driftingcris Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα. Λοιπον, ειχα το pc της υπογραφης. Παλιο, αργο αλλα την δουλεια μου την εκανα. Φιλος αγορασε καινουργιο εργαλειο και μου εδωσε την παλια του μητρικη-cpu. Απο το σ939 σετ, καλυτερα am2 λεω. Η μητρικη που μου εδωσε ειναι η MSI MS-7253 και cpu εναν 3500+ Orleans. θα μου πειτε, για τον ιδιο επεξεργαστη μιλαμε. Τι διαφορα περιμενεις? Κι ομως ειχε πεσει στα χερια μου σετ με τον ιδιο επεξεργαστη και ηταν πολυ πιο γρηγορο απο τον 3500+ s939 μου. Λοιπον, στηνω το pc της υπογραφης με τα ιδια parts εκτος απο cpu-mobo και κατι ραμ φιλου για τεστ. Κανω φορματ, κανονικα. μπαινω μεσα στα παραθυρα και σερνεται. τεσπα βαζω drivers και λοιπα. το pc να σερνεται ΤΕΡΜΑ. συνεχεια ο επεξεργαστης να ειναι στο 100% και να ειμαι 50 φορες πιο αργο απο τον s939. κανω ενα σκαν με malwarebytes, τιποτα(φρεσκο φορματ). βαζω να αντιγραφεται και απο τον 2ο σκληρο μου και βλεπω ταχυτητες 2-3mbps( cpu κοφτες κλασσικα). κανω φορματ σε αλλο σκληρο και ειμαι στα ιδια. με ενα googlαρισμα βλεπω πως αλλοι ειχα θεμα με τον επεξεργαστη να ειναι underclocked απο μονος του. κανω και ενα oc στα 2.4Ghz(2.2 μανισιο). ξανα τα ιδια. ξερει κανεις τι μπορει να παιζει? δοκιμασα και αλλο cpu(ξανα 3500+ φιλου), και ακομη τα ιδια.. ευχαριστω ξεχασα να πω, max 38 παει ο cpu
panagiwths1987 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 τα εχεις ολα στο default ετσι? τι εφαρμογες τρεχεις και τελικιαζει ετσι ο cpu?
driftingcris Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 τπτ. ανοιγω Opera πχ και δεν τον βλεπω να πεφτει κατω απο 100%. σε idle ειναι κοντα 40-50%(χωρις να τρεξει ΤΙΠΟΤΑ) default τα ειχα ολα σε bios, αλλα τωρα τον ανεβασα στα 2.4ghz. λεω μπας και πεφτει πατω απο τα 2.2ghz και δεν το δειχνει το cpu-z
panagiwths1987 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 φανταζομαι παστα εχεις αλλαξει , το κουτι και η ψυκτρα του ειναι καθαρες απο σκονες κλπ ετσι?
driftingcris Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 ναι φιλε ολα κομπλε. παστα αλλαξα στα παντα γραφω και πανω πως πανω απο 38 βαθμους δεν εχει παει ο cpu
panagiwths1987 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 περιεργα πραγματα . τι λειτουργικο τρεχεις? το επομενο που μου ερχεται ειναι ν ατρεξεις ενα διαγνωστικο απλα φοβαμαι μηπως τον ζορισει και στο τελος του κανει ζημια
quantium Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 τσεκαρε με τεστ με προγραμμα δηλαδη να στρεσαρεις τον επεξεργαστη και να δεις εκει τι λαθη βγαζει... για παραδειγμα το orthos θα σου δωσει εικονα αξιοπιστη για να αποκλεισεις τον επεξεργαστη μετα...
KiriosD Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Τα windows που κανεις εγκατάσταση τα αυθεντικά είναι ή απο θείο; είχαν κυκλοφορήσει στο θείο εκδόσεις που έκαναν mining 1
driftingcris Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 1ον, τρεχω 7αρια 2ον, θα στρεσαρω και θα απαντησω 3ον, απο τον θειο αλλα το ιδιο iso βαζω εδω και χρονια και σε εμενα και σε φιλους και δεν υπηρξε προβλημα EEEPIC FACEPALM INBOUUND! δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου νομιζω οτι εστρωσε. τι εκανα? εβαλα drivers chipset που ξεχασα 2 φορες στην σειρα. θα απαντησω σε λιγο που θα ειμαι σιγουρος edit2. μαλλον ειμαι τοσο μαλακας. τωρα τρεχω prime95 και κανω browsing και δεν βλεπω ουτε καν να κολλαει. ε ειμαι για ξυλο στα ισα
TheELF Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Όταν κάνεις φρέσκια εγκατάσταση τρέχει το windows update χωρίς να φαίνεται στην διαχείριση ψάχνοντας ποια στοιχεία είναι παλιά και θέλουν αναβάθμιση ,αυτό μπορεί να κρατήσει και κάνα δυο μέρες αφού γίνονται Update, θέλει reboot μετά και μετά ξανά ψάχνει αν τυχών θέλει update και σε άλλα πράγματα. Οπότε κάνε υπομονή έστω μερικές ώρες να δεις μπας και στρώσει.
driftingcris Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 βασικα ξεχασα να το αναφερω. εχω off τα updates. εκτος αν λεω κατι λιγο ασχετο. παιδια μαλλον αυτο ηταν το θεμα. chipset drivers. ξεχασα 2 φορες να τα βαλω εδω και ποσα χρονια που ψιλοασχολουμαι και ειχα τετοιο θεμα.. ευχαριστω πολυ οσους ασχολιθηκαν παιδια! καλο σας βραδυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα