Justhavocman Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Η δικιά μου 2715. Μου φαίνεται ότι το κάτω μέρος της οθόνης είναι πιο σκοτεινό από το πάνω. Πέστε και σεις καμμιά γνώμη. Μια χαρα εισαι φιλε μου , εγω ηδη περιμενω την τριτη , λες να ειναι και η τυχερη , βεβαια απο την Dell κατευθειαν αυτη την φορα διοτη πιστευω οτι εχουν κακο batch απο εκει που πηρα τις προηγουμενες δυο.
Whitefanged Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δες εδώ 2 review. Στο dispaylag το μετράει στα 30+ το lag, στο tft central στα 20+ αλλά χρησιμοποιούν διαφορετική μέθοδο. http://www.displaylag.com/benq-gw2765ht-review-1440p-ips-monitor/ http://www.tftcentral.co.uk/reviews/benq_gw2765ht.htm Απο αυτά που διαβάζω μετά τα 30+ms το lag ξεκινάει και γίνεται αντιληπτό στους πιο ευαίσθητους. Επίσης καλό είναι να ρωτήσεις πριν το ψωνίσεις αν έχει εγγύηση ελλήνικής αντιπροσωπείας ή όχι γιατί αν είναι από δικιά τους εισαγωγή, σε περίπτωση που σου βγει προβληματικό, ο χρόνος αναμονής ανεβαίνει πολύ.
alldaynews Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Καλές χρυσές οι Dell βρε παιδιά αλλα πολύ ταλαιπωρία με τα rma.Με βλέπω προς Benq μεριά ή Asus
Fulgore Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Γιατι η Asus νομιζεις ειναι καλυτερη απο την Dell σε Rma???......
Fulgore Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Βασικα την καλυτερη εξυπηρετιση στις οθονες στην Ελλαδα την εχεις απο Lg και Dell.Ενταξυ στην Dell μπορει να σου κατσουν τα Monitor οπως σε πολλους αλλα στα αλλαζουν σε χρονο Dt χωρις πολλα σουξου μουξου.Και η Lg φυσικα παρα πολυ καλη απλα για φθηνοτερες οθονες μεχρι 150ευρω ειναι.
viper2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Καλές χρυσές οι Dell βρε παιδιά αλλα πολύ ταλαιπωρία με τα rma.Με βλέπω προς Benq μεριά ή Asus Την benq θα πρεπει να την πας στο κατάστημα και να τα βρει αυτος με την αντιπροσωπεία ή προμηθευτή...
Vasilis 07 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Βασικα την καλυτερη εξυπηρετιση στις οθονες στην Ελλαδα την εχεις απο Lg και Dell.Ενταξυ στην Dell μπορει να σου κατσουν τα Monitor οπως σε πολλους αλλα στα αλλαζουν σε χρονο Dt χωρις πολλα σουξου μουξου.Και η Lg φυσικα παρα πολυ καλη απλα για φθηνοτερες οθονες μεχρι 150ευρω ειναι. Αυτό φοβάμαι τις αλλαγές. Και αυτές είναι με σφραφισμένη ή με ref... Να δώσω 500 και να βρεθώ με επισκευασμένη μου κάνει κάπως. Μια χαρα εισαι φιλε μου , εγω ηδη περιμενω την τριτη , λες να ειναι και η τυχερη , βεβαια απο την Dell κατευθειαν αυτη την φορα διοτη πιστευω οτι εχουν κακο batch απο εκει που πηρα τις προηγουμενες δυο. Από που ήταν ?
alldaynews Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μπορούμε να καταλάβουμε αν ενα μόνιτορ είναι ref??
viper2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 χαμηλοτερη τιμη και δεν στελνει ελλαδα http://www.ebay.de/itm/25-63-50cm-Dell-UltraSharp-U2515H-schwarz-2560x1440-1xDP-1x-MiniDP-2xHDMI-/391040327579?ebayCategoryId=80053#shpCntId φτου
Justhavocman Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Αυτό φοβάμαι τις αλλαγές. Και αυτές είναι με σφραφισμένη ή με ref... Να δώσω 500 και να βρεθώ με επισκευασμένη μου κάνει κάπως. Από που ήταν ? Απο Msystems κανενα παραπονο απο το μαγαζι , απλα στην δευτερη οθονη που παρελαβα ηταν ref , γραντζουνιεσ στο πλαισιο , νεκρο display port και ανοιγμενα καλωδια .
Fulgore Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Να σου πω την δοκιμασες στο μαγαζι εκεινη την στιγμη ή στο σπιτι σου???Γιατι οπως αναφερω και παραπανω και εμενα στην Dell U2713 που εχω πετυχα καμμενο Pixel και μιας και ειμαι ακομα σε εγγυηση σκεφτοναι να την γυρισω πισω και τι με περιμενει βεβαια αν τυχω σε χειροτερο μοντελο.
Justhavocman Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Να σου πω την δοκιμασες στο μαγαζι εκεινη την στιγμη ή στο σπιτι σου???Γιατι οπως αναφερω και παραπανω και εμενα στην Dell U2713 που εχω πετυχα καμμενο Pixel και μιας και ειμαι ακομα σε εγγυηση σκεφτοναι να την γυρισω πισω και τι με περιμενει βεβαια αν τυχω σε χειροτερο μοντελο. Σπιτι μου , και την επομενη επικοινωνησα με dell κατευθειαν.
Fulgore Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Ξερεις γιατι το λεω??Γιατι σε κατι τετοιες περιπτωσεις το καλυτερο για μενα θα ηταν να την στελνανε στο Msystem και εκει μετα ειτε να την δοκιμαζες μπροστα τους ειτε αυτοι μονοι τους να βλεπανε αν ειναι οκ.
Justhavocman Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Ξερεις γιατι το λεω??Γιατι σε κατι τετοιες περιπτωσεις το καλυτερο για μενα θα ηταν να την στελνανε στο Msystem και εκει μετα ειτε να την δοκιμαζες μπροστα τους ειτε αυτοι μονοι τους να βλεπανε αν ειναι οκ. Μετα απο 2 προβληματικες δεν εμπιστευομαι κανεναν , αν και η τριτη βγει φυστικη , λεφτα πισω και γεια σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα