g8anos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας παιδιά, έχω ενα φιλαρακι που εχει εδω και κατι μηνες ενα pc, το οποίο τελευταία του κάνει ενα περιεργο προβλημα. Οταν ειναι στα windows χωρις να τρεχει κατι απαιτητικό, μερικές φορες κλεινει μονο του στα καλα καθουμενα. Το περιεργο ειναι οτι οταν παιζει games η κανει τεστς φορτωμένα για την cpu και gpu τρέχει σταθερα. Το πηγε πισω μεσα στην εγγυηση, του ειπαν οτι ειχε καει μια μνημη, την αλλαξαν, αλλα συνεχιζει το προβλημα. Εχει ενα msi gaming mobo, εναν i5 4670k cpu και μια gtx 770 gpu, 2x4 gb ram δεν θυμαμαι μαρκα... Τι μπορει να φταιει?
panagiwths1987 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 μου μυριζει οτι φταιει η λειτουργια sleep των haswell επεξεργαστων , οποτε ας δοκμασει αυτο http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2373177
g8anos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Ok, θα του πω να το απενεργοποιήσει. (Απο το bios λογικα?)
g8anos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δεν έφταιγε αυτό τελικά... Το πήγε πίσω και του είπαν οτι φταίει το mobo. Του το άλλαξαν κ έβαλαν καινούργιο. Ενημερωτικά, είχε το msi gaming (Περίπου το ίδιο που είχα κ εγώ το πρόβλημα με τα στραβωμένα πινς και δεν το δέχονταν πίσω)
g8anos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 έφτιαξε δηλαδη ? Εφτιαξε, το θέμα ειναι για πόσο? Εγω πάντως δεν θα ξαναπάρω msi mobo... 2 στα 2 ? Και εμενα δεν μου το αλλαξαν κ ολας, παροτι ειχε εγγυηση. Στο φιλαρακι το αλλαξαν μονο κ μονο επειδη το ειχαν μονταρει στο καταστημα, οποτε εχουν αυτοι την ευθυνη οτι κ να συμβει...
Theo1903 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Σίγουρα είναι χάλια φάση να βγούν και 2 μάλιστα χαλασμένες αλλα αυτό δεν λέει απο μόνο του κάτι για την ποιότητα κατασκευής των msi .Θα μπορούσε να συμβεί με οποιαδήποτε μάρκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα