kraken92 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Είχα άλλη οθόνη κουμπωμένη πάνω χθες πριν την πάρω οπότε από drivers είμαι μια χαρα. Θα δοκιμάσω και άλλο καλώδιο αν δεν πετύχω τίποτα με τη ρύθμιση που ανέφερα. Κάποιος άλλος που έχει dell μονιτορ το έχει ενεργοποιημένο το Displayport 1.2 ή όχι; Σας ευχαριστώ όλους για τη πολύτιμη βοήθεια σας. Αφήνω λίγο το monitor να μπει σε sleep mode και επιστρέφω να σας ενημερώσω. EDIT: Λοιπόν το δοκίμασα και με Enabled και με Disabled και δεν υπήρχε θέμα...Δεν ξέρω τι παίζει να φταίει...πφφφφφ
Πέτρος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Τώρα με αυτά που γράφεις, πάλι με βάζεις σε σκέψεις και μέα στην εβδομάδα μάλλον θα την έκλεινα. Κανένα νεότερο? Υπόλοιπη συμπεριφορά της οθόνης?
viper2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά ΣΟΣ θέλω βοήθεια!!! Σήμερα είχα πάει μέχρι τη κουζίνα να μαγειρέψω (δηλαδή κανα μισάωρο), και η οθόνη μπήκε σε sleep mode. Όταν γύρισα και κούνησα το ποντίκι για να ανοίξει μου έβγαλε το παρακάτω θέμα: PS. Όταν την έκλεισα και τηn άνοιξα πάλι όλα ήταν comple. Τι λέτε να φταίει; εγω παιζει να την έστελνα πισω
Vasilis 07 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Τι είναι καλύτερο HDMI ή display port ?
booZe Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Το display port 1.2 πρέπει να είναι ενεργό μόνο στην περίπτωση του daisy chaining, και τότε μόνο στις οθόνες που χρησιμοποιείται το out για την επόμενη (στην τελευταία της αλυσίδας θα πρέπει επίσης να είναι ανενεργό).
Sirris_03 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Site: HDMI VS. DISPLAYPORT VS. DVI VS. VGA
kraken92 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά δεν βρίσκω άκρη. Μίλησα χθες και με Nvidia σε live chat αλλά τίποτα. Πρώτη φορά αντιμετωπίζω τέτοιο θέμα τόσο πολύπλοκο και δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο. Αυτό που φοβάμαι αν πάω για επιστροφή απο δευτέρα είναι να μη πετύχω χειρότερο panel απο αυτό που έχω τώρα γιατι έχω πέσει σε αρκετά καλό. Λοιπόν για νας περιγράψω σε βήματα τι γίνεται ακριβώς: Ανοίγω το pc και η μητρική κάνει post με το πρώτο beep Μετά απο 2 δευτερόλεπτα χτυπάει ένα ακόμα beep ναι ανάβει για 1 δευτερόλεπτο το vga led indicator της μητρικής. Το pc παρόλα αυτά ανοίγει κανονικά χωρίς κανένα θέμα. To πρόβλημα στο βιντεάκι που σας έστειλα εμφανίζεται σε άσχετες φάσεις. Στο βιντεάκι που έβγαλα είναι μετα απο sleep mode αλλα μου το έχει κάνει και όταν κάνω απλή πλοήγηση. Με άλλα λόγια γίνεται σε άκυρες φάσεις κατι που δυσκολεύει την εύρεση του προβλήματος. Πολλές φορές δεν κάνει μόνο flickering αλλά όπως είδατε στο βιντεάκι κλείνει και ανοιγει μόνο του. Τι έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής: Γύρισα σε παλαιότερους drivers όπως πρότεινε και ένα συμφουρίτης. Εκανα CMOS reset και επανατοποθέτησα τη κάρτα. Τι μένει να δοκιμάσω: Θα συνδέσω άλλη κάρτα για να δω αν και σ'αυτή ποστάρει η μητρική. Θα δοκιμάσω HDMI καλώδιο. PS. Ο λόγος που πιστεύω ότι είναι η οθόνη και όχι η κάρτα είναι οτι την έχω τόσο καιρό και δούλευε απροβλημάτιστα στο προηγούμενο monitor που είχα. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ, σας ευχαριστώ όλους για το πολύτιμο χρόνο σας! Ελπίζω να μη σας τύχει αυτό το θέμα ποτέ!
viper2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 μαλλον το πανελ θελει αλλαγη. Επισης, εχω την ιδια καρτα και εχω καρφωσει πανω 2χ2515 + 1χ2311 και δεν κανει κιχ...
kraken92 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 εγω παιζει να την έστελνα πισω Είναι όμως σίγουρα η οθόνη; Γιατί εγω φοβάμαι μήπως η gtx 970 που έχω έχει θέμα με τα displayports της. γιατί τόσο καιρό με DVI και σε 1080p monitor που είχα δεν υπήρχαν τέτοια θέματα. μαλλον το πανελ θελει αλλαγη. Επισης, εχω την ιδια καρτα και εχω καρφωσει πανω 2χ2515 + 1χ2311 και δεν κανει κιχ... Μπορείς να μου πείς λίγο πιο driver έχεις και πιο Bios φορας στη κάρτα; Επίσης όταν μπουτάρεις σου χτυπάει το κόκκινο λαμπάκι vga_led; Εμένα χτυπάει μόνο όταν είναι συνδεδεμένη η κάρτα με DP. PS. Δεν έχω και κάποια άλλη οθόνη που δουλεύει με DP να δοκιμάσω τη κάρτα, αλλιώς θα είχα βρεί πιστεύω το πρόβλημα. Γιατί θα είναι σπάσιμο να μπω σε μια τέτοια διαδικασία και κατ ουσίαν να έχω ακολουθήσει το λάθος μονοπάτι, δηλαδή να επιστρέψω το monitor και να φταίει τελικά η κάρτα.
viper2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Είναι όμως σίγουρα η οθόνη; Γιατί εγω φοβάμαι μήπως η gtx 970 που έχω έχει θέμα με τα displayports της. γιατί τόσο καιρό με DVI και σε 1080p monitor που είχα δεν υπήρχαν τέτοια θέματα. Μπορείς να μου πείς λίγο πιο driver έχεις και πιο Bios φορας στη κάρτα; PS. Δεν έχω και κάποια άλλη οθόνη που δουλεύει με DP να δοκιμάσω τη κάρτα, αλλιώς θα είχα βρεί πιστεύω το πρόβλημα. Γιατί θα είναι σπάσιμο να μπω σε μια τέτοια διαδικασία και κατ ουσίαν να έχω ακολουθήσει το λάθος μονοπάτι, δηλαδή να επιστρέψω το monitor και να φταίει τελικά η κάρτα. driver ο τελευταιος και δεν εχω την παραμικρη ιδεα τι bios εχει αλλα ισχυει οτι η εχει καποια θεματακια με τα displayport της. Επισης, δεν θα επρεπε να σου κανει τετοια κολπα με το refresh rate...
music_lover Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Η οθονη εχει μεσα στο κουτι της ενα cd με drivers της dell,να υποθεσω οτι τους περασες.
kraken92 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Ναι και το έκανα και update γιατί είχε βγεί νέα έκδοση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 PS. Ο λόγος που πιστεύω ότι είναι η οθόνη και όχι η κάρτα είναι οτι την έχω τόσο καιρό και δούλευε απροβλημάτιστα στο προηγούμενο monitor που είχα. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ, σας ευχαριστώ όλους για το πολύτιμο χρόνο σας! Ελπίζω να μη σας τύχει αυτό το θέμα ποτέ! είχες το προηγούμενο monitor με Displayport?
kraken92 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 είχες το προηγούμενο monitor με Displayport? Δυστυχώς όχι το πούλησα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 εννοώ αν το προηγούμενο monitor το είχες συνδεδεμένο με την G1 GTX970 μέσω Displayport, όχι αν το έχεις ακόμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα