Προς το περιεχόμενο

Ποιο 1440p monitor?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 617
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μάλιστα! Οι Γερμανοί έχουν την u2414h στα 200Ε, την U2415h στα 250Ε και την u2515h στα 270Ε!
Mε άλλα λόγια, η 2415 ουσιαστικά δεν έχει λόγο ύπαρξης με τέτοια τιμολόγηση...
Κι εμείς τις έχουμε 40-80Ε παραπάνω, χωρίς να έχει έρθει η τελευταία ακόμα από τα μέρη μας...
Ωραίο να είσαι Γερμανός τέτοιες μέρες...

Δημοσ.

Σκέφτομαι να τους ρωτήσω αν κάνουν grey imports αλλά φοβάμαι ότι θα μου ριξουν το email & την παραγγελία στα spam

:)

δεν μου εχουν απαντησει ακομα... 

:-D

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

σκεφτομαι να αγοράσω και εγω μια οθονή κατά κύριο λόγο για επεξεργασία φωτογραφίας. Η πρωτη μου επιλογη ηταν η DELL  U2415H (τιμη στην Ελλάδα 300,00 €) Βασικό κριτήριο ηταν η καλη ποιοτητα εικόνας, η αναλογία 16:10 και οτι ειναι καλιμπραρισμενη απο το εργοστάσιο. 

​Τωρα βλέπω οτι με 280,00 € απο Γερμανία μπορώ να εχω την U2515H. 

Το νομίζεται οτι αξιζει καλύτερα ? Ποιες ειναι οι διαφορές που έχουν αυτες οι δυο οθόνες εκτός απο το μέγεθος ? Ποια έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά ?

Τελός εχει σημασια η καρτα γραφικων που εχω ?? Ρωταω γιατι η κάρτα γραφικών μου είναι πενταετίας.. 

SVGA PCI-E SAPPHIRE 4850 512 MB

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

σκεφτομαι να αγοράσω και εγω μια οθονή κατά κύριο λόγο για επεξεργασία φωτογραφίας. Η πρωτη μου επιλογη ηταν η DELL  U2415H (τιμη στην Ελλάδα 300,00 €) Βασικό κριτήριο ηταν η καλη ποιοτητα εικόνας, η αναλογία 16:10 και οτι ειναι καλιμπραρισμενη απο το εργοστάσιο. 

​Τωρα βλέπω οτι με 280,00 € απο Γερμανία μπορώ να εχω την U2515H. 

Το νομίζεται οτι αξιζει καλύτερα ? Ποιες ειναι οι διαφορές που έχουν αυτες οι δυο οθόνες εκτός απο το μέγεθος ? Ποια έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά ?

Τελός εχει σημασια η καρτα γραφικων που εχω ?? Ρωταω γιατι η κάρτα γραφικών μου είναι πενταετίας.. 

SVGA PCI-E SAPPHIRE 4850 512 MB

Ευχαριστώ.

η δευτερη εχει την διπλη αναλυση. Επισης, επισημα, δεν εχει  PWM...

in other news

ακομα να μου στειλουν email Και καιγομαι για οθονη...

:lol:

Δημοσ.

Αν είναι αγορασμένη από το εξωτερικό και έχει πρόβλημα εντός του πρώτου μήνα που ισχύει το DOA για τις Dell, στην αλλάζει μεν αλλά με refurbished αντί για καινούρια. Θα πρέπει να την στείλεις πίσω από εκεί που την πήρες αν θες αλλαγή με καινούρια. Μετά από τον πρώτο μήνα, η υποστήριξη είναι ίδια.

• Like 1
Δημοσ.

Να σας πω την αλήθεια δεν θέλω να ψωνίσω απο τους παλιογερμαναράδες,έτσι αντίδραση. Θα περιμένω να έρθει Ελλάδα και να πέσει σε μια λογική τιμή,ούτως ή άλλως και η 27αρα ίδια τιμή έχει παντού άρα και η 25αρα καπου εκεί θα πωλείται όταν με το καλό έρθει.

• Like 1
Δημοσ.

Μία από τα ίδια από το hardwareversand.de

Δε μπορώ να καταλάβω πως ένα τόσο φαινομενικά καλό κατάστημα δε μπορεί να απαντήσει σε ένα mail ύστερα από 5 μέρες.

Στο τσακ είμαι να τους ρίξω άκυρο και να προτιμήσω άλλο γερμανικό κατάστημα.

Δημοσ.

Μία από τα ίδια από το hardwareversand.de

Δε μπορώ να καταλάβω πως ένα τόσο φαινομενικά καλό κατάστημα δε μπορεί να απαντήσει σε ένα mail ύστερα από 5 μέρες.

Στο τσακ είμαι να τους ρίξω άκυρο και να προτιμήσω άλλο γερμανικό κατάστημα.

Σου έστειλαν ειδοποίηση οτι η οθόνη εχει φύγει απο αυτούς ή ακομα?

Δημοσ.

Τπτ δεν έχω λάβει, καμιά εξέλιξη στην παραγγελία.

Ακυρώνω στέλνωντας ότι θέλω να ακυρώσω με αιτιολογία την παντελή έλλειψη ενημέρωσης από μεριάς τους και φυσικά την μη αποστολή στον υποσχόμενο χρόνο.

Παίρνω τηλ τωρα και αν αρχίσουν τα μα μουσου του ακυρώνω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...