IronBacteria Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 SORRY ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΚΥΡΟς,αλλα θελω να ρωτησω ποτε επιτελους θα πεσουν οι ριμαοδτιμες σε προσιτα επιπεδα οπως ειναι τωρα το 1080π...δεν θα δουμε καμια 1440π ιips 120 hz me 2 ms response time οθονουλα?πολλα ζηταω αλλα να ρωταω...
MultiDoc Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Υπόθεση εργασίας λοιπόν: Βγαίνει αύριο ετοιμοπαράδοτο μόνιτορ IPS , με response 1ms και 144/120Hz στα 200€. Για πείτε μου βρε παιδιά, με ποιο γ@μοhardware θα τη συνδέσετε και ποιο game θα βάλετε να παίξετε που θα δείξει εμφανή διαφορά προς το καλύτερο ? 1
kraken92 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Τη παρέλαβα και μόλις την έστησα! Δεν έχω λόγια πραγματικά! Ότι πιο όμορφο έχω δει απο σχεδίαση και απο εικόνα! Πιο μετά θα ανεβάσω βίντεο για να μου πείτε γνώμες για bleed αν και πιστεύω οτι δεν έχει σχεδόν καθόλου, το περισσότερο ειναι glow. Μέχρι στιγμής λοιπόν όλα μια χαρά. 2
HALF EVIL Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Υπόθεση εργασίας λοιπόν: Βγαίνει αύριο ετοιμοπαράδοτο μόνιτορ IPS , με response 1ms και 144/120Hz στα 200€. Για πείτε μου βρε παιδιά, με ποιο γ@μοhardware θα τη συνδέσετε και ποιο game θα βάλετε να παίξετε που θα δείξει εμφανή διαφορά προς το καλύτερο ? Με το δικό μου.Τρέχει το Crysis σταθερά στα 100 fps και το FC3 στα 110-120.
kraken92 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Λοιπόν έβγαλα ένα βίντεο για να μου πείτε τη πολύτιμη γνώμη σας, προσπάθησα να τραβήξω απ' όλες τις μεριές για να φαίνεται αν είναι ips glow ή bleeding. Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό που βλέπω. Παρατήρησα(εκτός και αν είναι ιδέα μου), ότι κάνει κάτι περίεργα που και πού σαν μια γραμμή στιγμιαία στο κέντρο της οθόνης. Είναι τόσο γρήγορη που μετά βίας τη παρατήρησα. Τέλος, ήθελα να ρωτήσω πόσο έχετε το brightness γιατί εμένα στην αρχή μου φάνηκε λίγο το 50% αλλά τώρα μπορώ να πω πως το συνήθισα. PS. Την οθόνη τη προτείνω ανεπιφύλακτα. Τη δοκίμασα σε bf4, Arma 3, CS και είναι άριστη. Έχω αφήσει τη δικιά μου κανά 5ωρο και απλά τη χαζεύω. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2015 από kraken92 1
MultiDoc Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Με το δικό μου. Τρέχει το Crysis σταθερά στα 100 fps και το FC3 στα 110-120. Οκ, αλλα μιλάς για τίτλους διετίας. @kraken: Καλορίζικη 1
Fulgore Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Με το δικό μου. Τρέχει το Crysis σταθερά στα 100 fps και το FC3 στα 110-120. Sli 780ti γκουχου γκουχου σε παλια παιχνιδια με τοσους Drivers απο πισω.
HALF EVIL Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Τι υπαινίσσεσαι σύντροφε; Προσωπικά το FC4 και το Dying light θα τα πάρω αφενός όταν εδεήσουν να τα τελειοποιησουν με καμμία 20 patches και όταν έχουν βγει τελικοί οδηγοί και αφετέρου όταν θα πέσουν και οι τιμές. Έχω υπομονή. Τώρα ασχολούμαι με το FC3 ,το COD GHOSTS και το Bioshock infinity. Αυτή είναι η πολιτική μου. Όταν παίξω τα σημερινά παιχνίδια και δω ότι δεν τραβάει , είπαμε, 980ti xaxa. 1
Fulgore Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Τι υπαινίσσεσαι σύντροφε; Προσωπικά το FC4 και το Dying light θα τα πάρω αφενός όταν εδεήσουν να τα τελειοποιησουν με καμμία 20 patches και όταν έχουν βγει τελικοί οδηγοί και αφετέρου όταν θα πέσουν και οι τιμές. Έχω υπομονή. Τώρα ασχολούμαι με το FC3 ,το COD GHOSTS και το Bioshock infinity. Αυτή είναι η πολιτική μου. Όταν παίξω τα σημερινά παιχνίδια και δω ότι δεν τραβάει , είπαμε, 980ti xaxa. Λεω αγαπητε οτι εσυ βγαζεις τα παραπανω Fps αλλα παιζεις σε καρτες που πριν ενα χρονο κοστιζαν 600ευρω η 1 Και απο τα παραπανω που αναφερεις,καλα μεν αλλα δυστηχως πασχουν απο Multiplayer.
HALF EVIL Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Για τις κάρτες όντως. Είναι το τίμημα. Όσο για το multiplayer γενικά δεν δίνω δεκάρα. Άντε Κανά ,BF3,4 και αν. Ζω για το Half life 3. Μετά ίσως τα πουλήσω όλα και ασχοληθώ με το πλέξιμο. Λένε ότι είναι εξαιρετικό αγχολυτικό.
IronBacteria Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 ρε παιδια μια συζητηση κανουμε μην αρπαζεστε κατευθειαν.hardware υπαρχει που θα βγαζει τοσα fps ακομη και σε συγχρονα σχετικα παιχνιδια.but no money no honey boys (αυτο το μου δν χρειαζοταν ητανε λιγο gay)
HALF EVIL Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Όχι βρε κανείς δεν αρπαχτηκε. Λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα , όλα καλά. Κατά βάση αυτά που γράφει ο Fulgore ,και τα άλλα παιδιά είναι σωστά, απλώς υπάρχουν και ιδιαιτερότητες κάθε μορφής. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δίκιο έχεις για την επένδυση αλλα δεν ειναι άσχημο όταν για να υποστηρίζεις αυτή την επένδυση πρέπει να ρίξεις ένα σκασμό λεφτά για CPU gpu με μέτρια αποτελέσματα σε ψηλά settings,τώρα αν θεωρείται λογικό να πάρεις 2x290χ πχ για 1440 ψιλοmaxed σε απαιτητικα παιχνίδια η να μη μπορείς κάν να παίξεις στα 1440 με Μονή καρτα των 300+ Δεν ξέρω αν ειναι ο ορισμός της επένδυσης,μεταβατικό ειναι το στάδιο,η υπομονή ειναι καλύτερη επένδυση μέχρι να γίνει viable το 1440,για την ώρα σωστά μπορεί να το χρησιμοποιήσει σωστά μονο οποίος χρειάζεται μεγάλη επιφάνεια εργασίας για δουλειά πχ. Μία GTX970 έχω και πάει αέρα σε 1600P σε όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια, οπότε όχι δεν θες ένα σκασμό λεφτά.Απλά μην έχουμε την απαίτηση να παίζουμε maxed out με κάρτες των 200 ευρώ.. 1
Anastazio Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μία GTX970 έχω και πάει αέρα σε 1600P σε όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια, οπότε όχι δεν θες ένα σκασμό λεφτά.Απλά μην έχουμε την απαίτηση να παίζουμε maxed out με κάρτες των 200 ευρώ.. Δηλαδη τρεχεις το Metro ll πχ very high με fxaa tessellation af x16 κλπ στα 1600p με μια καρτα?Εγω με την 290 παντως αδυνατω,εξαρταται βεβαια τι θεωρεις "αερα"..
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μια χαρά πάει, FXAA από ότι θυμάμαι δεν έχει, μόνο SSAA. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα