Προς το περιεχόμενο

Ποιο 1440p monitor?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα πάρει και εγώ μια u2414h , και μου βγήκε ελαττωματική από το ε-σοπ, δεν ειχε ομως επάνω service tag, και η dell hellas δεν την αλλαζει/αντικαθιστα/κτλ κτλ.. την γύρισα rma , δεν υπάρχει πια στο στοκ τους , οποτε μου παν για πιστωτικό αλλά εγώ ζήτησα τα λεφτά πίσω. Αν μπορούσα να πάρω τωρα την 2515h θα την έπαιρνα και γω.

Πως γνωρίζετε ότι από τα γερμανικά site που την παραγγείλατε ότι θα έχουν πάνω τους service tag , και σε οποιαδήποτε περίπτωση αν πάθει κάτι και δεν το χετε...θα πρέπει να την στείλετε γερμανια?

Δλδ ποσο σας βγήκε τελική τιμή? 290ε?

και πόσες μέρες έχουν περάσει από την παραγγελία μέχρι να σας έρθει??

ειλικρινα στην περιπτωση μου εχω απογοητευτει και δεν ξερω ποια να πάρω, αλλά έχω φάει σκάλωμα με τις dell, μακάρι να ξαναβρώ u2X14/5

• Απαντ. 617
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ειχα πάρει και εγώ μια u2414h , και μου βγήκε ελαττωματική από το ε-σοπ, δεν ειχε ομως επάνω service tag, και η dell hellas δεν την αλλαζει/αντικαθιστα/κτλ κτλ.. την γύρισα rma , δεν υπάρχει πια στο στοκ τους , οποτε μου παν για πιστωτικό αλλά εγώ ζήτησα τα λεφτά πίσω. Αν μπορούσα να πάρω τωρα την 2515h θα την έπαιρνα και γω.

Πως γνωρίζετε ότι από τα γερμανικά site που την παραγγείλατε ότι θα έχουν πάνω τους service tag , και σε οποιαδήποτε περίπτωση αν πάθει κάτι και δεν το χετε...θα πρέπει να την στείλετε γερμανια?

Δλδ ποσο σας βγήκε τελική τιμή? 290ε?

και πόσες μέρες έχουν περάσει από την παραγγελία μέχρι να σας έρθει??

ειλικρινα στην περιπτωση μου εχω απογοητευτει και δεν ξερω ποια να πάρω, αλλά έχω φάει σκάλωμα με τις dell, μακάρι να ξαναβρώ u2X14/5

Τι είναι το service tag και γιατί ανησυχώ;

Δημοσ.

ρε παλικάρια ψηνομαι τρελά να πάρω μία..

σκέφτομαι να τις συνδέσω με "daisy chaining"... θα δουλεύει ?

δειτε εδω τι κάνει ο τυπάς.

το Thinkpad μου έχει DP port.

Δημοσ.

Το service tag, υποτίθεται υπάρχει μόνο στις 27+ dell οθόνες... και είναι ένας κωδικός , που έχει η κάθε οθόνη , τον οποίο αν δεν τον έχεις η DELL σαν αντιπροσωπία δεν σου αντικαθιστά ένα χαλασμένο προϊον. 

Στις κάτω των 27'' dell οθόνες, πρέπει να έχεις το order no. το οποίο είναι ένα αυτοκόλλητο που από αν δεν υπάρχει πάνω , είναι σαν να μην έχεις αυτόματη εγγύηση από την αντιπροσωπία με αντικατάσταση 1 ημέρας.

Εγώ δεν το είχα γιατί ήταν βγαλμένο!! κ αναγκαστικά έπρεπε να την γυρίσω στο κατάστημα που την πήρα , και να περιμένω και να περιμένω κτλ κτλ κτλ και τελικά δεν υπάρχει αντικατάσταση και ζητάω τα λεφτά μου πίσω.

Αν το έχεις είναι στην περιοχή shipment label , είνια τεράστια περιοχή παραδίπλα από το serial number, και αν λείπει ψηλαφίζοντας αισθάνεσαι την κόλλα που έχει αφήσει.

Πάντως αν φέρει κανένας(2515h) εντός βδομάδος , και την πουλάει ψήνομαι , αν έχετε καμιά χτυπήστε ;)

Δημοσ.

το Thinkpad μου έχει DP port.

Για να παίξει πρέπει να είναι η έκδοση DP 1.2, είναι; Αν ναι, τότε θα μπορείς να το κάνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή είναι λίγο OT:

εννοεις το Daisy Chaining παιζει σε DP 1.2 μονο?!

Thinkpad x220 έχω..δεν μπορώ να βρώ γμτ..

Ναι, για daisy chaining απαιτείται DP 1.2. Αν είναι αυτό (Sandy Bridge), τότε δεν υποστηρίζει, DP 1.2 υποστηρίζουν οι Intel από Haswell και μετά. Όμως αφού έχει δύο εξόδους για οθόνη δε σου χρειάζεται και πολύ.

• Like 1
Δημοσ.

2 τέτοιες U2515 σε αυτό το stand για το γραφείο ειναι όνειρο.... :)

http://www.msystems.gr/index.php?category=2301&product=17514

150euro? φτιαχνεις καινουργιο γραφειο με τοσο λεφτα...

Το service tag, υποτίθεται υπάρχει μόνο στις 27+ dell οθόνες... και είναι ένας κωδικός , που έχει η κάθε οθόνη , τον οποίο αν δεν τον έχεις η DELL σαν αντιπροσωπία δεν σου αντικαθιστά ένα χαλασμένο προϊον. 

Στις κάτω των 27'' dell οθόνες, πρέπει να έχεις το order no. το οποίο είναι ένα αυτοκόλλητο που από αν δεν υπάρχει πάνω , είναι σαν να μην έχεις αυτόματη εγγύηση από την αντιπροσωπία με αντικατάσταση 1 ημέρας.

Εγώ δεν το είχα γιατί ήταν βγαλμένο!! κ αναγκαστικά έπρεπε να την γυρίσω στο κατάστημα που την πήρα , και να περιμένω και να περιμένω κτλ κτλ κτλ και τελικά δεν υπάρχει αντικατάσταση και ζητάω τα λεφτά μου πίσω.

Αν το έχεις είναι στην περιοχή shipment label , είνια τεράστια περιοχή παραδίπλα από το serial number, και αν λείπει ψηλαφίζοντας αισθάνεσαι την κόλλα που έχει αφήσει.

Πάντως αν φέρει κανένας(2515h) εντός βδομάδος , και την πουλάει ψήνομαι , αν έχετε καμιά χτυπήστε ;)

νταξει, τωρα ιδρωσα.

οψόμεθα

Δημοσ.

Μολις την εγκατεστησα (u2715h) και πραγματικα δεν υπαρχει συγκριση με τη προηγουμενη (u2414h)...Εινα πιο φωτεινη ακομα και με 50% brightnes vs 75 της αλλης, λιγο πιο glossy και απιστευτα χρωματα..

Στο θεμα του glow, ουτε ζεστη ουτε κρυο, λεω να τη κρατησω..:P Φωτογραφιες συντομα. 

• Like 6
Δημοσ.

it can attach to any VESA compliant monitor. Maximum size dual monitors of same size supported - 24".

Σωστός, αλλά λόγω του μικρού bezel της U2515Η δε νομίζω να έχει πρόβλημα (έχει μόλις 3.5 χιλιοστά μεγαλύτερο πλάτος από την P2414H που είναι διαγωνίου 23.8").

• Like 1
Δημοσ.

Μολις την εγκατεστησα (u2715h) και πραγματικα δεν υπαρχει συγκριση με τη προηγουμενη (u2414h)...Εινα πιο φωτεινη ακομα και με 50% brightnes vs 75 της αλλης, λιγο πιο glossy και απιστευτα χρωματα..

Στο θεμα του glow, ουτε ζεστη ουτε κρυο, λεω να τη κρατησω.. :P Φωτογραφιες συντομα. 

Μεγεια και να την χαιρεσε !!! B)

Ναι βαλε φωτος να δουμε και μεις.. μπας και την αποφασισουμε την αλλαγη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...