Titanomaxos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 και στο 0,0001% του πληθυσμου να απευθυνεται εσενα τι σε πειραζει ? Και η Ferrari σε τετοιο ποσοστο απευθυνεται. Μπορεις να πας στη δουλεια σου και με ενα Fiat Pundo. Μην αρχιζουμε περι κομουνιστικά μανιφεστα.
Fulgore Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα , εδω και λιγο καιρο ψαχνω να βρω ενα καλο 1440p monitor αλλα οσο πιο πολα διαβαζω ( reviews , videos , forums) τοσο πιο δυσκολο μου ειναι να αποφασισω. Ποια ειναι τα recommendations σας? Μεχρι 500€ , αντε ενα 30αρι παραπανω . Ευχαριστω. reference link : http://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft.html?from=catspan&keyphrase=2560x1440 Αν δεν το εχεις παρει χαμπαρι γραφεις σε θεμα που ξεκινησε αρχικα απο τον Ts για αγορα φθηνοτερου 1440p monitor,και απλα μετα επειδη και καποια αλλα ατομα ενδιαφερονταν και υπηρξε και η περιπτωση της Dell U2515 απο εξωτερικο στα 300ευρω εχει συνεχιστει η κουβεντα κυριως για φθηνο 1440p monitor. Αρα οι οποιες κουβεντες για πανακριβα super wow gaming monitor σε αυτο το topic ειναι ασχετες αν δεν το εχεις παρει ακομα χαμπαρι γιατι πολυ απλα κανενας δεν ενδιαφερεται να τις αγορασει που κοιταζει εδω. Οταν οι περισσοτεροι πχ μπαινουν στο θεμα αυτο και ρωτανε για τη U2515 της προσφορας ε ναι οσο να ναι το να μου πετας Monitor 900ευρω ειναι τελειως οτι να ναι.. Αν εχω αδικο ρωτα και τα ατομα που εχουν γραψει εδω ως τωρα και κοιτανε για αγορα ή που τελικα αγορασανε να σου πουνε γνωμες. Επισης θελω να δω τα παραπανω Monitor πως θα τα πανε στο Witcher 3 οταν με το καλο βγει.Εκει εχουν να πεσουν πολλα γελια. 1
Bigi444444 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ πάντως θα πρότεινα όποιος δε βιάζεται και δεν πρέπει απαραιτήτως αυτή τη στιγμή να πάρει νέα οθόνη, να τηρήσει στάση αναμονής.Μέσα στο επόμενο 6μηνο θα αλλάξει λογικά κατά πολύ το σκηνικό στα pc monitors και από άποψη τιμών, αλλά και χαρακτηριστικών.Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε κάποιος να πει ότι με αυτό το σκεπτικό ποτέ δεν έπρεπε να έπαιρνε κανείς τίποτα επειδή πάντα θα έβγαινε κάτι καλύτερο μεταγενέστερα.Ναι, συμφωνώ, απλά νομίζω πως δεν είναι η ίδια περίπτωση τώρα.Πρόκειται για κομβικό χρονικό σημείο κατά τη γνώμη μου από τη στιγμή που στο τέλος του 2014 ξεκίνησαν να ανακοινώνονται αρκετά 27ρια με ips πανελ κυρίως και freesync/gsync και μεγαλύτερους ρυθμούς ανανέωσης.Ακόμα και εαν κάποιος δεν ενδιαφέρεται κατ' ανάγκη για τα χαρακτηριστικά αυτά, νομίζω πως δε θα χάσει εαν περιμένει γιατί μετά από λίγους μήνες λογικά τα "απλά 60ρια ips" θα πέσουν πολύ σε τιμή και θα θεωρούνται μη premium, όπως θεωρούνται σήμερα τα αντίστοιχα με tn panel.Τώρα χρονικά πότε θα γίνει ακριβώς αυτό, μάλλον δε μπορούμε να το ξέρουμε και φαίνεται πως όλο και κατά πίσω πάμε.Πάντως εγώ πιστεύω πως το καλοκαίρι θα βρίσκεις με ένα 300ρι απλό 60ρι μόνιτορ και με 5-6 κατοστάρικα 120ρι/140ρι. 3
music_lover Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Εγω γελαω παλι να φτανει καποιος στο σημειο να σκαει 900ευρω για να παιξει τα κονσολο ports,ειδικα μετα τα χαλια που ειδαμε περυσι σε The Crew και Unity.Αλλα δεν βαριεσαι πρεπει πανω απο ολα να πουλαμε μουρη στους αλους.... http://store.steampowered.com/hwsurveyΔες εδω ποσοι ειναι κατοχοι 1440p Monitor...Και σκεψου οτι μπορει να βρει καποιος ενα τετοιο Monitor απο 400ευρω που κοστιζει μια Benq ή τωρα με την Dell κατω τον 390ευρω. Για να ξυπνησουμε λιγο στην πραγματικοτητα οτι ολα αυτα τα Monitor απευθυνονται σε ενα ποσοστο κατω του 5% πχ των καταναλωτων και αρα γιαυτο και κοστιζουν τοσο. Σου βαζουν μεσα και το gaming super wow κλπ για να το σπρωξουν και στα ζωα τους gamers,και για να ανεβει και η τιμη του και να το αποτελεσμα. Και οσον αφορα αυτο που γραφεις περι TN panel ειναι καθαρα λογω προσφορας και ζητησης αγαπητε οχι οτι θελω κατι τσαμπα. Μια πιο κανονικη τιμη,ειδικα τωρα με την Dell U2515 θα ηταν στα 500ευρω.Εκει πραγματικα θα αξιζε γιατι και πληρωνεις με extra χαρακτηριστηκα για συγκεκριμενη χρηση και ειναι και πιο μεγαλη.Τωρα ομως οταν ο αλλος παραπανω σου αγοραζει καινουργιο Ips panel 1440p στα 300ευρω ε ναι ειναι σκετη κοροιδια. Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω καλυτερα!
Fulgore Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ πάντως θα πρότεινα όποιος δε βιάζεται και δεν πρέπει απαραιτήτως αυτή τη στιγμή να πάρει νέα οθόνη, να τηρήσει στάση αναμονής.Μέσα στο επόμενο 6μηνο θα αλλάξει λογικά κατά πολύ το σκηνικό στα pc monitors και από άποψη τιμών, αλλά και χαρακτηριστικών.Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε κάποιος να πει ότι με αυτό το σκεπτικό ποτέ δεν έπρεπε να έπαιρνε κανείς τίποτα επειδή πάντα θα έβγαινε κάτι καλύτερο μεταγενέστερα.Ναι, συμφωνώ, απλά νομίζω πως δεν είναι η ίδια περίπτωση τώρα.Πρόκειται για κομβικό χρονικό σημείο κατά τη γνώμη μου από τη στιγμή που στο τέλος του 2014 ξεκίνησαν να ανακοινώνονται αρκετά 27ρια με ips πανελ κυρίως και freesync/gsync και μεγαλύτερους ρυθμούς ανανέωσης.Ακόμα και εαν κάποιος δεν ενδιαφέρεται κατ' ανάγκη για τα χαρακτηριστικά αυτά, νομίζω πως δε θα χάσει εαν περιμένει γιατί μετά από λίγους μήνες λογικά τα "απλά 60ρια ips" θα πέσουν πολύ σε τιμή και θα θεωρούνται μη premium, όπως θεωρούνται σήμερα τα αντίστοιχα με tn panel.Τώρα χρονικά πότε θα γίνει ακριβώς αυτό, μάλλον δε μπορούμε να το ξέρουμε και φαίνεται πως όλο και κατά πίσω πάμε.Πάντως εγώ πιστεύω πως το καλοκαίρι θα βρίσκεις με ένα 300ρι απλό 60ρι μόνιτορ και με 5-6 κατοστάρικα 120ρι/140ρι. Αν μπορεις ηδη να αγορασεις απο το εξωτερικο την 25αρα Dell στα 300ευρω,καλυτερο Deal δεν προκειται να βρεις πιστευω και με καλη εγγυηση. Οσο για τα Gsync και λοιπες αηδιες δεν το σχολιαζω καν. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Ένα καλό μόνιτορ, είναι επένδυση..Δεν αλλάζεις μόνιτορ κάθε χρόνο, δηλαδή αν πάρεις τώρα ένα IPS/120/1440P πότε θα αλλάξεις πάλι ; Προσωπικά θα άλλαζα όταν θα γινόταν mainstream το 4Κ/120 που θα πάρει κάμποσα χρονάκια ακόμα. Αν μπορεις ηδη να αγορασεις απο το εξωτερικο την 25αρα Dell στα 300ευρω,καλυτερο Deal δεν προκειται να βρεις πιστευω και με καλη εγγυηση. Οσο για τα Gsync και λοιπες αηδιες δεν το σχολιαζω καν. Το G-Sync όσοι το έχουν δει live λένε ότι μαμάει και δέρνει. 3
kraken92 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Η u2713HM είναι ακόμα στα 500+ πως ακριβώς περιμένετε μερικοί οτι το καλοκαιράκι θα πέσουν τόσο πολύ οι τιμές; Ακόμα και να βγούν αυτά τα τέρατα που λέτε θα βγουν σε μια τιμή που θα κυμμένεται στα 700-900. Δεν διαφωνώ η οθόνη είναι επένδυση και δεν την αλλάζεις τόσο συχνά, αλλα εμένα που μου χρησιμεύει στη δουλειά μου είμαι διατεθημένος να δώσω έως 500 ευρώ και κατα τη γνώμη μου αρκετά είναι...Και είναι για δουλειά ξαναλέω, κάτι που σημαίνει οτι μου προσφέρει αποδοτικότητα άρα και χρήματα...όχι 700 και 800 ευρω για ψυχαγωγία που μπορεί να είναι ακριβώς η ίδια στα μάτια μου με 3 κατοσταρικα λιγότερο, διότι αυτά τα monitor απευθύνονται σε αρκετά μικρό ποσοστό όπως είπε και ο συμφουρίτης. Σκεφτείτε και το εξής αν ο μέσος χρήστης δωσει 700 ευρώ για μονιτορ με τι λεφτά θα αγοράσει το υπόλοιπο σύστημα για να υποστηρίξει ορθά αυτή την οθόνη, και πόσο παραπάνω θα ανέβουν οι απαιτησεις άρα και η τιμή του υπόλοιπου hardware. Καλό είναι να πατάμε στη γη όταν μιλάμε για θέματα που αφορούν το μέσο χρήστη. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 ο αντικαταστάτης της 2713ΗΜ, 2715Η κάνει λίγο κάτω από 500, nuff said
kraken92 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Αυτό συμβαίνει για άλλο λόγο όπως είχε αναφερθεί και απο ένα άλλο παιδί εδώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 ενώ για τα 500+ euro της 2713ΗΜ δεν φταίει κάτι ε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 κάτσε γιατί με μπέρδεψες... αναφέρεις την 2713ΗΜ ως επιχείρημα ότι δεν πέφτουν οι τιμες επειδή έχει ακόμα 500+ euro σωστά? σου γράφω ότι ο αντικαταστάτης της έχει κάτω από 500 euro και μου λες ότι συμβαίνει για άλλο λόγο... και τώρα αυτό...
Sirris_03 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 To σκάλωμα συνεχίζεται.. έτσι για ενημερωση... Στην u2414h που πήρα δεν είχε από πίσω service tag, ακριβώς όπως φαίνεται στο παρακάτω unboxing όλα είναι ίδια: (δείτε πχ στο 08:11 , μόνο serial number) Στην u2515h , όμως , έχει από πίσω τελικά service tag (και αυτό με δελεάζει απίστευτα θα έλεγα), όπως φαίνεται στο παρακάτω unboxing: (φαίνεται service tag στο 06:31) υγ>viper έτσι είναι και στο δικό σου όπως φαίνεται ?
Anastazio Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Ένα καλό μόνιτορ, είναι επένδυση..Δεν αλλάζεις μόνιτορ κάθε χρόνο, δηλαδή αν πάρεις τώρα ένα IPS/120/1440P πότε θα αλλάξεις πάλι ; Προσωπικά θα άλλαζα όταν θα γινόταν mainstream το 4Κ/120 που θα πάρει κάμποσα χρονάκια ακόμα. Το G-Sync όσοι το έχουν δει live λένε ότι μαμάει και δέρνει. Δίκιο έχεις για την επένδυση αλλα δεν ειναι άσχημο όταν για να υποστηρίζεις αυτή την επένδυση πρέπει να ρίξεις ένα σκασμό λεφτά για CPU gpu με μέτρια αποτελέσματα σε ψηλά settings,τώρα αν θεωρείται λογικό να πάρεις 2x290χ πχ για 1440 ψιλοmaxed σε απαιτητικα παιχνίδια η να μη μπορείς κάν να παίξεις στα 1440 με Μονή καρτα των 300+ Δεν ξέρω αν ειναι ο ορισμός της επένδυσης,μεταβατικό ειναι το στάδιο,η υπομονή ειναι καλύτερη επένδυση μέχρι να γίνει viable το 1440,για την ώρα σωστά μπορεί να το χρησιμοποιήσει σωστά μονο οποίος χρειάζεται μεγάλη επιφάνεια εργασίας για δουλειά πχ. 1
viper2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 υγ>viper έτσι είναι και στο δικό σου όπως φαίνεται ? τα service tag τα εχει στο πλαι του κουτιου. Γενικα εχει πολυ αυτοκολλητο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα