aris 90 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα εχω ενα dell inspiron 15 series 3000 και εχει το προγραμμα της dell :Dell Backup and Recovery αμα θελω να κανω φορματ το μονο που πρεπει να κανω ειναι ενα backup σε ενα φλασακι το factory reset ;;;;
xristoforos89 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Aν εχεις windows 7, πατα f8 συνεχομενα κατα το αρχικο ανοιγμα του λαπτοπ (με το που ανοιγει). Πατα επιδιορθωση υπολογιστη και μετα θα σου εχει μια επιλογη για εργοστασιακες ρυθμισεις ή recovery. Καπως ετσι θα το λεει.
Xristaras12 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 και μέσα απο τα windows μπορείς να το τρέξεις το συγκεκριμένο επίσης(αν έχεις πρόσβαση σε αυτά) Δεν θα χρειαστεί να περάσεις κάτι,απλά να πάρεις τα αρχεία σου απο μέσα και την διαδικασία θα την κάνει το μηχάνημα μόνο του,κατι Next έχεις να πατήσεις και να επιβεβαιώσεις τη διαδικασία. Θα γίνει σα να το άνοιξες πρώτη μέρα απ το κουτί,ούτε drivers θα χρειαστείς ούτε τίποτα.
aris 90 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 windows 8 εχω αλλα αν παθει το λαπτοπ καμια ζημια και δεν μπορω να μπω στα windows δεν πρεπει να εχω ενα backup απο το factory reste?
xristoforos89 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Τι είδους ζημιά να πάθει? Αν θες φτιάχνεις δισκακια με τα recovery. Σίγουρα η dell προσφέρει τέτοιο πρόγραμμα.
Xristaras12 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 αν πάθεις ζημιά στον εργοστασιακό δίσκο και είσαι εντός εγγύησης, στο περνάει η dell το λογισμικό. Αν είσαι εκτός εγγύησης,κατεβάζεις μια νόμιμη κόπια των 8.1 που είναι ίδια με αυτή που είχε περασμένη το λαπτοπ και η ενεργοποίηση γίνεται αυτόματα. Drivers βρίσκεις πάντα απ τη σελίδα της dell βάζοντας το service tag στο αντίστοιχο πεδίο. το recovery μπορείς να το πάρεις backup σαν image αν χρειάζεσαι,δεν ξέρω αν μπορείς να το πάρεις σε φλασάκι κλπ. Μπορείς να δημιουργήσεις αντίγραφο ασφαλείας μέσα απ το dell datasafe local backup σε dvd στάνταρ πάντως. 1
aris 90 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Ενταξει μεσα στην εγγυηση ειμαι αλλα αν παθει κανα τιποτα και το μονο που χρειαζεται ειναι ενα φορματ να μην το τρεχω πισω , ξερω να κανω και αφου μπορω να εχω τα εργοστασιακα windows δεν υπαρχει λογος να βαλω copia Απλως ρωταω για να μην κανω κανα λαθος στο backup του factory reset
xristoforos89 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μα δεν θα βάλεις κόπια σε περίπτωση που χάσεις τα windows. Κατεβάζεις από την μαμα Microsoft τα 8.1, τα εγκαθιστάς και τα ενεργοποιείς με τον κωδικό που βρίσκεται μέσα στο λαπτοπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα