Προς το περιεχόμενο

Ποιο 1440p monitor?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι θα ξοδέψεις κάνα 3μηνο στην καλύτερη από τα πέρα δώθε...

για κανένα λόγο όμως...

μπορείς κάλιστα να την επιστρέφεις στην Dell μέχρι να πετύχεις οθόνη που δεν έχει bleeding ή που να είναι ελάχιστο...

Η διαδικασία επιστροφής Οθόνης των 400 ευρω στο άμαζον γίνεται με άμεση αντικατάσταση 3-4 ημερών. Το έχω κάνει και είναι πολύ γρήγοροι. Το θέμα είναι απο που και ως που σου δίνουν μεταχειρισμένο panel απο τη στιγμή που είναι ελαττωματικό αυτό που τους επιστρέφεις. Αυτό είναι λίγο απάτη και απ'ότι διαβάζω είναι πρόσφατο κατόρθωμα γιατί παλαιότερα οι εταιρίες κάναν αντικατάσταση με νέες κάτω απο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

• Απαντ. 617
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

So, μετα απο πολυ κυνηγι βρηκα τα δεμα και εχω στησει τα panels. Πρωτες εντυπωσεις: ειναι φωτεινα, μιλαμε για πολυ φως. Με το που εβαλα το πρωτο μπροστα ειδα οτι η καταναλωση ανεβηκε κατα 30watt. Επειδη ηταν πολυ φωτεινα, εριξα την φωτεινοτητα στο 5 και οχι μονο βλεπω με παραθυρο πισω μου αλλα επεσε και η καταλωση κατα 15watt...

Οσο αφορα την καταναλωση, ο μετρητης στον τοιχο δειχνει 175watt για 1χ2311, 2χ2515, 2χusb hub και το υπολοιπο pc... 

και τωρα το προβλημα...

Συγκρινα τον chrome στην 2311 με την 2515 και ειδα οτι η δευτερη τα εδειχνε θαμπα. 

Αιτια: τα windows αποφασισαν να πανε το scaling στο 125%

Λυση: πηγα το scaling στο 110% γιατι στο 100% η οθονη γινοταν ταμπλετ και θα επρεπε να μπω μεσα για να διαβασω ενα pdf.

Τωρα.

Αν με ρωτησετε, δεν υπαρχει καλυτερη σχεση αποδοσης τιμης για 1440p panel αυτη την στιγμη (για να μην πω για ολα τα panel και φανω προκατειλημμενος)

Ps: photo(s) later

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Συγκρινα τον chrome στην 2311 με την 2515 και ειδα οτι η δευτερη τα εδειχνε θαμπα. 

εμένα το έκανε αυτό στην 40αρα 1080p TV κι αναρωτιώμουν γιατί στο κέρατο φαίνεται σαν 720p...

Δημοσ.

εμένα το έκανε αυτό στην 40αρα 1080p TV κι αναρωτιώμουν γιατί στο κέρατο φαίνεται σαν 720p...

Εγώ δεν κατάλαβα την αιτία αλλά Μου έσκασε η φλασια όταν είδα τα εικονίδια...

Δημοσ.

So, μετα απο πολυ κυνηγι βρηκα τα δεμα και εχω στησει τα panels. Πρωτες εντυπωσεις: ειναι φωτεινα, μιλαμε για πολυ φως. Με το που εβαλα το πρωτο μπροστα ειδα οτι η καταναλωση ανεβηκε κατα 30watt. Επειδη ηταν πολυ φωτεινα, εριξα την φωτεινοτητα στο 5 και οχι μονο βλεπω με παραθυρο πισω μου αλλα επεσε και η καταλωση κατα 15watt...

Οσο αφορα την καταναλωση, ο μετρητης στον τοιχο δειχνει 175watt για 1χ2311, 2χ2515, 2χusb hub και το υπολοιπο pc... 

και τωρα το προβλημα...

Λυση: πηγα το scaling στο 110% γιατι στο 100% η οθονη γινοταν ταμπλετ και θα επρεπε να μπω μεσα για να διαβασω ενα pdf.

Τωρα.

Αν με ρωτησετε, δεν υπαρχει καλυτερη σχεση αποδοσης τιμης για 1440p panel αυτη την στιγμη (για να μην πω για ολα τα panel και φανω προκατειλημμενος)

Ps: photo(s) later

Δοκίμασες FF;

Δημοσ.

Super Value For Money η οθονη,την ειδα σημερα! Στα 300 ευρω τα σπαει,εχει την ποιοτητα της Dell,ευκρινεια στον Θεο,χρωματα επισης,ρυθμισεις και θυρες για ολους.

• Like 1
Δημοσ.

Super Value For Money η οθονη,την ειδα σημερα! Στα 300 ευρω τα σπαει,εχει την ποιοτητα της Dell,ευκρινεια στον Θεο,χρωματα επισης,ρυθμισεις και θυρες για ολους.

Ποιά οθόνη?

Με τρώει καιρό το χέρι μου, αλλά 500ρια δεν δίνω...

Δημοσ.

Λοιπον μια που την εδειξα την U2515H στην παρέα, μια που θέλουν να την παραγγείλουν ολοι :P Ενας απο αυτους την θέλει σίγουρα οπότε και οι υπόλοιποι θα την δούμε live ποσο καλη ειναι. Ερωτώ λοιπον εσας: Απο ποια site παιζει διαθέσιμη αυτην την στιγμη με οσο το δυνατον μικρότερα μεταφορικα, για να γινει η παραγγελία?

Ωπα, μπηκα computer universe, την εχει διαθέσιμη στα 299€ και λεει με paypal βγαινει 314€! Πειτε μου μια αν ειναι έμπιστο site και περίπου σε ποσες μερες θα την έχουμε, ωστε να πατήσω το οκ! :)

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον μια που την εδειξα την U2515H στην παρέα, μια που θέλουν να την παραγγείλουν ολοι :P Ενας απο αυτους την θέλει σίγουρα οπότε και οι υπόλοιποι θα την δούμε live ποσο καλη ειναι. Ερωτώ λοιπον εσας: Απο ποια site παιζει διαθέσιμη αυτην την στιγμη με οσο το δυνατον μικρότερα μεταφορικα, για να γινει η παραγγελία?

Ωπα, μπηκα computer universe, την εχει διαθέσιμη στα 299€ και λεει με paypal βγαινει 314€! Πειτε μου μια αν ειναι έμπιστο site και περίπου σε ποσες μερες θα την έχουμε, ωστε να πατήσω το οκ! :)

Παει η Qnix? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...