Προς το περιεχόμενο

Ποιο 1440p monitor?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια συνδεση ειναι η σωστη για αυτες τις οθονες? DVI to HDMI? Displayport to Displayport? Ας υποθεσουμε πως θα τις δουλευεις 2560x1440 σε desktop και games.

• Απαντ. 617
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν έχεις καλώδιο Dp to Dp

Οχι δεν εχω, να παρω. Τι να παρω ομως? Οτιναναι? Τα βρισκω γυρω στα 10 ευρω τα 2m.

Για το dvi και το hdmi μπερδευτικα με τα versions και το τι αναλυσεις υποστηριζουν στα 60hz.

Συνοδεύονται πάντως από καλώδιο mDP-to-DP.

Οι οθονες? Στο κουτι τους?

Δημοσ.

Απο οσο είδα,δεν είναι αντάπτορας αλλά κανονικό καλώδιο και εφόσον το mini dp με τo dp αποδίδουν το ίδιο δεν υπάρχει λόγος να πάρεις καλώδιο αν πάρεις την u2x15h της dell. Το θέμα είναι πως δεν γράφει στο site το μήκος του.

Δημοσ.

Τελικά ειναι απλό ταχυδρομιο. Αν έρθει μέχρι την παρασκευη θα ειναι θαύμα...

βλεπω σημερα το πρωι αυτο στο dhl app:

The shipment is transported to the destination country and there passed to the delivery organization. (Website / Online Tracking: http://www.elta.gr/en-us/personal/tracktrace.aspx )

μπαινω στο site των ελτα και βλεπω αυτο:

Δεν υπάρχει καταχώριση για τον αριθμό

παει το χασαμε το πακετο...  :lol: 

Δημοσ.

Viper ποιο μονιτορ πηρες?

(το καλωδιο της Dell πρεπει να ειναι  1,5 μετρο, δυστυχως δεν το εχω πλεον να πω με σιγουρια. 

Δημοσ.

Viper2005 κάνε λίγο υπομονή και θα σου βγάλει ένδειξη ότι είναι στο Κέντρο Διανομής Αεροδρομίου.

Καμιά φορά ενημερώνουν ένα κλικ πιο γρήγορα το track and trace του elta courier.

Δημοσ.

Viper2005 κάνε λίγο υπομονή και θα σου βγάλει ένδειξη ότι είναι στο Κέντρο Διανομής Αεροδρομίου.

Καμιά φορά ενημερώνουν ένα κλικ πιο γρήγορα το track and trace του elta courier.

ναι, δεν ειμαι σιγουρος οτι θα βρω το πακετο μου επειδη το track thing ειναι ολο νουμερα και οχι γραμματα. Βασικα, δεν ειμαι σιγουρος οτι εχω track number. Τωρα που το σκεφτομαι την εχω πατησει αλλες δυο φορες απο την γερμανια και με ψαχνανε για καμια βδομαδα τα ελτα κουριερ επειδη οι γερμανοι δεν γραφουν κινητα πανω στα κουτια και στα transit papers. 

Απο τεταρτη με βλεπω να λυσαω στα τηλεφωνα: 'oh hi, εχετε μηπως ενα δεμα για εμενα; Οχι κυριε.' 

Απο Πεμπτη με βλεπω να λυσαω στα τηλεφωνα: 'oh hi, εχετε μηπως ενα δεμα για εμενα; Οχι κυριε.' 

Απο...

καταλαβατε πως θα παει το πραγμα.

#κουραστηκα ηδη

• Like 1
Δημοσ.

Και γιατι οι Γερμανοι δεν γραφουν κινητα στα κουτια? Τι κουφο ειναι αυτο?

Φαντάζομαι οτι εχει να κανει με προσωπικά δεδομένα. Either way, αυτο μου είπαν τα ΕΛΤΑ και τις δυο φορές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...