Prospector8 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Οσοι δεν ψηθηκανε για TN, πραξανε ορθα με νεα αυτη οθόνη που θα έρθει.. Οκ χρειάστηκε να ερθει το 2015 λοιπον για να δουμε επιτέλους ολα σε μια οθόνη, νοικοκυρεμενα Αυτη η new οθόνη λοιπον ειναι και ο λογος που ο φιλος μου δεν θα παει τελικα για την dell μιας και 99% των παιχνιδιών που παίζει ειναι Fps(arma3,BF4,Rising Storm etc) οποτε θα μαζεψει τα υπόλοιπα που χρειάζονται και θα παει για την 1440p/ips/120hz. Α και btw, ποτε δεν μετατρέπουμε το δολάριο σε €, Psycho νόμιζα οτι το ήξερες κατι τετοιο, ειναι κλασικο λαθος new user του φόρουμ Στην Ελλάδα την βλέπω στα 650€ και γνωστά μαγαζια εξωτερικού ~600€.Πιστεύω θα τα αξίζει αλλα θα δούμε και απο τα reviews. 2
Πέτρος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Για όποιον ενδιαφέρεται πάντως...η BenQ στα 400, Ελλάδα. Δείτε στο skroutz... Είμαι δουλειά τώρα, αλλά αν γυρίσω κ δεν την έχουν κατεβάσει, δύσκολα θα αντισταθώ. Sent from my Windows Phone 8X by HTC
alldaynews Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Και γω για 27αρα ψάχνω αλλα βλέπω πολλά θέματα με dell ρε γαμώτο.Καλοβλέπω benq να πω την αλήθεια
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 TN για κανένα λόγο εκτός και αν σε περιορίζει το budget, τώρα που επιτέλους βγήκε IPS/120Hz, γίναμε απλά Α και btw, ποτε δεν μετατρέπουμε το δολάριο σε €, Psycho νόμιζα οτι το ήξερες κατι τετοιο, ειναι κλασικο λαθος new user του φόρουμ Στην Ελλάδα την βλέπω στα 650€ και γνωστά μαγαζια εξωτερικού ~600€.Πιστεύω θα τα αξίζει αλλα θα δούμε και απο τα reviews. Θα τις δούμε τις τιμές όταν κυκλοφορήσει. 2
alldaynews Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 TN για κανένα λόγο εκτός και αν σε περιορίζει το budget, τώρα που επιτέλους βγήκε IPS/120Hz, γίναμε απλά Θα τις δούμε τις τιμές όταν κυκλοφορήσει. Λες εεεε??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 600 euro για οθονη pc ουτε με σφαιρες..value for money boys! Για σένα θες να πεις, μην ξεχνάς να το γράψεις 2
music_lover Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Για αυτό που είναι, τα αξίζει. Είναι οθόνη και για gamers(120Hz), έχει και την ποιότητα(IPS) και την μεγάλη ανάλυση(1440P). Επίσης, τα 599$ δολάρια είναι περίπου 525 ευρώ. Δυστυχως στην Ελλαδα τα 599 usd μεταφραζονται σε 599 euro..αποδεδειγμενα. Για σένα θες να πεις, μην ξεχνάς να το γράψεις Για την συντριπτικη πλειοψηφια των pc users.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 η οποία δεν κοιτάει καν αυτό το topic 1
music_lover Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 η οποία δεν κοιτάει καν αυτό το topic Καλα ναι,συμφωνοι,δεν παυει να ειναι ομως η πλειοψηφια. Περα απο αυτο ομως,σοβαρα τωρα,600 ευρω για 27 ιντζες? Τι να πω,ισως φταιει το οτι ειμαι φτωχος χα χα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 για την οποία όμως δεν απευθύνεται αυτό το topic, προφανώς δεν θα πάμε σε ένα "1080p έως 150 euro" topic να πούμε για Eizo και NEC... επίσης οι ανάγκες μας είναι αυτές που καθορίζουν το VFM, αν πχ σε έναν επαγγελματία το monitor βγάζει λεφτά, ακόμα και το 1000ρικο μπορεί να θεωρείται VFM...
music_lover Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 για την οποία όμως δεν απευθύνεται αυτό το topic, προφανώς δεν θα πάμε σε ένα "1080p έως 150 euro" topic να πούμε για Eizo και NEC... επίσης οι ανάγκες μας είναι αυτές που καθορίζουν το VFM, αν πχ σε έναν επαγγελματία το monitor βγάζει λεφτά, ακόμα και το 1000ρικο μπορεί να θεωρείται VFM... Οκ ας πουμε για gamer τοτε γιατι αυτο ειχα στο νου μου.
Bigi444444 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Eξαρτάται ρε συ, σχετικά είναι όλα.Πέραν του ότι δε μπορείς να γνωρίζεις την τσέπη του καθενός, δε μπορείς να γνωρίζεις και τα μυαλά που κουβαλάει.Κι εσύ κι εγώ μπορεί να είμαστε gaymers ( ) με τα ίδια οικονομικά δεδομένα και εσύ να θεωρείς ότι πρέπει να δώσεις maximum ένα 200ρι για οθόνη, εγώ να θεωρώ ότι και 6-7 κατοστάρικα έιναι ανεκτά.Εσύ μπορεί να θες να δώσεις τα διπλάσια σε ένα χρόνο πχ σε τσιγάρα και να μη σε πειράξει.Δε μπορείς να μπεις σε αυτή τη λογική.Σίγουρα αυτό το ποσό δεν είναι αναβράζον χαπάκι για το μέσο έλληνα, αλλά και από την άλλη εαν κάποιος τα έδινε για να την κρατήσει για μια 5ετίας, για παράδειγμα, έστω και για χόμπυ γιατί να είναι αναγκαστικά υπερβολή;Μια καλή οθόνη εξάλλου είναι κάτι που μένει κατά τη γνώμη μου.Εαν έχει κάποια χαρακτηριστικά που σε καλύπτουν από την αρχή δεν την πετάς στο έτος επάνω.Την αλλάζεις ακόμα ακόμα ίσως και μόνο όταν χαλάσει. Τέσπα, νομίζω δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να μπαίνουμε σε τέτοιες συζητήσεις. (το β ενικό προς χάριν αμεσότητας...)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Εσύ μπορεί να θες να δώσεις τα διπλάσια σε ένα χρόνο πχ σε τσιγάρα και να μη σε πειράξει. μα αυτό είναι είδος "πρώτης ανάγκης"... ...lol
music_lover Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Eξαρτάται ρε συ, σχετικά είναι όλα.Πέραν του ότι δε μπορείς να γνωρίζεις την τσέπη του καθενός, δε μπορείς να γνωρίζεις και τα μυαλά που κουβαλάει.Κι εσύ κι εγώ μπορεί να είμαστε gaymers ( ) με τα ίδια οικονομικά δεδομένα και εσύ να θεωρείς ότι πρέπει να δώσεις maximum ένα 200ρι για οθόνη, εγώ να θεωρώ ότι και 6-7 κατοστάρικα έιναι ανεκτά.Εσύ μπορεί να θες να δώσεις τα διπλάσια σε ένα χρόνο πχ σε τσιγάρα και να μη σε πειράξει.Δε μπορείς να μπεις σε αυτή τη λογική.Σίγουρα αυτό το ποσό δεν είναι αναβράζον χαπάκι για το μέσο έλληνα, αλλά και από την άλλη εαν κάποιος τα έδινε για να την κρατήσει για μια 5ετίας, για παράδειγμα, έστω και για χόμπυ γιατί να είναι αναγκαστικά υπερβολή;Μια καλή οθόνη εξάλλου είναι κάτι που μένει κατά τη γνώμη μου.Εαν έχει κάποια χαρακτηριστικά που σε καλύπτουν από την αρχή δεν την πετάς στο έτος επάνω.Την αλλάζεις ακόμα ακόμα ίσως και μόνο όταν χαλάσει. Τέσπα, νομίζω δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να μπαίνουμε σε τέτοιες συζητήσεις. (το β ενικό προς χάριν αμεσότητας...) Ετσι οπως το θετεις συμφωνω απολυτα 1
Fulgore Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Οσοι δεν ψηθηκανε για TN, πραξανε ορθα με νεα αυτη οθόνη που θα έρθει.. Οκ χρειάστηκε να ερθει το 2015 λοιπον για να δουμε επιτέλους ολα σε μια οθόνη, νοικοκυρεμενα Αυτη η new οθόνη λοιπον ειναι και ο λογος που ο φιλος μου δεν θα παει τελικα για την dell μιας και 99% των παιχνιδιών που παίζει ειναι Fps(arma3,BF4,Rising Storm etc) οποτε θα μαζεψει τα υπόλοιπα που χρειάζονται και θα παει για την 1440p/ips/120hz. Α και btw, ποτε δεν μετατρέπουμε το δολάριο σε €, Psycho νόμιζα οτι το ήξερες κατι τετοιο, ειναι κλασικο λαθος new user του φόρουμ Στην Ελλάδα την βλέπω στα 650€ και γνωστά μαγαζια εξωτερικού ~600€.Πιστεύω θα τα αξίζει αλλα θα δούμε και απο τα reviews. Ποιος ακριβως περιμενε ενα Monitor που κοστιζει τοσο ακριβα και θα θελα και Sli ή τις πιο ακριβες καρτες για να αξιοποιηθει αναρωτιεμαι πραγματικα Εδω αρκετα νεα παιχνιδια με το ζορι πιανουν 60fps σε 1080p σε ολα Max,σκεψου για αυτο το Monitor τι θα χρειαζεσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα