικά. Πάντως πιο ακριβό από το ROG δεν γίνεται να είναι, καθώς το MG είναι (Mainstream-Performance Gaming) και το ROG (PG) (Premium Gaming).

Δημοσ.

Επειδή αναφέρθηκε η U2515H που από σήμερα είμαι κάτοχος της, να πω δυο κουβέντες.

Προερχόμενος από 21.5" Acer Full HD TN panel, είναι σίγουρα τεράστια η αλλαγή για το μισό μέτρο που έχω απόσταση είναι όντως πολύ μεγάλη... οριακά θα έλεγα.

Νοιώθω τυχερός που δεν πήρα 27" QHD ή 28" 4Κ που αρχικά σκεφτόμουν.

Χρώματα άψογα...

Από παιχνίδια, μόνο το Dayz πρόλαβα να παίξω και η εμπειρία σε σχέση με την Acer είναι η μέρα με την νύχτα!
Είναι πολύ φωτεινή οθόνη... Αυτή τη στιγμή την δουλεύω με 25 Brightness & 45 Contrast στο Standard preset...
Bleeding έχει ελάχιστο στα επάνω άκρα (δεξιά & αριστέρα) αλλά ακόμα και στο μαύρο φόντο που χρησιμοποιώ είναι ανεπαίσθητο. Σίγουρα δεν ενοχλεί, αλλά δεν έχω δει και οθόνη που να μην έχει από την άλλη.

Ακόμα και οι 4Κ που κοιτούσα (Samsung U28D590D, Dell P2415Q, Dell UP2414Q) είχαν bleeding αλλά το ίδιο, ίσως και περισσότερο ορατό. Εν τέλει no bleeding issues...

Η ανάλυση τώρα, δεν ξέρω αν είναι retina όπως θα έλεγε η Apple, αλλά νοιώθω πως δουλεύω Macbook Pro Retina.

Θεωρώ πως από 24" ως 27" η QHD ανάλυση είναι perfect. Από 28" και άνωθεν το συζητάμε για 4Κ αν συντρέχει λόγος χώρου κλπ.

Την προτείνω με κλειστά μάτια...

Δημοσ.

Γενικα η συγκεκριμένη περιοδος δεν είναι καλη για αγορα οθόνης αν θελεις κατι διαφορετικο (πχ UHD ή 144hz). Υπάρχουν μια καραβια μοντελα που μολις κυκλοφόρησαν καν αλλα τόσα θα κυκλοφορησουν μέσα στο επόμενο δίμηνο και οι τιμές θα πέσουν .

Πιο συγκεκριμένα έχουμε 34'αρες 3440*1440 απο τις περισσότερες εταιριες

Προσωπικά περιμένω να κυκλοφορήσει ACER PREDATOR με IPS PANEL 2560*1440 στα 144HZ

και όλη η σειρα Predator τα νέα μοντέλα φαίνονται αξιολογα

Η Asus επισης θα βγάλει 2560*1440 στα 144Hz

Αυτό που θέλω να πω σε όσους δεν έχουν πάρει ήδη οθόνη και ενδιαφέρονται ίσως θα ηταν καλο να περιμενουν 2-5 μηνες, μάλλον κερδισμένοι θα βγούμε. Τωρα τι καπελο θα φαμε απο τους δικους μας αυτο δεν το ξερω...

Δημοσ.

Επιτέλους ένα μόνιτορ θα τα έχει όλα, ξεκινώντας από το Asus MG279Q. Το επόμενο καλό upgrade μετά από αυτά θα 'ναι ένα OLED 4K, όταν και όποτε..

• Like 1
Δημοσ.

Γενικα η συγκεκριμένη περιοδος δεν είναι καλη για αγορα οθόνης αν θελεις κατι διαφορετικο (πχ UHD ή 144hz). Υπάρχουν μια καραβια μοντελα που μολις κυκλοφόρησαν καν αλλα τόσα θα κυκλοφορησουν μέσα στο επόμενο δίμηνο και οι τιμές θα πέσουν .

Πιο συγκεκριμένα έχουμε 34'αρες 3440*1440 απο τις περισσότερες εταιριες

Προσωπικά περιμένω να κυκλοφορήσει ACER PREDATOR με IPS PANEL 2560*1440 στα 144HZ

και όλη η σειρα Predator τα νέα μοντέλα φαίνονται αξιολογα

Η Asus επισης θα βγάλει 2560*1440 στα 144Hz

Αυτό που θέλω να πω σε όσους δεν έχουν πάρει ήδη οθόνη και ενδιαφέρονται ίσως θα ηταν καλο να περιμενουν 2-5 μηνες, μάλλον κερδισμένοι θα βγούμε. Τωρα τι καπελο θα φαμε απο τους δικους μας αυτο δεν το ξερω...

Δεν υπάρχει καλή και κακή περίοδος. Πάντα θα βγαίνουν νέα προϊόντα και οι τιμές στα απερχόμενα θα μειώνονται.

Υπάρχει σωστή και λάθος επιλογή προϊόντων βάσει χρονικής περιόδου, αναγκών και προτεραιοτήτων.

Με την λογική σου θα πρέπει πχ κάποιος να στήσει Gaming PC όταν βγουν οι 300άρες της AMD, καθιερώθηκε καθιερωθεί το 2011-3 ή βγάλει νέες CPU η AMD κλπ. Δεν πάει έτσι όμως. :)

Δημοσ.

Θα συμφωνουσα μαζι σου αν τα μονιτορ στα οποια αναφέρομαι δεν είχαν ημερομηνία κυκλοφορίας απο Μαρτιο'15 έως Μαιο'15 , βάλε κανα μήνα παραπάνω να έρθουν ελλαδα. Το Asus Roq έπαιζε μόνο του (απο τότε που βγήκε) στα 1440p 144hz , τώρα βγαίνει σε IPS + τον ανταγωνισμό απο την Acer , οπότε λογικά θα πέσει και αρκετά (κανα 200αρι θελω να ελπιζω) . Δεν λέω σε καποιον να περιμενει του χρόνου μήπως βγάλουν κατι , αυτά τα μοντελα (της Acer τουλαχιστον) στην αγγλία μπορείς να τα κανεις και pre-order αυτη την στιγμη που μιλάμε .

Αν καποιος δεν μπορεί/δεν θέλει να περιμενει ας αγορασει άμεσα , εγω απλα τονίζω οτι το 2015 θα είναι μια πολυ ωραία χρονιά για νέα monitors ! :)

• Super Moderators
Δημοσ.

yeap, προσωπικά περιμένω 32αρια 4Κ AHVA, η Acer είχε ανακοινώσει ένα στα 1000$

Δημοσ.

Ένα μόνιτορ είναι επένδυση, οπότε υπάρχει καλή και κακή περίοδος, ας πούμε ποιος ο λόγος να πάρει ένας gamer τώρα την U2715H όταν τον άλλο μήνα θα βγει IPS με 144Hz σε τιμή 599$ ;

• Like 1
Δημοσ.

Και κάθε 2 μέρες μου έρχεται ειδοποίηση από τον τσιγκούνη πως το 2715Η έπεσε στα 310...

Μπαίνω και φυσικά είναι το 25ρι για παραγγελία (με την περιγραφή όμως και τα χαρακτηριστικά της 27").

Π@π@ρες...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...