zeroGravity Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα παιδια θα χρειαστω τη βοηθεια σας για να διαλεξω ενα gaming mouse γιατι το παλιο μου τα παρέδωσε σωμα και ψυχη διαθετω γυρω στα 80-90 ευρω και παιζω διαφορα παιχνιδια οπως call of duty-assassins μεχρι και LOL ενας φιλος μου προτεινε τα εξης https://www.skroutz.gr/s/4762124/Logitech-G502-Proteus-Core.html?from=autocomplete&keyphrase=logitech+g502 https://www.skroutz.gr/s/1803967/Mad-Catz-Cyborg-M-M-O-7.html?keyphrase=cyborg+mmo+7 logitech απ'οσο ξερω ειναι καλη τωρα για την αλλη δεν εχω ιδεα περιμενω τις αποψεις και της προτασεις σας
KiriosD Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Κοίτα να δεις, είχα πάρει ρατ 7 μαζί με ένα φίλο προτού έρθουν ακόμη ελλάδα από αγγλία, περί το 10 το δικό μου ψόφησε, του άλλου καλά κρατεί αν και δε το χρησιμοποιεί τα τελευταία 2 χρόνια. Μου χάλασε ο σένσορας του laser, αλλά αυτό ήταν στα προηγούμενα μοντέλα και τώρα τον έχουν αλλάξει απόσο έχω καταλάβει. Αισθητικά το ρατ σαν ποντίκι ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, προσωπικά τουλάχιστον, με όλα αυτά που μπορείς να ρυθμίσεις επάνω του. Θα σου πρότεινα όμως το 502 1, επειδή είναι logitech 2 επειδή συγκρίνεται με το ρατ με το ρίσκο του σένσορα. Επιπρόσθετα διάβασε την αξιολόγηση ενός στο mmo που έβαλες! Καλοτάξιδο το g502 (στο mousepad)
Sakiz105 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 g502 All hail the king http://www.e-shop.gr/logitech-g502-proteus-core-tunable-gaming-mouse-p-PER.570485 Κατα 99% σε μια βδομαδα θα ξαναπεσει στα 69 ευρω που ειχε πριν.Γνωστη τακτικη να ανεβαζουν τις τιμες για να τις ξανακανουν προσφορες μετα στις εκπτωσεις
Fulgore Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ας αναφερω ενα προσφατο περιστατικο οσον αφορα την εγγυηση Logitech.Ειχα το ποντικι Logitech g600 του οποιου το καλωδιο σε καποιο σημειο ηταν στραβο απο την πρωτη μερα.Δεν το πηγα τοτε πισω(κακως)επειδη λειτουργουσε κανονικα.Πριν λιγες μερες πηγα στο Πλαισιο απο το οποιο το ειχα αγορασε,κατι ακουστικα Logitech που το γυρω απο τα μαξιλαρακια ειχε ''φυγει'' σαν ξεφλουδισμα.Δειχνω και το ποντικι μιας και πηγα,απο το Πλαισιο μου λενε οτι αφου λειτουργει το ποντικι δεν μπορουν να κανουν κατι,επικοινωνω με την εταιρια μου απαντανε αμεσα με Mail,τα δειχνω και μου κοπηκε πιστωτικο και για τα ακουστικα και για το ποντικι χωρις πολλα πολλα.Γιαυτο απο μενα μονο Logitech για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο. Οσον αφορα το ποντικι,επειδη δεν ειχε αλλο το Πλαισιο πηρα τελικα το G502,και απο τις λιγες μερες που το εχω μπορω να πω οτι το ποντικι τα σπαει.Προσωπικα το βρισκω ομορφο εμφανησιακα(χωρις πολλα φωτακια και αηδιες),εργονομικο,με καλη κατασκευη και ακριβες στις κινησεις.Ακριβο μεν αλλα αξιζει τα χρηματα του κυριως λογω της εταιριας που ειναι απο πισω.Και αν καποιος δεν θελει να δωσει τοσα χρηματα υπαρχει και το φθηνοτερο G402. 1
Sakiz105 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Οσον αφορα το ποντικι,επειδη δεν ειχε αλλο το Πλαισιο πηρα τελικα το G502 Τι παιρνας και εσυ καημενε (Εγω πηγα πισω το razer naga hex και δεν ειχαν ουτε ενα ποντικι της προκοπης στο you και τελικα πηρα pc case xD) 1
Fulgore Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Τι παιρνας και εσυ καημενε Ναι δεν με χαλασε η αναβαθμιση
zeroGravity Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Κοίτα να δεις, είχα πάρει ρατ 7 μαζί με ένα φίλο προτού έρθουν ακόμη ελλάδα από αγγλία, περί το 10 το δικό μου ψόφησε, του άλλου καλά κρατεί αν και δε το χρησιμοποιεί τα τελευταία 2 χρόνια. Μου χάλασε ο σένσορας του laser, αλλά αυτό ήταν στα προηγούμενα μοντέλα και τώρα τον έχουν αλλάξει απόσο έχω καταλάβει. Αισθητικά το ρατ σαν ποντίκι ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, προσωπικά τουλάχιστον, με όλα αυτά που μπορείς να ρυθμίσεις επάνω του. Θα σου πρότεινα όμως το 502 1, επειδή είναι logitech 2 επειδή συγκρίνεται με το ρατ με το ρίσκο του σένσορα. Επιπρόσθετα διάβασε την αξιολόγηση ενός στο mmo που έβαλες! Καλοτάξιδο το g502 (στο mousepad) το εχω ξανα δει αυτο με το mousepad γιατι ετσι δεν εχει καλες γλιστρες? επειδη εγω μια ζωη στο ξυλινο γραφειο ειχα το παλιο ποντικι μου(microsoft optical 2000) και εχω συνηθισει ετσι
Sakiz105 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 το εχω ξανα δει αυτο με το mousepad γιατι ετσι δεν εχει καλες γλιστρες? επειδη εγω μια ζωη στο ξυλινο γραφειο ειχα το παλιο ποντικι μου(microsoft optical 2000) και εχω συνηθισει ετσι Ωπ οχι ξυλινο γραφειο.Και εγω ετσι ειχα το ποντικι (naga hex) και γενικως οτι ποντικι εχω και χανει χρωμα το γραφειο και χαλανε τα ποδαρακια πολυ ευκολα.Αν και να πω την αληθεια ειναι πιο ακριβες 1
raxanas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Εγω πάντως εχω πάρει ενα Razer Deathadder το παλιό μοντέλο και ειναι το πιο φοβερό mouse που εχω χρησιμοποιήσει.Εχω δοκιμασει g502,διαφορα roccat και steelseries και κανένα αλλο δεν με βόλεψε τόσο.Γενικα τα razer φημιζονται για την χαλια ποιοτητα κατασκευης αλλα εμενα 4,5 χρονια και λειτουργεί ακομη τέλεια.
frozex Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Και εγώ δίνω +1 στο deathradder... Αν έχεις gaming mouse γνώμη μου είναι ότι χρειάζεσαι και ένα gaming mousepad για να γλιστράει ωραία... αλλά πιστεύω πως πιο πολύ κάποιος χρειάζεται ένα μηχανικό πληκτρολόγιο παρά ένα καλό ποντίκι...
veteranosSs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Και εγώ δίνω +1 στο deathradder... Αν έχεις gaming mouse γνώμη μου είναι ότι χρειάζεσαι και ένα gaming mousepad για να γλιστράει ωραία... αλλά πιστεύω πως πιο πολύ κάποιος χρειάζεται ένα μηχανικό πληκτρολόγιο παρά ένα καλό ποντίκι... μην το κανεις αυτο τωρα γιατι μου τρεχουν τα σαλια οταν βλεπω το blackwindow chroma αλλα λυπαμαι τα λεφτα μου
stathisgtr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 μην το κανεις αυτο τωρα γιατι μου τρεχουν τα σαλια οταν βλεπω το blackwindow chroma αλλα λυπαμαι τα λεφτα μου Λυπησου τα και άλλο,μηχανικό χωρίς cherry mx δεν είναι μηχανικό. 1
frozex Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Να πω την αλήθεια και εγώ τρελάθηκα με το chroma, ειδικά το update που θα του κάνουν τώρα τα σπάει, αλλά τελικά όταν πάρω πληκτρολόγιο μάλλον θα πάρω το απλό το stealth λόγου τιμης και θορύβου. Θόρυβο εννοώ αυτό που κάνει κάθε μηχανικό, εμένα δεν με χαλάει αλλά όταν έχεις τον αδερφό σου δίπλα να κοιμάται κάνεις τα πάντα για τον ελάχιστο θόρυβο 1
veteranosSs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 ρε παιδια μια απορια που εχω για το g502 καπου πηρε το ματι μου οτι υπαρχει πιο καινουργια version απο το πρωτο που βγηκε ισχυει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα