Προς το περιεχόμενο

Ποιο 1440p monitor?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 617
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

η δική μου 2515 που αγοράστηκε από το hardwareversand.de ήρθε με UPS courier

Στο κουτί από έξω έχει κανονικά serial number και service tag.

Στην απόδειξη έχει serial number.

Δε βρίσκω λόγο να περιμένετε να έρθει ελλάδα αν είστε αποφασισμένοι να την πάρετε

μια χαρα

Βγάζει λάθος Link; Περίεργο μου φαίνεται, κοιτάξτε τη φωτογραφία απο κάτω.

ισως η δευτερη να ειναι απο επιστροφη...

Δημοσ.

Δεν το λέει πουθενά όμως.  :wacko:  Σκέφτομαι να την πάρω απο κει αν το 431 δεν είναι επιστροφή αλλά τη βρίσκω και Ελλάδα στο σκρουτζ στα 482.

Δημοσ.

Βγάζει λάθος Link; Περίεργο μου φαίνεται, κοιτάξτε τη φωτογραφία απο κάτω.

Πιθανολογώ ότι πρόκειται για refurbished ή για επιστροφή.

Δημοσ.

Πιθανολογώ ότι πρόκειται για refurbished ή για επιστροφή.

Ναι το επιβεβαίωσα! "Special features of this one: • exhibit • traces • Packaging: open • Packaging: Seal opened • Packaging: Foreign Stickers"

Δημοσ.

Επειδη ενδιαφερομαι και εγω για την dell u2515 μπορει να μ στειλει καποιος link απο site π την παραγγειλς απο γερμανια?ποσες μερες κανει κ ποσα βγαινει το τελικο ποσο με μεταφορικα?

Δημοσ.

Φίλε μου αν θες γύρνα πίσω μία σελίδα στο thread και θα δεις από που την πήρα εγώ.

Στο idealo.de μπορείς να βρεις και καταστήματα που την πουλάνε πιο φθηνά αλλά θέλει ψάξιμο λίγο για μεταφορικά και αν βάζουν καπέλο στην πληρωμή αν δεν είναι με κατάθεση.

Δημοσ.

Οκ ποσες μερες κανει να ερθει ελλαδα?

αναλογα με τι θα στο στειλει. Υπολογιζε, τουλαχιστον, 7 ημερολογιακες

Δημοσ.

Παιδιά διαβάζω αυτές τις μέρες σχόλια απο παιδιά που έχουν αγοράσει κάποιο monitor dell και λένε οτι σε περίπτωση που ανακαλύψεις κάποιο θέμα με τον Monitor και επικοινωνήσεις με Dell σου στέλνουν μεταχειρισμένη και όχι καινούργια. Ισχύει κάτι τέτοιο και αν ναι πως την έχουν δει;

Δημοσ.

όλοι αυτό κάνουν...

για Eizo και NEC δεν είμαι σίγουρος μόνο...

Η μόνη λύση είναι Amazon τελικά...να την επιστρέφεις μέχρι να πετύχεις σωστό panel. Το θέμα είναι όμως οτι η πολιτική αυτή είναι λάθος εφόσον έχει παρατηρηθεί οτι ουκ ολίγες φορές έχουν επιστραφεί οθόνες λόγω backlight bleeding πάνω απο 5 φορές. Το έχω διαβάσει σε πάρα πολλά forums και το ρεκόρ είναι 14 φορές για το προκάτοχο της(u2713hm).

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι θα ξοδέψεις κάνα 3μηνο στην καλύτερη από τα πέρα δώθε...

για κανένα λόγο όμως...

μπορείς κάλιστα να την επιστρέφεις στην Dell μέχρι να πετύχεις οθόνη που δεν έχει bleeding ή που να είναι ελάχιστο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...