viper2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Την εγκατέστησα χθες την U2715. Υπάρχει κάποιος αξιόπιστος τρόπος να κάνω έλεγχο στο panel ? Σε μαύρο φόντο δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω στις άκρες. βγαλε φωτο (αφου παιξεις με τις ρυθμίσεις της καμερας) και θα σου πουμε αν εχεις θεμα.
viper2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 σαν ips glow μου φαινεται [που το εχουν ολα τα ips panels]. Απο την αλλη, η δευτερη εικονα δειχνει σαν να εχεις ips bleed... περιμενε και τους υπολοιπους
Zapee995 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Στη πρωτη εικονα εχει ips glow και στις ακρες κατω μοιαζει για bleed...Anyway, μη τρελαινεστε, εγω ήδη το ξεπερασα. :P
Vasilis 07 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Στη πρωτη εικονα εχει ips glow και στις ακρες κατω μοιαζει για bleed...Anyway, μη τρελαινεστε, εγω ήδη το ξεπερασα. :P Εσένα το ίδιο περίπου δείχνει ?
Zapee995 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Περιπου ναι, πιο πισω εχω ανεβασει φωτο.
Bigi444444 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 glow είναι, μην το ζαλίζουμε άλλο. Για να μη μπερδεύετε τα μπούτια σας κάθε φορά κάντε το εξής απλό: κινηθείτε οριζόντια κοιτώντας την οθόνη.Εαν η γυαλάδα αλλάζει μορφή και θέση είναι glow.Το bleeding ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ.ΔΕΝ κινείται. 1
Bigi444444 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Ρε παιδιά καταλαβαινόμαστε ή μήπως ν' αρχίσουμε τα ιδεογράμματα;
Zapee995 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Bigi καλα τα λες, ακριβως σαν αυτο που παρεθεσε ο viper ειχε η 2414 δεξια...Δε πα να τη κοιταγες και αναποδα, η ασπριλα εμενε εκει...Σε αντιθεση με τις υπολοιπες γωνιες βεβαια... Στη φωτο παραπανω το σημειο που εχει σημαδεψει ο τυπος ειναι bleed και οχι glow...Κοιτα ποσο ωραια απλωνει το glow στην οθονη, ενω σε εκεινο το σημειο ειναι λες και εχει φαει μπουνια.
Bigi444444 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 zapee, από μια στατική εικόνα δε μπορείς να βγάλεις άκρη για το εαν βλέπεις glow ή bleed.Μόνο από κοντά ή μέσω αντιπαραβολής περισσότερων εικόνων.Aπλά για να καταλαβαίνουμε βασικά πράγματα, το bleeding είναι η διαρροή φωτισμού από το οπίσθιο μέρος της οθόνης, η οποία φυσικά είναι σε ένα συγκεκριμένο σημείο και δεν αλλάζει.Δε μπορεί να μετακινηθεί αυτό το πράγμα γιατί πολύ απλά δε μετακινείται το πάνελ.Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να μειωθεί η φωτεινότητα για να περιοριστεί και η ένταση του φωτισμού εαν πια είναι τόσο ενοχλητικό.Οι δύο κάτω γωνίες στην οθόνη σου δεν έχουν bleeding.Δε μπορούν να έχουν με βάση την αντιπαραβολή της πρώτης και της τρίτης φωτογραφίας που ανέβασες.Απλά πράγματα.Για τις άλλες δύο γωνίες δε μπορούμε να ξέρουμε από τις φωτογραφίες που δείχνεις.Είχα παλιότερα ανεβάσει στο παρόν θέμα ενδεικτικό βίντεο με τη δικιά μου.Δεν έχουν έντονο bleeding αυτές οι οθόνες, είπαμε δεν παίρνουμε tn οθόνη των 150 ευρώ εν έτει 2005.400 ευρώ ips παίρνουμε το 2015.Εαν έχουν θα έχουν πολύ περιορισμένη διαρροή.Glow έχουν ναι, ατελείωτο.
Zapee995 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ειπα οτι διαφωνω απλα μιλησα για την u2414h που ειχε bleed και εμοιαζε υπερβολικα με τη photo που παρεθεσε ο viper..Ναι μεν ειχε και glow αλλα ειχε και bleed.
Vasilis 07 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 zapee, από μια στατική εικόνα δε μπορείς να βγάλεις άκρη για το εαν βλέπεις glow ή bleed.Μόνο από κοντά ή μέσω αντιπαραβολής περισσότερων εικόνων.Aπλά για να καταλαβαίνουμε βασικά πράγματα, το bleeding είναι η διαρροή φωτισμού από το οπίσθιο μέρος της οθόνης, η οποία φυσικά είναι σε ένα συγκεκριμένο σημείο και δεν αλλάζει.Δε μπορεί να μετακινηθεί αυτό το πράγμα γιατί πολύ απλά δε μετακινείται το πάνελ.Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να μειωθεί η φωτεινότητα για να περιοριστεί και η ένταση του φωτισμού εαν πια είναι τόσο ενοχλητικό.Οι δύο κάτω γωνίες στην οθόνη σου δεν έχουν bleeding.Δε μπορούν να έχουν με βάση την αντιπαραβολή της πρώτης και της τρίτης φωτογραφίας που ανέβασες.Απλά πράγματα.Για τις άλλες δύο γωνίες δε μπορούμε να ξέρουμε από τις φωτογραφίες που δείχνεις.Είχα παλιότερα ανεβάσει στο παρόν θέμα ενδεικτικό βίντεο με τη δικιά μου.Δεν έχουν έντονο bleeding αυτές οι οθόνες, είπαμε δεν παίρνουμε tn οθόνη των 150 ευρώ εν έτει 2005.400 ευρώ ips παίρνουμε το 2015.Εαν έχουν θα έχουν πολύ περιορισμένη διαρροή.Glow έχουν ναι, ατελείωτο. Μόνο που οι φωτό που σχολιάζεις αφορούν την δικιά μου 2715 όχι του zapee Δηλ. τί λες να κάνω. Να μιλήσω με Dell ή να μείνω με αυτήν. Λογικά σφραγισμένη δεν θα στείλουν ?
Bigi444444 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Ναι μωρέ, με μπερδέψατε! Μην αλλάζετε ρε παιδιά τις καινούριες σας οθόνες για πλάκα.Είναι πολύ καλές οθόνες.Της dell έχουν βέβαια πιο έντονη γυαλάδα απ' ότι συνήθως του ανταγωνισμού, αλλά είναι κάτι που συνηθίζεται.Δεν αξίζει τον κόπο να ταλαιπωρηθείτε για να περιμένετε να πάρτε κάτι μεταχειρισμένο.Αυτή τουλάχιστον είναι η δική μου οπτική γωνία.Εντάξει, το να δίνεις συμβουλές είναι πολύ απλό βέβαια.Ακόμα όμως θυμάμαι την ήττα που είχα φάει κι εγώ πριν 4,5 χρόνια όταν είχα πάρει τη μεγάλη μου dell και αντίκρυσα αυτή τη γυαλάδα.Και φυσικά τότε ψαχνόμουν να βρω τι στο διάολο είναι γιατί δεν έβρισκες το 2010 27ρα 1440 οθόνη όπως σήμερα για να βρεις πληροφορίες για το τι διάολος είναι αυτό που σου εμφανίζει...Σήμερα δε μπαίνω στη διαδικασία να ασχοληθώ, το έχω συνηθίσει (αν και να πω την αλήθεια μου, όοοταν αλλάξω οθόνη, θα κοιτάξω εαν είναι ips να εμφανίζει κατά το δυνατόν λιγότερη γυαλάδα).
Vasilis 07 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 όοοταν αλλάξω οθόνη, θα κοιτάξω εαν είναι ips να εμφανίζει κατά το δυνατόν λιγότερη γυαλάδα). Και πως θα το πετύχεις αυτό ? Θα βγάλω εκ νέου το βραδάκι φωτό.Κάποια στάση για να βγεί όσο το δυνατόν καλύτερα η φωτό ? Αυτές που έβγαλα είναι από απόσταση 50 εκ. με το κινητό στο κέντρο της οθόνης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα