Προς το περιεχόμενο

Ποιο 1440p monitor?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη τρεχεις το Metro ll πχ very high με fxaa tessellation af x16 κλπ στα 1600p με μια καρτα?Εγω με την 290 παντως αδυνατω,εξαρταται βεβαια τι θεωρεις "αερα"..

Το θεμα ειναι οτι επειδη μιλαμε για console ports τις περισσοτερες φορες τα παραπανω φιλτρα το μονο που σου κανουν ειναι να σου ριχνουν τις επιδοσεις αλλα διαφορες οπτικα να μην βλεπεις. Ρωτα τον Psycho που εχει δοκιμασει αρκετες φορες φιλτρα αν οντως βλεπει διαφορες στα περισσοτερα φιλτρα ή αν το μονο που κανουν ειναι να βαραινουν το παιχνιδι.

• Απαντ. 617
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το SSAA ουσιαστικά είναι παραπάνω ανάλυση, σαν το DSR/VSR, απλά υπάρχει θέμα υποστήριξης από τα DX10+ παιχνίδια πολλές φορές εξού και ο λόγος που βγήκαν τα DSR/VSR. Πάμε στο FXAA/MLAA που στα περισσότερα παιχνίδια απλά θολώνουν την εικόνα με αποτέλεσμα τα textures να δείχνουν 1-2 σκάλες χειρότερα. Το MSAA από την άλλη κάνει καλή δουλειά τις περισσότερες φορές αλλά εχει μεγάλο performance hit, στην Frostbite όμως(Battlefield) κάνει την χειρότερη δουλειά στην εξομάλυνση που έχω δει.

Δημοσ.

Στο οτι τα φιλτρα ειναι ολιγων τι ανουσια ενοειται οτι συμφωνω απλα επειδη εγινε κουβεντα για τα 1600p εφερα το εν λογω game σαν παραδειγμα διοτι με τα settings ολα στο τερμα σε 1080p με την 290 ειναι οριακα playable,οποτε φανταζομαι στα 1600 απλα δεν...υποτιθεται κιολλας οτι οι 2 καρτες δεν απεχουν μεταξυ τους ιδιαιτερα οσον αφορα την αποδοση.Τεσπα βγηκαμε deep οφφ τοπικ,σορρυ.

Δημοσ.

Σχετικα με την u2515h, η οθονη οντως εχει πολυ φωτισμο,ο οποιος στο σκοταδι ειναι ενοχλητικος,πρεπει η να τον χαμηλωσεις η να αναψεις ενα μικρο φως στο δωματιο.

Δημοσ.

Εγώ έστησα χθες τη δικιά μου(u2715h) έχω παραθέσει και photo πιο πίσω και το brightness είναι στο 50% και μου φαίνεται μια χαρά, μη σου πω θα ήθελα και λίγο πιο πάνω.

Δημοσ.

Παιδιά ΣΟΣ θέλω βοήθεια!!! Σήμερα είχα πάει μέχρι τη κουζίνα να μαγειρέψω  :devil: (δηλαδή κανα μισάωρο), και η οθόνη μπήκε σε sleep mode. Όταν γύρισα και κούνησα το ποντίκι για να ανοίξει μου έβγαλε το παρακάτω θέμα:

PS. Όταν την έκλεισα και τηn άνοιξα πάλι όλα ήταν comple. Τι λέτε να φταίει;

Δημοσ.

Η το display port cable αν έχεις...(γενικά το cable) ¨η δοκίμασε να κάνεις roll back σε previous drivers (ειδικά αν έχεις nvidia)

Μου έκανε σε μένα στην 2414 ένα κουλό που την είχα με dP cable, να σβήνει σε sleep mode και να μην ανάβει αν δεν την βγάλεις από ρεύμα , και τελικά ήταν οι drivers.

Και φαντάζομαι ότι κάτι άλλο από καλώδιο και drivers δεν έχεις να παίξεις.... γιατί μετά δεν θες να φτάσεις "εκει"

Δημοσ.

Για τη δικιά σου έχει αναφερθεί και θέμα στο tftcentral "One other issue was that the DisplayPort connections didn't seem to detect a signal if your PC was waking up from sleep, so you'd have to unplug and re-plug the cable sometimes to get the screen to display anything again. Alternatively you can power the screen fully off and on again via the power button which allows it to redetect the input again." Το θέμα είναι οτι εμένα δεν είναι οτι απλά δεν ξύπνησε, αλλά οτι τρεμόπαιζε όπως βλέπεται στο βιντεάκι που έβγαλα και έκλεινε μόνη της και άνοιγε πάλι. Αυτό είναι η πρώτη φορά που μ το κάνει, χθές έβγαινε απο sleep mode μια χαρα.

Δημοσ.

Ναι οκ άμα είναι αυτό το θέμα δεν με πειράζει, όμως θέλω να το επιβεβαιώσω πρώτα γιατι άμα είναι θέμα οθόνης ή κάρτας πρέπει να τρέχω. Πιστεύεται δηλαδή οτι είναι αποκλειστικά θέμα με το DP;

Δημοσ.

Ναι έχω επιλέξει το mDP μιας και μαυτό είναι συνδεδεμένη. Επίσης έκανα enable και το Displayport 1.2 που ήταν Disabled. Λέτε να έφταιγε αυτό; 

Δημοσ.

Αν έχεις καλώδιο DP σε DP , δοκίμασε, και άσε το mDP. Γενικά αν έχεις άλλο καλώδιο δοκίμασε άλλο (dvi, hdmi).

Kαι δοκίμασε και το rollback των drivers. (άν έκανες update, αυτές τις τελευταίες 2-3 μέρες)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...