Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 AHVA και PLS είναι IPS "based"...
tolisrx8 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 AHVA και PLS είναι IPS "based"... δηλαδη και σε αυτα υπαρχει θεμα bleeding κ.τ.λ ,εκτος και εαν πεσεις σε καλο κομματι...
Fulgore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 δηλαδη και σε αυτα υπαρχει θεμα bleeding κ.τ.λ ,εκτος και εαν πεσεις σε καλο κομματι... Αν τα Pls δεν ειχαν τα θεματα των Ips αλλα μονο τα υπερ τους,τοτε ολοι θα προτεινανε/προτειναμε Pls panels. Επισης ασχετο αλλα τωρα βλεπω και οι Samsung οθονες εχουν σε αρκετα μαγαζια 3 χρονια εγγυηση ενω εγω θυμαμαι παλια και δινανε 2 χρονια. 1
Prospector8 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Λοιπον μιας και ειστε οι πιο πολλοί μαζεμένοι εδω, θα ηθελα να ρωτήσω καποια πράγματα σχετικα με την απόσταση. Πηρε που λετε ο φιλος την Asus swift PG278Q (οθοναρα,απίστευτη,πανέμορφη κτλπα) και τωρα που προσπαθεί να την συνηθίσει θεωρεί κάθεται πολυ κοντα στην οθόνη. Εχει μεγάλο γραφείο 80cm πλατος, αλλα η οθονη πιανει 20cm,απόσταση οθόνης απο τον τοίχο, οποτε του μένουν 60cm. Υπάρχει καποια στανταρ απόσταση που πρέπει να έχει ωστε τα ματια του να σκαναρουν ολη την οθονη χωρίς πρόβλημα? Εσυ σε απόσταση παιζετε? Προτείνετε καποιο γραφείο το οποιο θεωρείται ιδανικό για 27αρα οθόνη?
Vasilis 07 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Κλείνω μήνα σε λίγες μέρες με την 27αρα. Από 24αρα 1080p,σε απόσταση 60cm την συνήθισα σε λίγες μέρες. Υπάρχουν κάποια standard για αποστάσεις κτλ αλλά το θέμα είναι να νοιώθει ο καθένας άνετα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 κι εγώ στα 60cm είμαι με την U2711, πιο μακρυά δυσκολεύεσαι να διαβάσεις... 1
Zergoulini Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Επισεις κατα προσωπικη μου εμπειρια, 27αρι 2Κ ειναι ποιο ξεκουραστο λογο υψηλου ppi. Ενω το 24αρ 144hz (που υποτιθεται λογο υψηλων Hz ακομα ποιο ξεκουραστη) με κουραζει πολυ περισσοτερο απο το 2Κ και ας ειναι 60Hz το 2K. Για την αποσταση το συνηθιζεις, ασε που αν σου φενοτναι μικρα, ανεβαζεις τις ρυθμισεις απο Windows να στα δειχνει ποιο μεγαλα χωρις βεβαια να χαλα η αναλυση. 2
alldaynews Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Λοιπον μιας και ειστε οι πιο πολλοί μαζεμένοι εδω, θα ηθελα να ρωτήσω καποια πράγματα σχετικα με την απόσταση. Πηρε που λετε ο φιλος την Asus swift PG278Q (οθοναρα,απίστευτη,πανέμορφη κτλπα) και τωρα που προσπαθεί να την συνηθίσει θεωρεί κάθεται πολυ κοντα στην οθόνη. Εχει μεγάλο γραφείο 80cm πλατος, αλλα η οθονη πιανει 20cm,απόσταση οθόνης απο τον τοίχο, οποτε του μένουν 60cm. Υπάρχει καποια στανταρ απόσταση που πρέπει να έχει ωστε τα ματια του να σκαναρουν ολη την οθονη χωρίς πρόβλημα? Εσυ σε απόσταση παιζετε? Προτείνετε καποιο γραφείο το οποιο θεωρείται ιδανικό για 27αρα οθόνη? http://www.rtings.com/info/television-size-to-distance-relationship ρίξε μια ματιά.Ξεκινάει απο 32αρα αλλα βγαίνει άκρη
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Λοιπον μιας και ειστε οι πιο πολλοί μαζεμένοι εδω, θα ηθελα να ρωτήσω καποια πράγματα σχετικα με την απόσταση. Πηρε που λετε ο φιλος την Asus swift PG278Q (οθοναρα,απίστευτη,πανέμορφη κτλπα) και τωρα που προσπαθεί να την συνηθίσει θεωρεί κάθεται πολυ κοντα στην οθόνη. Εχει μεγάλο γραφείο 80cm πλατος, αλλα η οθονη πιανει 20cm,απόσταση οθόνης απο τον τοίχο, οποτε του μένουν 60cm. Υπάρχει καποια στανταρ απόσταση που πρέπει να έχει ωστε τα ματια του να σκαναρουν ολη την οθονη χωρίς πρόβλημα? Εσυ σε απόσταση παιζετε? Προτείνετε καποιο γραφείο το οποιο θεωρείται ιδανικό για 27αρα οθόνη? Αν παιζει κυριως με Keyboard αυτο ειναι θεμα,αν παρει ασυρματο controller ειναι οτι πρεπει. Και μενα ειναι σχετικα κοντα η οθονη αλλα δεν γινεται αλλιως κυριως για τα γραμματα που απο μακρυα ειναι λες και εχεις μυωπια . Γιαυτο τον λογο και εγω θα δωσω το Wired controller και θα παω σε Wireless γιατι οντως δεν βολευει απο κοντα.
kraken92 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, ήρθε και η δεύτερη οθόνη χθες(μέσω DELL 15 μέρες αναμονή). Έχει το ίδιο θέμα και με το mdp το οποίο δεν με ενδιαφέρει και πολύ καθώς έχω βρει λύση με το κανονικό dp και ξέρω οτι δεν φταίει η gpu μου. Το πρόβλημα είναι οτι έχει το ίδιο θέμα με τη πρώτη όπου βρήκα οτι λέγεται cross-hatching μετά απο ψάξιμο και πολλοί είναι αυτοί που το αντιμετωπίζουν και για μένα δεν είναι αποδεκτό για τα μάτια μου αλλά ούτε για τη κατηγορία του monitor. Επίσης τις έβαλα δίπλα δίπλα και παρατήρησα οτι η δεύτερη που μου ήρθε χθες έχει μια απίστευτη θολούρα, χάλια φωτισμό (ακόμα και στο 100% φωτεινότητας έμοιαζε με το 50% της άλλης), για black bleeding δεν θέλω να το συζητήσω, είναι ένα χάλι. Τέλος στο δεξί bezzel είναι ξεφλουδισμένη και έχει διάφορες γρατσουνιές γύρω γύρω. Να επισημάνω οτι βρίσκομαι εντός DOA (ακόμα και τώρα) και η οθόνη απ' ότι με διαβεβαίωσαν απο τη DELL θα έμπαινε σε παραγωγή αποκλειστικά για μένα και θα ήταν καινούρια οπότε δεν τίθεται θέμα για refubrished. Τώρα τι να πω είναι τόσο δύσκολο πια να κάνει σωστά quality tests όταν ειδικά έχει παρατηρηθεί οτι ένα μεγάλο ποσοστό χρηστών υποφέρει απο cross-hatching; Δεν θέλω να μιλήσω για τη μεταφορική τους που κόντεψα να βριστώ με τον υπάλληλο ο οποίος με πήρε τηλέφωνο 2 λεπτά πριν φτάσει και μου είπε αν μπορούσα να κατέβω κάτω να τη παραλάβω γιατί είχε κίνηση, όπως και έκανα γιατί μένω κέντρο και ξέρω πως θα αντιδρούσαν οι ανυπόμονοι οδηγάρες μας , αλλά αυτό που μου την έδωσε είναι οτι το κουτί ήταν χτυπημένο, το έπιασε ανάποδα και πήγε να το αφήσει μέσα στα νερά, και στυλό για να υπογράψω ζήτησα απο τη γειτόνισά δίπλα που έχει μαγαζί γιατι ο τύπος δεν είχε. Όλα αυτά με παντόφλες και πιτζάμες γιατί εγω περίμενα να το φέρει στην είσοδο της πολυκατοικίας ενω τελικά χρειάστηκε να βγω στο δρόμο. Αυτό είναι λοιπόν το aftersale της Dell μέχρι στιγμής και να μη συζητήσω οτι σκέφτομαι να ζητήσω και τρίτη οθόνη και θα περιμένω άλλες 15 μέρες χωρίς να είναι σίγουρο οτι θα πέσω σε καλό monitor. Απ' ότι βλέπω κάθε Monitor που παραλαμβάνω είναι χειρότερο απο το προηγούμενο. Εδώ είναι και το link με το πρόβλημα(cross-hatching) που έχω, όπου μέχρι στιγμής το μικρό community που την έχει αγοράσει υποφέρει σε μεγάλο βαθμό: http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/t/19617134. Αν και τη τρίτη φορά η οθόνη είναι ελαττωματική τα λεφτά μου πίσω και ας μου λείψουν τα λεπτά bezzels, πάμε για άλλα. Αργότερα θα παραθέσω και άλλα links απο forums αν και όποιος ενδιαφέρεται για αγορά μπορεί να γράψει "u2715h cross hatching" και voila. PS. Σόρρυ αν σας κούρασα με το κείμενο απλά θέλω να είναι προετοιμασμένοι αυτοί που θα προχωρήσουν σε αγορά και να μη τη πατήσουν σαν εμένα. Τέλος, ένα πράγμα που με παρεξέψε όταν πήρα τηλέφωνο το Polytope απ' όπου αγόρασα την οθόνη μου είπαν οτι δεν θα τη φέρουν ξανά για αυτό και δεν υπάρχει στο skroutz πλέον στα διαθέσιμα μαγαζιά, διότι ο προμηθευτής τους είπε και το επιβεβαίωσε και απο Dell οτι θα βγάλουν άλλο μοντέλο u2715h + κάτι διότι είχαν πολλά ελαττωματικά κομμάτια. Τώρα δεν ξέρω αν ισχύει εμένα πάντως μου φάνηκε περίεργο και θα το επιβεβαιώσω τη Δευτέρα που θα πάρω τηλέφωνο τη DELL. 2
Πέτρος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Τελικά το περίμενε-περίμενε μέχρι τον Απρίλη (για λόγους ΦΠΑ) μπορεί και να μου βγει σε καλό. Πανέμορφη όντως, δε λέω, αλλά σαν καινούριο μοντέλο τελικά βγάζει θεματάκια. Το + που ανέφερες, νέο revision ουσιαστικά, απλά θα το μασκαρέψουν λίγο? Και αν υποθέσουμε πως "τα € μου πίσω", όπως λες...τί?
kraken92 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Τελικά το περίμενε-περίμενε μέχρι τον Απρίλη (για λόγους ΦΠΑ) μπορεί και να μου βγει σε καλό. Πανέμορφη όντως, δε λέω, αλλά σαν καινούριο μοντέλο τελικά βγάζει θεματάκια. Το + που ανέφερες, νέο revision ουσιαστικά, απλά θα το μασκαρέψουν λίγο? Και αν υποθέσουμε πως "τα € μου πίσω", όπως λες...τί? Για το τι πρόκειται να κάνουν θα το ρωτήσω τη Δευτέρα που θα ξανα πάρω τηλέφωνο και θα σε ενημερώσω. Απ' ότι μου είπαν απο DELL υπάρχει και η λύση του refund αλλά θα το σιγουρέψω και αυτό. 1
Vasilis 07 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Επίσης τις έβαλα δίπλα δίπλα και παρατήρησα οτι η δεύτερη που μου ήρθε χθες έχει μια απίστευτη θολούρα, χάλια φωτισμό (ακόμα και στο 100% φωτεινότητας έμοιαζε με το 50% της άλλης), για black bleeding δεν θέλω να το συζητήσω, είναι ένα χάλι. Τέλος στο δεξί bezzel είναι ξεφλουδισμένη και έχει διάφορες γρατσουνιές γύρω γύρω. Να επισημάνω οτι βρίσκομαι εντός DOA (ακόμα και τώρα) και η οθόνη απ' ότι με διαβεβαίωσαν απο τη DELL θα έμπαινε σε παραγωγή αποκλειστικά για μένα και θα ήταν καινούρια οπότε δεν τίθεται θέμα για refubrished. Τώρα τι να πω είναι τόσο δύσκολο πια να κάνει σωστά quality tests όταν ειδικά έχει παρατηρηθεί οτι ένα μεγάλο ποσοστό χρηστών υποφέρει απο cross-hatching; Κράτισες και την παλιά και έκανες την σύγκριση ? Για ανέβασε φωτό να δούμε το πρόβλημα του πανελ. Τέλος, ένα πράγμα που με παρεξέψε όταν πήρα τηλέφωνο το Polytope απ' όπου αγόρασα την οθόνη μου είπαν οτι δεν θα τη φέρουν ξανά για αυτό και δεν υπάρχει στο skroutz πλέον στα διαθέσιμα μαγαζιά, διότι ο προμηθευτής τους είπε και το επιβεβαίωσε και απο Dell οτι θα βγάλουν άλλο μοντέλο u2715h + κάτι διότι είχαν πολλά ελαττωματικά κομμάτια. Τώρα δεν ξέρω αν ισχύει εμένα πάντως μου φάνηκε περίεργο και θα το επιβεβαιώσω τη Δευτέρα που θα πάρω τηλέφωνο τη DELL. Πάντως στο skrutz όσα καταστήματα την έχουν την ανέβασαν από 20-50Ε
kraken92 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Κράτισες και την παλιά και έκανες την σύγκριση ? Για ανέβασε φωτό να δούμε το πρόβλημα του πανελ. Πάντως στο skrutz όσα καταστήματα την έχουν την ανέβασαν από 20-50Ε Ναι έχω και τη παλιά, αύριο θα ανεβάσω φωτογραφίες για να δείτε πιο ξεκάθαρα το πρόβλημα. Απο το κατάστημα του polytope μου είπαν οτι αυτά που έχουν μείνει λογικά έχουν απόθεμα και δεν θα ξαναφέρουν κάτι που ελπίζω να ξεκαθαρίσω στο τηλέφωνο με dell.
Vasilis 07 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Ναι έχω και τη παλιά, αύριο θα ανεβάσω φωτογραφίες για να δείτε πιο ξεκάθαρα το πρόβλημα. Απο το κατάστημα του polytope μου είπαν οτι αυτά που έχουν μείνει λογικά έχουν απόθεμα και δεν θα ξαναφέρουν κάτι που ελπίζω να ξεκαθαρίσω στο τηλέφωνο με dell. Καλά η διαδικασία δεν είναι όταν παραλάβεις μοντέλο αντικατάστασης,άμεσα να δώσεις το προβληματικό ? Δηλ. σου έδωσαν την ευκαιρία να κάνεις σύγκριση και να κρατήσεις την καλύτερη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα