Προς το περιεχόμενο

Ποιο 1440p monitor?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ειχα χωρο θα εφαιρνα τη Crossover απο το σπιτι και τα λεφτα θα πηγαιναν αλλου...Αλλα οι 30ιντσες επεφταν πολλες πανω στο συγκεκριμενο γραφειο...:P

• Απαντ. 617
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

να τη χαρεις αδελφε καλοριζικη !! να δω ποτε  θα αξιωθω και εγω να παρω καμμια 1440p !! :-D

ολο στα αλλα φευγουν τα λεφτα !! B)

Ελα μου ντε !!!! Αλλα τωρα μου εχει μπει το μικροβιο και δεν με βλεπω καλα B)

Αληθεια, αξιζει η μεταβαση σε 27'' 1440p απο 24'' 1920x1200 ??

Δημοσ.

Εγω ειχα την 23αρα U2312 και απλα οταν πας σε 27αρα δεν ξαναγυρνας πισω.Και δεν ειναι οπως πχ στην περιπτωση των Smartphones με μεγαλυτερες ιντσες,αλλα μιλαμε για οθονη που χαλας πολλες ωρες ειτε για εργασιες ειτε για παιχνιδια,internet,ταινιες κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

αξιζει αλλα θα πρεπει να ξερεις οτι ετσι και ξαναπεσεις σε 1080p, θα πεσεις σε καταθλιψη...

• Like 4
Δημοσ.

Μονο και μονο το Wallpaper αν κρατησεις και μετα το περασεις το αντιστοιχο στην αλλη αναλυση θα πεις''Wtf''.

• Like 2
Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα την U2515H, πραγματικά πάρα πολύ καλή παρότι έπαιξα μισή ώρα μαζί της.

Οι ανησυχίες μου αν θα είναι όλα πολύ μικρά απλά ξεχάστηκαν στα πρώτα 10 δεύτερα.

Απλά υπέροχη, άξιζε τα 296 ευρώ της.

• Like 5
Δημοσ.

Μήπως έχει κανείς την Dell U3415W να μου πει εντυπώσεις;

Λιγο δυσκολο καθως και δεν εχει ερθει στην Ελλαδα,και ειναι πανακριβη(στα χρηματα της για παιχνιδια πχ προτιμαει ο κοσμος την 27αρα Asus με Gsync) και θες και πολλα χρηματα σε καρτες γραφικων λογω αναλυσης.

Γενικα αν το παρατηρησεις στο Insomnia ελαχιστοι εχουν 4k monitor.

Παρέλαβα σήμερα την U2515H, πραγματικά πάρα πολύ καλή παρότι έπαιξα μισή ώρα μαζί της.

Οι ανησυχίες μου αν θα είναι όλα πολύ μικρά απλά ξεχάστηκαν στα πρώτα 10 δεύτερα.

την αποδειξη φυλλαξε :P. Και εγω αυτο ειπα μολις ειδα το Wallpaper που ειχα απο την προηγουμενη 1080p οθονη που ειχα,και αυτο βεβαια ειδα και σημερα βαζοντας 4κ αναλυση μεσω Dsr.Μια σταλια τα εικονιδια :P

Δημοσ.

Λιγο δυσκολο καθως και δεν εχει ερθει στην Ελλαδα,και ειναι πανακριβη(στα χρηματα της για παιχνιδια πχ προτιμαει ο κοσμος την 27αρα Asus με Gsync) και θες και πολλα χρηματα σε καρτες γραφικων λογω αναλυσης.

Γενικα αν το παρατηρησεις στο Insomnia ελαχιστοι εχουν 4k monitor.

Για δουλειά θα την ήθελα βασικά. Μήπως είναι καλύτερη από 2x οθόνες χμμ

Δημοσ.

Για δουλειά θα την ήθελα βασικά. Μήπως είναι καλύτερη από 2x οθόνες χμμ

Τοτε δυστηχως ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα δεδομενου του ποια ατομα κυριως ειναι στο Forum.

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως έχει κανείς την Dell U3415W να μου πει εντυπώσεις;

Θα την έχω τη Δευτέρα. Αν θέλεις στείλε μου pm από βδομάδα να σου πω.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ειχα την 23αρα U2312 και απλα οταν πας σε 27αρα δεν ξαναγυρνας πισω.Και δεν ειναι οπως πχ στην περιπτωση των Smartphones με μεγαλυτερες ιντσες,αλλα μιλαμε για οθονη που χαλας πολλες ωρες ειτε για εργασιες ειτε για παιχνιδια,internet,ταινιες κλπ.

σκέφτομαι να πάω από συνδυασμό U2312ΗΜ και samsung T220 σε u2715h και την U2312HM κάθετα για browsing. τι λέτε / το έχει δοκιμάσει κανείς / απόψεις και σχόλια

Δημοσ.

Θα την έχω τη Δευτέρα. Αν θέλεις στείλε μου pm από βδομάδα να σου πω.

Pics να ανεβάσεις

σκέφτομαι να πάω από συνδυασμό U2312ΗΜ και samsung T220 σε u2715h και την U2312HM κάθετα για browsing. τι λέτε / το έχει δοκιμάσει κανείς / απόψεις και σχόλια

Εχω ενα xstar και την 2311 και μπορω να πω μόνο για pdf κανει.

Ερώτηση

Με τι στην στείλανε και ποσο καιρό εκανε να έρθει.

Thanks

Δημοσ.

Ενας φιλος πηρε απο office partner.de την u2515h και την στειλαν 11.02.15 με ημερομηνια παραδοσης 18.02.15 μεσω ups με αριθμο παρακολουθησης του δεματος,τελικη 307 ευρω απο τα οποια 25 ευρω τα μεταφορικα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...