Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα dell inspiron 15 series 3000 και εχει το προγραμμα της dell :Dell Backup and Recovery

αμα θελω να κανω φορματ το μονο που πρεπει να κανω ειναι ενα backup σε ενα φλασακι το factory reset ;;;;

Δημοσ.

Aν εχεις windows 7, πατα f8 συνεχομενα κατα το αρχικο ανοιγμα του λαπτοπ (με το που ανοιγει). Πατα επιδιορθωση υπολογιστη και μετα θα σου εχει μια επιλογη για εργοστασιακες ρυθμισεις ή recovery. Καπως ετσι θα το λεει.

Δημοσ.

και μέσα απο τα windows μπορείς να το τρέξεις το συγκεκριμένο επίσης(αν έχεις πρόσβαση σε αυτά)

Δεν θα χρειαστεί να περάσεις κάτι,απλά να πάρεις τα αρχεία σου απο μέσα και την διαδικασία θα την κάνει το μηχάνημα μόνο του,κατι Next έχεις να πατήσεις και να επιβεβαιώσεις τη διαδικασία.

Θα γίνει σα να το άνοιξες πρώτη μέρα απ το κουτί,ούτε drivers θα χρειαστείς ούτε τίποτα.

Δημοσ.

windows 8 εχω αλλα αν παθει το λαπτοπ καμια ζημια και δεν μπορω να μπω στα windows δεν πρεπει να εχω ενα backup απο το factory reste?

Δημοσ.

αν πάθεις ζημιά στον εργοστασιακό δίσκο και είσαι εντός εγγύησης, στο περνάει η dell το λογισμικό.

Αν είσαι εκτός εγγύησης,κατεβάζεις μια νόμιμη κόπια των 8.1 που είναι ίδια με αυτή που είχε περασμένη το λαπτοπ και η ενεργοποίηση γίνεται αυτόματα.

Drivers βρίσκεις πάντα απ τη σελίδα της dell βάζοντας το service tag στο αντίστοιχο πεδίο.

το recovery μπορείς να το πάρεις backup σαν image αν χρειάζεσαι,δεν ξέρω αν μπορείς να το πάρεις σε φλασάκι κλπ.

Μπορείς να δημιουργήσεις αντίγραφο ασφαλείας μέσα απ το dell datasafe local backup σε dvd στάνταρ πάντως.

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει μεσα στην εγγυηση ειμαι αλλα αν παθει κανα τιποτα και το μονο που χρειαζεται ειναι ενα φορματ να μην το τρεχω πισω , ξερω να κανω και αφου μπορω να εχω τα εργοστασιακα windows δεν υπαρχει λογος να βαλω copia

Απλως ρωταω για να μην κανω κανα λαθος στο backup του factory reset

Δημοσ.

Μα δεν θα βάλεις κόπια σε περίπτωση που χάσεις τα windows.

Κατεβάζεις από την μαμα Microsoft τα 8.1, τα εγκαθιστάς και τα ενεργοποιείς με τον κωδικό που βρίσκεται μέσα στο λαπτοπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...