Προς το περιεχόμενο

Ποιο 1440p monitor?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν την LG δεν έχει, στο rma είναι top,όχι μόνο σε οθόνες,σε οτιδήποτε,έλα μου ντε όμως που δεν έχει φθηνή οθόνη σε 2560χ1440!

• Απαντ. 617
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Την benq θα πρεπει να την πας στο κατάστημα και να τα βρει αυτος με την αντιπροσωπεία ή προμηθευτή...

Δηλαδή η Benq από service δε συγκρίνεται με dell ή lg ε;

Δημοσ.

Λοιπον,κρατηθείτε, μετά απο κάποια email που έστειλα διαπίστωσα ότι η συγκεκριμένη οθόνη, DELL U2515H θα έρθει στην Ελλάδα τέλος Φεβρουαρίου στην προνομιακή τιμή των...440 ευρώ! Έτσι τουλάχιστον μου απάντησε η infoquest,οπότε ορμάτε άφοβα στο Γερμανικό idealo!

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή η Benq από service δε συγκρίνεται με dell ή lg ε;

δεν μπορω να πω μιας και δεν εχω κανιε rma σε αλλες εταιρεις

Λοιπον,κρατηθείτε, μετά απο κάποια email που έστειλα διαπίστωσα ότι η συγκεκριμένη οθόνη, DELL U2515H θα έρθει στην Ελλάδα τέλος Φεβρουαρίου στην προνομιακή τιμή των...440 ευρώ! Έτσι τουλάχιστον μου απάντησε η infoquest,οπότε ορμάτε άφοβα στο Γερμανικό idealo!

χεσους κριστος on a milkshake, πανε καλα?

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλη σε οθόνη της Dell ανάμεσα σε Ελλάδα κι εξωτερικό...

τραγική διαφορά αν τελικά ισχύσει...

Δημοσ.

αρχικη τιμη λογικα θα σταθεροποιηθεί σε κατι ποιο νορμαλ μετα απο μερικες εβδομαδες.δεν παιζει να κρατησουν τοσο μεγαλη διαφορα.

Δημοσ.

Την οθόνη την πήρα από το hardwareversand.de 

και τελική τιμή με τα μεταφορικά και λοιπές χρεώσεις (3% λόγο πληρωμής μέσω paypal, το ίδιο χρεώνουν αν πληρώσεις και visa) μου βγήκε €296.07

Και ως αναφορά αυτό το κατάστημα μπορείς να γυρίσεις τη γλώσσα στα αγγλικά από επάνω δεξιά

Αν κάποιος τη βιάζεται βλέπω ότι το computeruniverse.net την έχει άμεσα διαθέσιμη

Ποτέ την περιμένεις;

Δημοσ.

Μπορείς να παραθέσεις ένα μέρος της συνομιλίας; Δε μου προκαλεί πάντως εντύπωση το γεγονός. Παρόλα αυτά, σου διευκρίνισαν ότι ισχύει κανονικά η on site εγγύση στην Ελλάδα, έτσι;

Δημοσ.

Μπορείς να παραθέσεις ένα μέρος της συνομιλίας; Δε μου προκαλεί πάντως εντύπωση το γεγονός. Παρόλα αυτά, σου διευκρίνισαν ότι ισχύει κανονικά η on site εγγύση στην Ελλάδα, έτσι;

Δεν ειπωθηκε κάτι ιδιαίτερο,απλά ότι θα έρθει τέλη φεβρουαρίου με τιμή 440 ευρώ. Για την εγγύηση μου είπε η DELL οτι ισχύει εφόσον το προιόν είναι ευρωπαικής ένωσης και όχι παραεισαγωγή. Υπάρχει ένας κωδικός για το service της DELL,αυτόν θα ζητήσουν σε περίπτωση ελλατωματικού προιόντος.

Δημοσ.

Δεν ειπωθηκε κάτι ιδιαίτερο,απλά ότι θα έρθει τέλη φεβρουαρίου με τιμή 440 ευρώ. 

με 4 ευρω λιγοτερα παιρνεις http://www.amazon.de/Samsung-U28D590D-LCD-Monitor-Reaktionszeit-3840x2160/dp/B00IJS6PCC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1422651494&sr=8-1&keywords=samsung+28+zoll+monitor

28 ιντσες 4κ. :P

Δημοσ.

Ποτέ την περιμένεις;

Δεν έχω κάποια ενημέρωση ακόμα παρότι τους έστειλα και ένα mail στις 29/1 για πότε θα τη στείλουν.

¨οταν έκανα την παραγγελία έγραφαν ότι παραλαμβάνουν 30/1, τώρα βλέπω έχουν βάλει 3/2

Ελπίζω να απαντήσουν σήμερα. Χρειάζονται πάνω από 2 μέρες να απαντήσουν σε ένα mail;;

Δημοσ.

Δεν έχω κάποια ενημέρωση ακόμα παρότι τους έστειλα και ένα mail στις 29/1 για πότε θα τη στείλουν.

¨οταν έκανα την παραγγελία έγραφαν ότι παραλαμβάνουν 30/1, τώρα βλέπω έχουν βάλει 3/2

Ελπίζω να απαντήσουν σήμερα. Χρειάζονται πάνω από 2 μέρες να απαντήσουν σε ένα mail;;

Γενικά αργουνε στα email...

Δημοσ.

Απο την στιγμή που θα σου το στείλουν,σε μια εβδομάδα μέσα,θα έρθει,είχα πάρει κάτι ηχεία της heco απο το amazon.de και ήρθαν σε μια εβδομάδα με dhl.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...