Προς το περιεχόμενο

Ποιο 1440p monitor?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είναι glow οκ, αν είναι bleeding όμως υπάρχει πρόβλημα. Στις σκοτεινές σκηνές σε ταινίες/παιχνίδια θα το βλέπεις και θα σε ενοχλεί. Το θέμα είναι πως αν κάνεις RMA, μπορεί να πέσεις σε χειρότερη με πιο πολύ bleeding, οπότε αν δεν είναι τραγικό την κρατάς.

• Απαντ. 617
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αναψε ενα πολυ μικρο φως πισω σου και ως δια μαγειας θα παψεις να το βλεπεις..αλλωστε παντα πρεπει να υπαρχει φως αναμμενο,δεν βλεπουμε ποτε στο απολυτο σκοταδι εκτος αν θελουμε να χαλασουμε τα ματια μας. Ετσι ειναι αυτη η τεχνολογια,εχει τα καλα και τα κακα της.

Δημοσ.

Στην u2515h αναφερομουν,φιλος την πηρε απο office partner de 307 ευρω με τα μεταφορικα. Καπου εκει κοστιζει απο οπου και να την παρεις απο το εξωτερικο. Στα 380 την εχει Ελληνικο καταστημα.

A, ok.

Εγώ για 27ρα τρώγομαι.

Χωρίς το ΦΠΑ ("δώρο" του κουμπάρου) και πουλώντας την παλιά 24ρα, παλεύεται η κατάσταση.

Έτσι, για την ιεροσυλία... τα 8ms GtG σε σχέση με τα 4 της BenQ που αναφέρθηκε παραπίσω, θα τα πάρω ποτέ χαμπάρι?

Χρήση: Σειρές ξάπλα (οπότε οπωσδήποτε tilt), gaming (TW3, BF4, 1-2 max, ακόμα), office (με πολλαπλά έγραφα οπότε η μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας σίγουρα θα βοηθήσει και τα 1440@25'' θα ήταν μάλλον πρόβλημα), browsing, εξυπνάδες στο Insomnia κλπ.

Δημοσ.

A, ok.

Εγώ για 27ρα τρώγομαι.

Χωρίς το ΦΠΑ ("δώρο" του κουμπάρου) και πουλώντας την παλιά 24ρα, παλεύεται η κατάσταση.

Έτσι, για την ιεροσυλία... τα 8ms GtG σε σχέση με τα 4 της BenQ που αναφέρθηκε παραπίσω, θα τα πάρω ποτέ χαμπάρι?

Χρήση: Σειρές ξάπλα (οπότε οπωσδήποτε tilt), gaming (TW3, BF4, 1-2 max, ακόμα), office (με πολλαπλά έγραφα οπότε η μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας σίγουρα θα βοηθήσει και τα 1440@25'' θα ήταν μάλλον πρόβλημα), browsing, εξυπνάδες στο Insomnia κλπ.

Και εγω για 27αρα σκέφτομαι και τη θέλω για παρόμοια χρήση με τη δική σου + programming που το μέγεθος βοηθάει πάρα πολύ. Όσο για τα ms επειδή τη ψάχνω καιρό, έχω διαβάσει οτι δεν καταλαβαίνεις διαφορά, επίσης έχει και fast mode στα 6ms οπότε είσαι καλυμμένος. Ήθελα βέβαια να ρωτήσω για κάτι που είχε αναφέρει ένας συμφουρίτης πριν λίγες μέρες όσον αφορά το service tag και οτι υπάρχει περίπτωση να μην είναι κολλημένο πάνω στο πακέτο. Τι παίζει με αυτό το θέμα; Γιατί το χρειάζεσαι τόσο πολύ και αν είναι τόσο αναγκαίο δεν θα έπρεπε να το έχουν όλες;  :wacko:

Δημοσ.

Service tag έχουν πάνω στο panel (στην πίσω μεριά της οθόνης) όλα τα premium monitors της Dell.

Όσο για το input lag, έχει ειπωθεί ένα σκασμό φορές εδώ και άλλου, σε πραγματικές συνθήκες και εκτός απο επαγγελματίες highly competitive pro παίκτες ούτε που θα αντιληφθείς τίποτα.

• Like 2
Δημοσ.

Και εγω για 27αρα σκέφτομαι και τη θέλω για παρόμοια χρήση με τη δική σου + programming που το μέγεθος βοηθάει πάρα πολύ. Όσο για τα ms επειδή τη ψάχνω καιρό, έχω διαβάσει οτι δεν καταλαβαίνεις διαφορά, επίσης έχει και fast mode στα 6ms οπότε είσαι καλυμμένος. Ήθελα βέβαια να ρωτήσω για κάτι που είχε αναφέρει ένας συμφουρίτης πριν λίγες μέρες όσον αφορά το service tag και οτι υπάρχει περίπτωση να μην είναι κολλημένο πάνω στο πακέτο. Τι παίζει με αυτό το θέμα; Γιατί το χρειάζεσαι τόσο πολύ και αν είναι τόσο αναγκαίο δεν θα έπρεπε να το έχουν όλες;  :wacko:

κοιταξα (τυχαια) ενα κουτι απο τα δικα μου και ειδα οτι ειχε service tag.

• Like 1
Δημοσ.

viper μπορεις να σηκώσεις ένα SS με το service tag αυτοκόλλητο (σβήσε τα γράμματα να μην είναι εμφανη)....απλά για να δω πως είναι !

Αν η 25άρα σου έχει service tag,  τότε ίσως είναι σε νέα πολιτική της DELL, διότι μέχρι τώρα μόνο από 27+ έχουν service tag.

Oi 24άρες και κάτω..δεν έχουν .

http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/w/monitors/5188.no-dell-service-tag-number-exchange-instructions

24" and smaller monitors purchased directly from Dell are provided with a Dell order number. This order number automatically "registers" you to the monitor. Because 24" and smaller monitors do not get a service tag number, if you ever need it exchanged while under warranty, you must contact Customer Service (not Technical Support) for your country and provide to them the following information
Δημοσ.

Για αυτό που είναι, τα αξίζει. Είναι οθόνη και για gamers(120Hz), έχει και την ποιότητα(IPS) και την μεγάλη ανάλυση(1440P). Επίσης, τα 599$ δολάρια είναι περίπου 525 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...