Προς το περιεχόμενο

Ποιο 1440p monitor?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 617
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

Τότε όπως καταλαβαίνεις το συμπέρασμα ότι φταίει η οθόνη κι όχι η κάρτα γραφικών δεν είναι αξιόπιστο μιας και δεν είχες την ίδια σύνδεση...

Δοκίμασες όλα τις θύρες DP της G1 ή μόνο μία?

Σε μένα έκανε έτσι η 2η οθόνη όταν είχα και τις 2 με DP, όταν γύρισα την 2η σε DVI δεν το ξανάκανε...

Λογικά είναι προβληματικό το DP της G1 σου...

Δημοσ.

Όλες τις δοκίμασα, και σε όλες κάνει το ίδιο πράγμα. Αυτό που με ταλαιπωρεί είναι οτι δεν το κάνει πάντα εξαρχής και δεν μπορώ να το καταλάβω, το κάνει σε άκυρες φάσεις. Δηλαδή μπορεί για 1 ολόκληρη μέρα να μη μου το κάνει και μετά να το κάνει συνέχεια. Πως πιστεύεται οτι πρέπει να κινηθώ; Επίσης να προσθέσω οτι έχω μια TV με displayport, να δοκιμάσω και σ'αυτή λέτε;

PS. Δεν έχει και DVI η καινούργια για να έχω μέτρο σύγκρισης.

• Super Moderators
Δημοσ.

Σε μένα το έκανε η 2η οθόνη όταν απλά τις έκλεινα και τις ξανάνοιγα, με ανοιχτό το PC πάντα...

Για να φτιάξει ήθελε restart...

Δημοσ.

Σε μένα το έκανε η 2η οθόνη όταν απλά τις έκλεινα και τις ξανάνοιγα, με ανοιχτό το PC πάντα...

Για να φτιάξει ήθελε restart...

Ναι αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι φταίει η οθόνη; Εφόσον είχες δυο και στο έκανε στη μια;

PS. Η οθόνη σου έκανε όπως η δικιά μου στο video; Και αν ναι τι έκανες τελικα;

• Super Moderators
Δημοσ.

Όχι, διότι τώρα που την έχω την 2η με DVI και την 1η με DP παίζουν χωρίς πρόβλημα και γιατί όταν τις testαρα ξεχωριστά με DP την κάθεμία πάλι δεν υπήρχε πρόβλημα...

Δημοσ.

Όχι, διότι τώρα που την έχω την 2η με DVI και την 1η με DP παίζουν χωρίς πρόβλημα και γιατί όταν τις testαρα ξεχωριστά με DP την κάθεμία πάλι δεν υπήρχε πρόβλημα...

Είχες το ίδιο θέμα με μένα;

Και πως και δεν επέστρεψες τη κάρτα πίσω;

Δημοσ.

Λέω να δοκιμάσω με τη κάρτα του αδερφου μου να δω αν κάνει το ίδιο...Το θέμα είναι οτι δεν το κάνει συνέχεια και έτσι δεν μπορώ να καταλάβω. Κάποια άλλη πρακτική να μου προτείνεις;

PS. Ποια κάρτα έχεις ; Στο έκανε κάθε φορα ή σε άκυρες φάσεις;

• Super Moderators
Δημοσ.

την ίδια με σένα, κάθε φορά...

γιατί δεν βάζεις την οθόνη στην κάρτα/pc του αδερφού σου? πιο εύκολο είναι :P

Δημοσ.

Ναι αυτό θα κάνω τώρα. Αλλά σε σένα ήταν πιο εύκολο να αναγνωρίσεις το πρόβλημα γιατί το έκανε κάθε φορά. Εγω μπορει να τη συνδέσω με του αδερφού μου και να μη μου το κάνει για το υπόλοιπο της ημέρας. :P Γουστάρει να παίζει με τα νεύρα μου :P

Δημοσ.

Η' θα δοκιμάσεις στο δικό σου pc, να συνδέσεις την οθόνη με οποιαδήποτε άλλη θύρα (dvi, hdmi) σου παρέχεται, οπότε να εξαλείψεις το θεμα καλώδιο-θύρα-κάρτα,

ή θα πας την οθόνη σε άλλο pc να δεις αν κάνει εκεί το ίδιο πρόβλημα.

Διαφορετικά , service tag , τηλ , αλλαγή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την έχω πάρει απο POLYTOPE (σκρουτζομάγαζο) και με επιβεβαίωσαν οτι αν έχει κάποιο θέμα να τους ενημερώσω και θα μου την αντικαταστήσουν εφόσον είναι εντος 24ημερών που δίνει η DELL για DOA. Να τους εμπιστευτώ ή να μιλήσω κατευθείαν με dell? By the way μου είπαν οτι θα μου την αντικαταστήσουν με καινούργια και όχι με μεταχειρισμένη όπως έχω ακούσει οτι κάνει η DELL. Όλα αυτά θα γίνουν βέβαια αν τελικά διαπιστώσω οτι έχει θέμα το monitor, γιατι δεν είναι σίγουρο ακομα.

PS. Ανακάλυψα σε ένα σημείο της οθόνη αν κάνω δεξια και αριστερά το κεφάλι μου εμφανίζονται αχνά κάθετες γραμμές. Θέλει να είσαι παρατηρητικός για να τις εντοπίσεις αλλα φαίνονται. Δείτε τι παρακάτω εικόνα. Είναι φυσιολογικο;

UPDATE: Στο μεσαίο Displayport της κάρτας το κάνει συνέχεια! Επιτέλους έχω απο κάπου να αρχίσω. Άρα πάω για αλλαγή κάρτας σίγουρα. Πώς λέτε να κινηθώ;

post-300762-0-11397100-1424643847_thumb.jpg

Επεξ/σία από kraken92

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...