chocorello Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Τελικά από που αγοράζουμε φθηνότερα την U2515H με shipping cost υπολογισμένο και αγορά από paypal; Έχει κανείς τσεκάρει idealo κλπ. ;
Vassilis_24 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μάλιστα! Οι Γερμανοί έχουν την u2414h στα 200Ε, την U2415h στα 250Ε και την u2515h στα 270Ε!Mε άλλα λόγια, η 2415 ουσιαστικά δεν έχει λόγο ύπαρξης με τέτοια τιμολόγηση...Κι εμείς τις έχουμε 40-80Ε παραπάνω, χωρίς να έχει έρθει η τελευταία ακόμα από τα μέρη μας...Ωραίο να είσαι Γερμανός τέτοιες μέρες...
viper2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Σκέφτομαι να τους ρωτήσω αν κάνουν grey imports αλλά φοβάμαι ότι θα μου ριξουν το email & την παραγγελία στα spam δεν μου εχουν απαντησει ακομα...
Pantelismor Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα σας, σκεφτομαι να αγοράσω και εγω μια οθονή κατά κύριο λόγο για επεξεργασία φωτογραφίας. Η πρωτη μου επιλογη ηταν η DELL U2415H (τιμη στην Ελλάδα 300,00 €) Βασικό κριτήριο ηταν η καλη ποιοτητα εικόνας, η αναλογία 16:10 και οτι ειναι καλιμπραρισμενη απο το εργοστάσιο. Τωρα βλέπω οτι με 280,00 € απο Γερμανία μπορώ να εχω την U2515H. Το νομίζεται οτι αξιζει καλύτερα ? Ποιες ειναι οι διαφορές που έχουν αυτες οι δυο οθόνες εκτός απο το μέγεθος ? Ποια έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά ? Τελός εχει σημασια η καρτα γραφικων που εχω ?? Ρωταω γιατι η κάρτα γραφικών μου είναι πενταετίας.. SVGA PCI-E SAPPHIRE 4850 512 MB Ευχαριστώ.
viper2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα σας, σκεφτομαι να αγοράσω και εγω μια οθονή κατά κύριο λόγο για επεξεργασία φωτογραφίας. Η πρωτη μου επιλογη ηταν η DELL U2415H (τιμη στην Ελλάδα 300,00 €) Βασικό κριτήριο ηταν η καλη ποιοτητα εικόνας, η αναλογία 16:10 και οτι ειναι καλιμπραρισμενη απο το εργοστάσιο. Τωρα βλέπω οτι με 280,00 € απο Γερμανία μπορώ να εχω την U2515H. Το νομίζεται οτι αξιζει καλύτερα ? Ποιες ειναι οι διαφορές που έχουν αυτες οι δυο οθόνες εκτός απο το μέγεθος ? Ποια έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά ? Τελός εχει σημασια η καρτα γραφικων που εχω ?? Ρωταω γιατι η κάρτα γραφικών μου είναι πενταετίας.. SVGA PCI-E SAPPHIRE 4850 512 MB Ευχαριστώ. η δευτερη εχει την διπλη αναλυση. Επισης, επισημα, δεν εχει PWM... in other news ακομα να μου στειλουν email Και καιγομαι για οθονη...
sokis58 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Από Γερμανία αν εχει πρόβλημα τι γινεται με την εγγύηση; Την αλλάζει η dell Ελλάδας;
booZe Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Αν είναι αγορασμένη από το εξωτερικό και έχει πρόβλημα εντός του πρώτου μήνα που ισχύει το DOA για τις Dell, στην αλλάζει μεν αλλά με refurbished αντί για καινούρια. Θα πρέπει να την στείλεις πίσω από εκεί που την πήρες αν θες αλλαγή με καινούρια. Μετά από τον πρώτο μήνα, η υποστήριξη είναι ίδια. 1
music_lover Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Να σας πω την αλήθεια δεν θέλω να ψωνίσω απο τους παλιογερμαναράδες,έτσι αντίδραση. Θα περιμένω να έρθει Ελλάδα και να πέσει σε μια λογική τιμή,ούτως ή άλλως και η 27αρα ίδια τιμή έχει παντού άρα και η 25αρα καπου εκεί θα πωλείται όταν με το καλό έρθει. 1
viper2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Λένε οτι το panel ειναι δροσερό... Ps. Ακομα να μου στείλουν email οι Γερμανοί XD
koprodogis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Μία από τα ίδια από το hardwareversand.de Δε μπορώ να καταλάβω πως ένα τόσο φαινομενικά καλό κατάστημα δε μπορεί να απαντήσει σε ένα mail ύστερα από 5 μέρες. Στο τσακ είμαι να τους ρίξω άκυρο και να προτιμήσω άλλο γερμανικό κατάστημα.
viper2005 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μία από τα ίδια από το hardwareversand.de Δε μπορώ να καταλάβω πως ένα τόσο φαινομενικά καλό κατάστημα δε μπορεί να απαντήσει σε ένα mail ύστερα από 5 μέρες. Στο τσακ είμαι να τους ρίξω άκυρο και να προτιμήσω άλλο γερμανικό κατάστημα. Σου έστειλαν ειδοποίηση οτι η οθόνη εχει φύγει απο αυτούς ή ακομα?
music_lover Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Και πως θα την ακυρωσεις? Δεν προπληρωσες?
koprodogis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Τπτ δεν έχω λάβει, καμιά εξέλιξη στην παραγγελία. Ακυρώνω στέλνωντας ότι θέλω να ακυρώσω με αιτιολογία την παντελή έλλειψη ενημέρωσης από μεριάς τους και φυσικά την μη αποστολή στον υποσχόμενο χρόνο. Παίρνω τηλ τωρα και αν αρχίσουν τα μα μουσου του ακυρώνω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα