Fulgore Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 μία ερώτηση, αυτό το monitor γιατί δεν το έχει πει κανένας ? (πιστεύω ότι είναι απο τα καλύτερα που υπάρχουν atm στην αγορά) http://www.lg.com/uk/monitors/lg-34UM65-P http://www.skroutz.gr/s/4771966/LG-34UM65.html?keyphrase=34UM65 Γιατι δεν ειναι 1440p monitor οπως το γραφει και ο τιτλος του θεματος και γιατι κοστιζει οσο ενα 1440P monitor.Επισης οι 34ιντσες δεν τους βολευουν ολους για Monitor.
Bigi444444 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δοκίμασε οπωσδήποτε άλλη κάρτα φίλε κράκεν.Ή έστω με την ενσωματωμένη της μητρικής εαν αυτή έχει και μπορείς να τη συνδέσεις στην οθόνη.Μην ξεκινήσεις έτσι να αλλάξεις την οθόνη.Κάνε μία-δύο ημέρες υπομονή να είσαι όσο πιο βέβαιος μπορείς.
kraken92 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δοκίμασε οπωσδήποτε άλλη κάρτα φίλε κράκεν.Ή έστω με την ενσωματωμένη της μητρικής εαν αυτή έχει και μπορείς να τη συνδέσεις στην οθόνη.Μην ξεκινήσεις έτσι να αλλάξεις την οθόνη.Κάνε μία-δύο ημέρες υπομονή να είσαι όσο πιο βέβαιος μπορείς. Τα δοκίμασα όλα(επι τρεις μέρες), η κάρτα φταίει τελικα. Έχει θέμα με τα displayport της και δεν το είχα καταλάβει εξαρχής καθώς δεν τα είχα δοκιμάσει πιο πριν διότι χρησιμοποιούσα dvi cable με το προηγούμενο Monitor. Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ανέβασα μια φωτογραφία με το μονιτορ πριν, όπου μάλλον βρήκα και άλλο θέμα καθώς τη κοίταζα. Σ' ένα σημείο εμφανίζονται κάθετες γραμμές καθώς κουνάω το κεφάλι μου δεξιά αριστερά. Γνωρίζετε αν είναι φυσιολογικό; PS. Ξέρετε πόσο χρόνο περίπου θα πάρει η επιστροφή της κάρτας;
Bigi444444 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δεν καταλαβαίνω για ποιές κάθετες γραμμές λες.Στην φωτό με το κόκκινο φόντο αναφέρεσαι; Η κάρτα από που είναι αγορασμένη;
kraken92 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δεν καταλαβαίνω για ποιές κάθετες γραμμές λες.Στην φωτό με το κόκκινο φόντο αναφέρεσαι; Η κάρτα από που είναι αγορασμένη; Ναι αυτή με το κοκκινο φόντο. Η κάρτα είναι αγορασμένη απο το Msystems.
Bigi444444 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Αν εννοείς κάτι που φαίνεται σα "νερά" στο πάνω μέρος της οθόνης περίπου στο μέσο της, δε νομίζω πως είναι κάτι που πρέπει να σε ανησυχεί.Πρέπει να είναι από τη φωτογραφία.Κοίταξέ το και live αλλά η αίσθησή μου είναι ότι είναι τα νερά που κάνουν οι οθόνες στην κάμερα. Εντάξει, συνεννοήσιμοι είναι στην msystems, μίλησε μαζί τους για τα περαιτέρω, νομίζω δεν θα σε ταλαιπωρήσουν.Εγώ τουλάχιστον είμαι υπερ του δέοντος ευχαριστημένος από την αντιμετώπιση που τύγχανα όποτε χριεαζόταν.
kraken92 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Αυτά τα νερά που λες είναι ακριβώς η λέξη που έψαχνα...Τα εντόπισα με το μάτι πρώτα και μετά τα έβγαλα φωτογραφία. Και όταν είμαι σε καθαρό φόντο(ασπρο,κόκκινο,πράσινο κλπ κλπ) το βλέπω συνέχεια. Έχεις κανει ποτέ rms μέσω Msystems; Και αν ναι πόσο σου πήρε;
Sirris_03 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Αν δεν δοκιμασεις την οθόνη σε άλλο PC , δεν μπορείς να βγαλεις off 100% την VGA σου
kraken92 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) 2 ώρες δοκιμής μέχρι στιγμής και τίποτα...όλα φυσιολογικά. Μόλις τη συνδέσω στην 970 ειδικα στο μεσαίο DP horizontal lines everywhere. Έχουν και άλλοι θέμα με την 9 σειρα:http://rog.asus.com/forum/showthread.php?54110-Fix-for-DisplayPort-connectivity-issues-requires-new-VBIOS-for-GTX-970-980 Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2015 από kraken92
music_lover Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 μία ερώτηση, αυτό το monitor γιατί δεν το έχει πει κανένας ? (πιστεύω ότι είναι απο τα καλύτερα που υπάρχουν atm στην αγορά) http://www.lg.com/uk/monitors/lg-34UM65-P Ειναι ultra wide 2560x1080
kraken92 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Έχω κάποια ευχάριστα νέα, κατάφερα να σταματήσω το δεύτερο beep που έκανε κατα τη διάρκεια του boot κάνοντας bios update στη gpu. Αυτό όμως δεν έφτιαξε τις οριζόντιες γραμμές ούτε τα black screens signal lost με τα displayports. Πραγματικά, έχω διαβάσει οτι υπάρχουν πάρα πολλά άτομα με αυτό το πρόβλημα και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει γίνει κάτι ακόμα. Αν είναι θέμα driver ή bios δεν αξίζει να ταλαιπωρηθεί κανείς κάνοντας rma και αυτό είναι που με ανησυχεί, να μη στείλω κάρτα 2 μηνών για rma γιατί κάποιοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Η κάρτα λειτουργεί μια χαρά κατά τ' άλλα και δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα άλλο θέμα. Τέλος, η οθόνη θα επιστραφεί καθώς παρατήρησα οτι υπάρχουν transparent vertical lines όταν κοιτάς σ' ένα συγκεκριμένο σημείο. Θα σας ενημερώσω όταν έχω νέα, γιατί κάτι μου λέει οτι σύντομα κάποιος θα την πατήσει σαν και εμένα με την 9 σειρά και τουλάχιστον να έχει ένα guide για να μη πανικοβληθεί..Δεν είναι και λίγο να ανακαλύπτεις οτι προιόντα 1000 ευρώ(gpu+monitor) είναι ελαττωματικά, όπως στη δικιά μου περίπτωση .
Sirris_03 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Ίδιες πιθανότητες σε High end προϊόντα, όπως και σε Low end. Είναι να μην σου τύχει.. απλά εδώ συζητώντας εμφανίστηκαν όλοι οι παθόντες, και φαινόμαστε πολλοί. Λευτεριά στο RMA.
Vasilis 07 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 @kraken92 Ρώτησα χθες αλλά δεν έδωσες απάντηση.Με HDMI δοκίμασες και αν ναι τι σου εμφανίζει ?
kraken92 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 @kraken92 Ρώτησα χθες αλλά δεν έδωσες απάντηση.Με HDMI δοκίμασες και αν ναι τι σου εμφανίζει ? Με συγχωρείς που δεν απάντησα...Είμαι λίγο τρελαμένος αυτές τις μέρες. Όχι με HDMI δεν έχω δοκιμάσει, αλλά και να δουλεύει ορθά αυτο σημαίνει οτι δεν πρέπει να προχωρήσω σε RMA;
Vasilis 07 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Με συγχωρείς που δεν απάντησα...Είμαι λίγο τρελαμένος αυτές τις μέρες. Όχι με HDMI δεν έχω δοκιμάσει, αλλά και να δουλεύει ορθά αυτο σημαίνει οτι δεν πρέπει να προχωρήσω σε RMA; Κοίτα αν δουλεύει με άλλο τρόπο σύνδεσης σωστά τότε δεν μπορείς να πεις 100% φταίει η κάρτα ή φταίει η οθόνη.Πριν λοιπόν κάνεις κίνηση δοκίμασε και με HDMI. Για να είσαι 100% σίγουρος. Τις γραμμές πως ακριβώς τις βλέπεις να τσεκάρω και την δική μου ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα